تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):كار خير و صدقه، فقر را مى‏بَرند، بر عمر مى‏افزايند و هفتاد مرگ بد را از صاحب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820450258




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بی‌توجهی به تغذیه از علل ناباروری


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: بی‌توجهی به "تغذیه" از علل ناباروری
مسئول کلینیک تغذیه مرکز درمان ناباروری ابن‌سینا گفت: ناباروری یک مساله چند علیتی محسوب می‌شود و عوامل مختلفی نظیر ژنتیک، مشکلات آناتومی و انعقاد خون در ایجاد آن نقش دارند، اما یکی از عواملی که به آن کمتر توجهی در مراکز درمان ناباروری شده، بحث تغذیه است.
ایسنا: دکتر لادن گیاهی گفت: افراد با مشکل ناباروری زمانی از مراکز درمانی به مشاور تغذیه ارجاع داده می‌شوند که یا خیلی چاق هستند یا خیلی لاغر! در حالیکه بسیاری از افراد نه چاق هستند و نه لاغر، بلکه مبتلا به گرسنگی سلولی هستند.

وی افزود: مادرانی هستند که مشکل وزن ندارند، اما زمانی که از آن‌ها یک تاریخچه از عادت‌های غذایی‌شان می‌گیریم، به وضعیت پرخطر آن‌ها پی می‌بریم.

این عضو هیات علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی و تولیدمثل مرکز ابن سینا، تصریح کرد: اگر می خواهیم جامعه ای با افراد سالم داشته باشیم، باید به تغذیه در دوران جنینی اهمیت ویژه‌ای بدهیم و این مسئله اهمیت نیاز به مشاوره قبل از بارداری را روشن می‌کند که این مشاوره باید حداقل دو تا سه ماه قبل از بارداری برای زوجین شروع شود.

وی تاکید کرد: تغذیه پدر نیز به شدت در کیفیت نطفه تشکیل شده نقش دارد. تغذیه مادر روی کیفیت نطفه تشکیل شده و لانه گزینی نقش دارد و تغذیه جنین در ماه‌های اول بارداری روی سلامت آینده وی تاثیر بسزایی دارد.

گیاهی یادآور شد: متاسفانه در کشور ما بحث تغذیه‌ای آن طور که لازم است در سلامت مادر، جنین و نوزاد گنجانده نمی‌شود و توصیه‌های تغذیه‌ای زن باردار توسط متخصص زنان انجام می‌شود که معیار متخصصین زنان برای سنجش تغذیه مادر، میزان وزن گرفتن وی است و در صورتی که مادر خوب وزن نگرفته باشد او را به متخصص تغذیه ارجاع می‌دهند که این دیدگاه بسیار نگران کننده است.

معاون فناوری پژوهشگاه ابن سینا در پایان اظهار کرد: ما به شدت نیازمند برنامه‌ریزی مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی روی این موضوع هستیم و کارشناس‌های تغذیه در صورت علاقه می‌توانند در این حوزه در کنار متخصصین زنان کار کنند.




تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن