تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 9 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سنگهاى زیربناى اسلام سه چیز است: نماز، زکات و ولایت که هیچ یک از آنها بدون دیگرى درس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862463538




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

در پي انتشار گزارش جديد البرادعي/ طلايي نيك: امكان اثبات ادعاهاي آمريكا عليه ايران وجود ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: در پي انتشار گزارش جديد البرادعي/ طلايي نيك: امكان اثبات ادعاهاي آمريكا عليه ايران وجود ندارد
سياسي. انرژي هسته اي
رضا طلايي نيك دبيركل حزب توسعه و عدالت گفت: برغم همه فشارها و تلاش‌هاي غيرقانوني، براساس گزارش جديد محمد البرادعي مديركل آژانس بين‌المللي انرژي اتمي، هيچگونه دليل و امكاني براي اثبات ادعاهاي آمريكا عليه برنامه صلح آميز هسته‌اي ايران فراهم نشده است.

اين گزارش لحظاتي قبل در اختيار اعضاي شوراي حكام آژانس قرار گرفت.

طلايي نيك نماينده مردم بهار و كبودر آهنگ در مجلس هفتم در گفت و گو با خبرنگار سياسي ايرنا افزود: صرفنظر از محتواي همواره دوگانه گزارش‌هاي البرادعي، اين گزارش سند بارزي بر همكاري‌هاي ايران با آژانس و نظارت پذيري فعاليت‌هاي هسته‌اي صلح آميز ايران است.

وي اضافه كرد: گزارش اخير البرادعي برغم عدم تفاوت ماهوي آن با گزارش‌هاي قبلي به لحاظ كلي، اراده ايران و آژانس را براي راهكارهاي مسالمت آميز در موضوع هسته‌اي ايران نشان مي‌دهد.

عضو كميسيون سياست خارجي و امنيت ملي مجلس هفتم اظهار داشت: ايران به رغم جعلي و ساختگي بودن مطالعات ادعايي، چند دور مذاكره فني در اين خصوص انجام داده كه اين امر سند ديگري بر عدم انحراف ايران از معاهدات شناخته شده بين‌المللي مانند ان .پي .تي است.

وي تصريح كرد: به رغم برخي رويكردهاي غير حقوقي و غير قانوني آژانس تحت فشار آمريكا و متحدانش ، تاييد صلح آميز بودن فعاليت‌هاي ايران در گزارش هاي متعدد البرادعي، سند عدم انحراف فعاليت‌هاي صلح آميز ايران محسوب مي شود .

طلايي نيك اظهار داشت: البرادعي در صورت فاصله گرفتن از تمايلات غير حقوقي و جهت دار آمريكا امكان صيانت از حيثيت آژانس و پاسخگويي به تاريخ در قبال وظايف حرفه‌اي خود را خواهد داشت.

دبيركل حزب اعتدال و توسعه افزود: برغم فضاسازي‌هاي سنگين و اعمال فشارهاي اخير در قالب تحريم و ساير تهديدات سياسي، گزارش جديد آژانس ، فرآيند طبيعي فعاليت‌هاي صلح آميز هسته‌اي ايران و كم اثر بودن تهديدات و فشارها را نشان مي‌دهد.

طلايي نيك كه اخيرا به دبيرخانه مجمع تشخيص مصلحت نظام پيوسته است، گفت:
ايران با كم توجهي به تهديدات و تحريم ها، ادامه همكاري با آژانس و پاسخگويي توام با فعاليت‌هاي صلح آميز هسته‌اي خود را ادامه مي‌دهد.

وي اضافه كرد: به رغم برخي از ابعاد منفي گزارش آژانس، همكاري‌هاي سازنده ايران با اين نهاد بين‌المللي كه در بخش‌هاي مثبت گزارش نيز آمده است، شفافيت و حقانيت بيشتر ايران را نشان مي‌دهد.

نماينده مردم بهار در مجلس هفتم گفت: جامعه جهاني مي‌تواند با حمايت جدي تر از جايگاه واقعي آژانس مي‌تواند از اعمال فشار آمريكا به البرادعي جلوگيري كند.

طلايي نيك خاطر نشان كرد كه واكنش ضعيف برخي كشورها در محيط بين‌المللي ، موجب سوء استفاده آمريكا و متحدانش از آژانس و ساير نهادهاي حافظ صلح، امنيت و حقوق ملت‌ها شده است.

وي تاكيد كرد كه در صورت تشديد فشارها و سوء استفاده از گزارش‌هاي آژانس توسط آمريكا و دخالت غير منطقي شوراي امنيت، زمينه تعامل و همكاري ايران و آژانس آسيب خواهد ديد.

