واضح آرشیو وب فارسی:الف: حدادعادل: راي بالاي مردم به من در انتخابات مجلس هشتم نمره قبولي است
تهران-خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): غلامعلي حداد عادل گفت: راي بالاي مردم به بنده در انتخابات مجلس هشتم در واقع نمره قبولي بنده است.
به گزارش خبرنگار پارلماني ايرنا ،در ادامه نشست خبري رييس مجلس هفتم يكي از خبرنگاران از وي خواست كه به عملكرد دولت و قوه قضاييه نمره اي را بدهد كه حداد عادل در پاسخ اظهار داشت: بهتر است بنده نمره اي را به اين دو قوه ندهم ، حال وقت آن است كه ديگران به بنده نمره بدهند.
حداد عادل افزود: من بيشتر انتظار دارم كه بدانم ملت چه نمره اي به اين دوره چهارساله مسووليت من مي دهند.
وي تصريح كرد: بنده معتقدهستم مردم بويژه مردم تهران با راي بالايي كه در انتخابات مجلس هشتم به من دادند در واقع نمره قبولي به بنده داده اند كه هم خداوند را شكر مي كنم و هم از مردم تشكر مي كنم.
حداد عادل اظهار اميدواري كرد كه بازهم بتواند در خدمت گذاري به مردم موفق باشد.
رييس مجلس هفتم همچنين در پاسخ به سوال يكي ديگر از خبرنگاران درمورد جوابيه قوه قضاييه نسبت به گزارش تحقيق و تفحص مجلس از قوه قضاييه مبني براينكه قرائت اين گزارش عجولانه و تحت تاثير اصرار جمعي از نمايندگان بوده است ،گفت: اي كاش قوه قضاييه وقتي را كه براي تهيه پاسخ به اين گزارشي آن هم بعد از قرائت از گزارش تحقيق و تفحص صرف كرده در طول سه سالي كه اين تحقيق و تفحص در جريان بود صرف مي كرد.
حداد عادل ادامه داد: مسلما اگر قوه قضاييه يك عنايت بيشتري به اين درخواست مجلس مي كرد هم اين تحقيق و تفحص بهتر از آنچه تهيه شد،بود و هم نتيجه آن براي كشور ، مجلس و قوه قضاييه مفيد تر بود و اين گلايه ها هم پيش نمي آمد.
وي همچنين در پاسخ به سوال خبرنگاري در مورد طرح تثبيت قيمت ها اظهار داشت: طرح تثبيت قيمت ها تصميمي بود كه نمايندگان مجلس هفتم در برابر الزامات پيش بيني شده در قانون برنامه چهارم توسعه گرفتند.
وي ياآور شد: مطابق قانون برنامه چهارم توسعه قيمت بنزين در سال 84 بايد حداقل به ليتري 250 تومان مي رسيد. نمايندگان معتقد بودند كه چنين اقدامي تورم زا است و بر قشر كم درآمد فشار وارد مي كند.
حداد عادل يادآور شد: به همين دليل بود كه مقرر شد براي مدت حداقل يك سال قيمت هاي 9 قلم كالا ثابت باقي بماند . اين طرح موقت بود و ديگر طرحي با عنوان تثبيت قيمت ها وجود نداشت.
رييس مجلس هفتم تصريح كرد: البته مجلس تلاش كرد كه با افزايش ناگهاني و رشد سريع قيمت ها فشاري بر مردم وارد نشود اما در مجموع مجلس هفتم از نظر برنامه اي اقتصادي با اين مشكل روبرو بود كه دولت بويژه در ابتداي كار سياست انبساطي در بودجه را قائل بود و مجلس برخلاف آن معتقد به سياست انقباضي بود.
وي تاكيد كرد: يكي از مشكلات مجلس هفتم در تعامل با دولت در عرصه اقتصاد تفاوت اين دو ديدگاه بود. البته شاهد بوديد كه در بودجه 87 دولت مايل به افزايش بودجه عمراني بود و مجلس راي بر محدود كردن اين بودجه داشت.
رييس مجلس هفتم يادآور شد: دولت اظهار داشت كه مي خواهم خدمت بيشتري را انجام دهم اما مجلس اعلام مي كرد كه افزايش بودجه عمراني منجر به افزايش نقدينگي مي شود كه دولت اين مطلب را نمي پذيرفت اما بعدها دولت به اين واقعيت اعتراف كرد و حال همه بدنبال راه چاره اي هستند.
يكي ديگر از خبرنگاران در اين نشست خبري با اشاره به گلايه سيد احمد خاتمي امام جمعه موقت تهران از مجلس هفتم بدليل از حدنصاب افتادن چند جلسه علني ، نظر حداد عادل را نسبت به اين گلايه سوال كرد.
رييس مجلس هفتم نيز اظهار داشت: ايشان در سخنان خود جهات مثبت مجلس هفتم را ذكر كردند و نگفتند مجلس هفتم مجلس خوبي نيست بلكه گفتند كه از حد نصاب افتادن مجلس يك اشكال است كه البته درست هم گفتند.
حداد عادل افزود: شاهد بوديد كه بنده در دو جلسه اي كه مجلس بدليل به حد نصاب نرسيدن نمايندگان تشكيل نشد ، با تاسف برخورد كردم.
وي يادآور شد: اين اتفاقات در مجالس گذشته نيز افتاده كه اتفاق خوبي نيست ، اكنون براي جلوگيري از تكرار اين اتفاق علاوه بر توصيه به نمايندگان تمهيداتي نيز پيش بيني شد كه يكي از آنها نصب دستگاه هاي راهگشاي در ورودي صحن علني است كه با بكار افتادن اين دستگاه ها از آغاز مجلس هشتم اميدوارم مشكل از حد نصاب افتادن جلسه علني مجلس كمتر شود.
رييس مجلس هفتم در پايان آخرين نشست خبري خود با خبرنگاران با قدرداني از زحمات خبرنگاران در طول مدت مجلس هفتم گفت: ان شاءالله همانگونه كه با مجلس هفتم مهربان بوديد با مجلس هشتم نيز مهربان باشيد و سعي كنيد در انتقال مطالب حقيقت را در نظر بگيريد ، فقط نقاط ضعف را نبينيد نقاط قوت را نيز بينيد نه ضعف ها و نه قوت ها را بزرگنمايي نكنيد.
سيام.1336
دوشنبه 6 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: الف]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 270]