طلايي نيك تصريح كرد: مقاومت منطقي ايران در برابر فشارها و تهديدات و پيشبرد فعاليت‌هاي صلح آميز هسته‌اي بايد به تجديد نظر آمريكا و متحدانش و عدم اعمال فشار بيشتر به البرادعي كمك كند.

عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس هفتم گفت: آمريكا با عدم درك درست واقعيت‌ها و با سوء استفاده از شبكه‌هاي نفوذ ، موجب انحراف نهادهاي بين‌المللي از جايگاه حقوقي و واقعي خود مي‌شود.

وي افزود: گزارش جديد البرادعي همانند گزارش‌هاي قبلي نمي‌تواند به تعليق فعاليت‌هاي ايران منجر شود.

دبير كل حزب توسعه و عدالت گفت: البرادعي و آژانس براي تداوم و تقويت همكاري‌هاي ايران بايد از گزارش‌هاي دو پهلو و تن دادن به فشارهاي آمريكا پرهيز كنند.

وي اضافه كرد: با توجه به گزارش جديد البرادعي، بسته پيشنهادي ايران مي تواند مبناي مناسبي براي مذاكره و راهكارهاي جديد باشد.زيرا اين بسته زمينه و فرصت جديد براي مذاكره و امكان توافق بين‌المللي را فراهم كرده است.در شرايط كنوني، بسته پيشنهادي ايران مي‌تواند مبناي مناسبي براي مذاكرات و راهكارهاي جديد باشد.

تهران در پي توافقنامه ‪۲۱‬اوت ‪ ۳۱) ۲۰۰۷‬مرداد ‪ (۸۶‬كه به مداليتي و طرح اقدام مشهور شد، به همه سوالات و ابهامات آژانس در خصوص موضوعات پلوتونيوم ، گذشته سانتريفيوژهاي پي يك و پي دو، سند اورانيوم فلزي، منشا آلودگي در يك دانشگاه فني در تهران، پلونيوم ‪ ۲۱۰‬و معدن گچين پاسخ داد.

در پي ارايه پاسخ‌هاي ايران به شش موضوع ياد شده ، محمد البرادعي مدير كل آژانس بين‌المللي انرژي اتمي نيز در گزارش‌هاي خود اعلام كرد كه موضوعات فوق حل و فصل شده است.

جمهوري اسلامي ايران همچنين ارزيابي خود را در زمينه ادعاهاي غرب عليه برنامه صلح آميز هسته‌اي خود كه تحت عنوان مطالعات ادعايي در توافقنامه ‪ ۲۱‬اوت گنجانده شده است، ارايه كرد. از نظر تهران اين ادعاها بي‌اساس ، جعلي و ساختگي است.

به رغم آنكه تهران ارزيابي اوليه خود را در خصوص مطالعات ادعايي ارايه كرده بود و اين مساله در گزارش ‪ ۲۲‬فوريه ‪ ۲۰۰۸‬البرادعي نيز بيان شد ليكن برخي كشورها به ويژه آمريكا ادعاهاي جديد ديگري را عليه موضوع هسته اي ايران مطرح كردند و آژانس نيز ملاقات‌هاي جديد را در اين زمينه تقاضا كرد.

تهران به رغم آنكه مداليتي را پايان يافته مي‌داند اما حاضر شد سه دور با مقامات آژانس در ارديبهشت ماه مذاكرات فني داشته باشد كه اين امر حاكي از شفافيت در برنامه صلح آميز هسته‌اي ايران و نيز اثبات حسن نيت تهران است.

جمهوري اسلامي ايران همچنين به رغم آنكه مذاكرات سياسي با گروه ‪ ۵+۱‬به دليل بداخلاقي‌هاي غرب متوقف شده است، در قالب بسته پيشنهادي در موضوعات سياسي و امنيتي، اقتصادي و هسته‌اي پيشنهادهايي را به نهادهاي بين‌المللي و قدرت‌هاي موثر در عرصه بين‌المللي ارايه و آمادگي خود را براي مذاكره اعلام كرده است.

تهران در موضوع هسته‌اي ، تحقق خلع سلاح هسته‌اي و تعيين كميته‌اي براي پيگيري اين موضوع، تقويت نظارت آژانس بر فعاليت هسته‌اي كشورها، همكاري هاي مشترك در ايمني و حفاظت فيزيكي هسته اي، همكاري مشترك براي دستيابي و بهره‌گيري از فناوري صلح آميز هسته‌اي و تسهيل بهره مندي عموم كشورها از آن ، ايجاد كنسرسيوم غني‌سازي و توليد سوخت هسته‌اي در نقاط مختلف دنيا از جمله ايران و حصول اطمينان بيشتر از عدم انحراف فعاليت هسته‌اي كشورها را پيشنهاد كرده است.
 سه شنبه 7 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 489]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن