تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 14 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه قلب از فکر (در گناهان)، برتر از روزه شکم از طعام است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1849280247




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انکار دستاوردهاي علمي و دلسرد کردن جوانان خيانت به کشور و ناموس ملي است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۲ مهر ۱۳۹۴ (۱۴:۱۵ب.ظ)
رهبر معظم انقلاب اسلامي در ديدار نخبگان کشور: انکار دستاوردهاي علمي و دلسرد کردن جوانان خيانت به کشور و ناموس ملي است موج-شرکت‌کنندگان در نهمين همايش ملي «نخبگان فردا»با حضور در حسينيه‌ امام خميني (ره) با رهبر معظم انقلاب ديدار کردند.
به گزارش خبرگزاري موج، حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي صبح امروز (چهارشنبه)در ديدار جمعي از دانشجويان و استعدادهاي برتر علمي کشور، توصيه‌ها و هشدارهاي مهمي به نخبگان و مسوولان بيان کردند و با تأکيد بر لزوم جدي گرفته شدن بنياد نخبگان به عنوان يک بنياد ملي و راهبردي و همچنين ايجاد زمينه براي نقش آفريني عملي استعدادهاي جوان در جامعه، شرکت‌هاي دانش بنيان را يکي از پايه‌هاي اصلي اقتصاد مقاومتي دانستند و گفتند: آينده کشور به برکت اهداف، شعارها و حرکت انقلابي جامعه و حضور انبوه نخبگان جوان و حرکت عظيم و پرشتاب علمي و فناوري که آغاز شده است، آينده اي روشن و همراه با پيشرفت و اقتدار و نفوذ روزافزون معنوي در منطقه و جهان خواهد بود و کساني که در اين شرايط بدنبال دلسرد کردن نسل جوان از حال و آينده هستند، مرتکب خيانت به کشور و ناموس ملي مي‌شوند.
رهبر انقلاب اسلامي در ابتداي سخنان خود ديدار با جوانان نخبه و مصمم و پرنشاط را اميدآفرين خواندند و با اشاره به ضريب هوشي بالاي جوانان نسبت به متوسط جهاني افزودند: از آنجا که جمهوري اسلامي ايران قدرت خود را درون زا مي‌داند، جوان هاي هوشمند، متعهد و با استعداد، از بزرگ‌ترين فرصت و ثروت اين کشور محسوب مي‌شوند.
حضرت آيت الله خامنه اي بعد از اين مقدمه، چند سفارش پدرانه به جوانان نخبه داشتند. نخبگي را يک نعمت الهي دانستن و بجا آوردن شکر اين نعمت اولين توصيه رهبر انقلاب به جوانان برتر علمي بود که گفتند: اين نخبگي را از برکت انقلاب اسلامي نيز بدانيد زيرا انقلاب به جوانان ايران شخصيت، هويت و جرأت داد تا نيرو و استعداد دروني خود را بکار اندازند.
حضرت آيت الله خامنه اي، کسب رتبه برجسته علمي در ميان دويست کشور جهان را يکي از ثمرات انقلاب اسلامي خواندند و افزودند: ايران اکنون در حالي به رتبه بالاي علمي رسيده است که در طول بيش از سه دهه گذشته، با جنگ تحميلي، فشارهاي سياسي و تحريم‌هاي اقتصادي مواجه بوده است.
ايشان خطاب به جوانان نخبه خاطرنشان کردند: اين جايگاه برتر علمي که بدست آورده‌ايد به برکت امنيت کشور نيز بوده است، بنابراين بايد قدردان تأمين کنندگان امنيت همچون شهيد سردار همداني باشيد.
رهبر انقلاب اسلامي تشييع باشکوه شهيد همداني به ويژه در شهر همدان را نشانه قدرداني ملت از تأمين کنندگان امنيت دانستند و گفتند: اگر امنيت نباشد، تحقيق و پژوهش و دانشگاه و پيشرفت علمي نيز نخواهد بود.
«ترجيح دادن روحيه جهادي بر روحيه تافته‌ جدا بافته بودن» دومين سفارش پدرانه حضرت آيت الله خامنه اي به جوانان نخبه بود.
ايشان يکي از آفت‌هاي افراد صاحب امتياز را «احساس تافته‌ي جدا بافته بودن» دانستند و خاطرنشان کردند: اين، يک بيماري شخصيتي است که نبايد بگذاريد در شما رشد کند و تنها راه مقابله با آن نيز تقويت «روحيه جهادي» و انجام دادن کار با همه توان براي خدا و به عنوان يک وظيفه است.
رهبر انقلاب اسلامي با تأکيد بر اينکه شرکت در اردوهاي جهادي يکي از راه هاي تقويت «روحيه جهادي» است، افزودند: شرکت در اردوهاي جهادي موجب آشنايي با متن مردم و مشکلات و معضلات جامعه مي‌شود.
حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به تجربه طولاني خود در سال هاي بعد از پيروزي انقلاب، بي خبر بودن برخي از مسوولان از واقعيات و معضلات جامعه به خصوص در روستاها و شهرهاي دور دست و در ميان خانواده‌هاي فقير را يکي از مشکلات دانستند و گفتند: اردوهاي جهادي بهترين فرصت براي جوانان به منظور آشنايي با واقعيات و همچنين خدمت مستقيم به مردم است.
ايشان با انتقاد از ادامه اردوهاي دانشجويي به برخي کشورهاي اروپايي، با وجود هشدارهاي قبلي، تأکيد کردند: اين اردوها يکي از غلط‌ترين کارها است و اردوهاي جهادي بسيار بهتر و شرافتمندانه تر از برگزاري چنين اردوهايي است.
رهبر انقلاب اسلامي در سومين توصيه خود، جوانان نخبه را به ماندن در کشور بجاي رفتن به کشورهاي بيگانه با برخي ذهنيت‌هاي رفاهي، سفارش کردند و گفتند: بجاي آنکه خود را در هاضمه بي رحم و آزمند جوامع بيگانه، قرار دهيد، سازنده هندسه صحيح سلامت کشور و تضمين کننده مغز و سلسله اعصاب و استخوان بندي جامعه خود باشيد.
حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به مشکلات و ضعف‌هاي کشور در کنار پيشرفت‌ها و توانايي‌ها، خاطرنشان کردند: ماندن در کشور و تلاش براي برطرف کردن ضعف‌ها و منشأ اثر بودن براي مردم، داراي افتخار و شرف است.
مرعوب نشدن در برابر غرب، توصيه چهارم رهبر انقلاب اسلامي به استعدادهاي برتر علمي کشور بود که در اين خصوص گفتند: اگرچه غربي‌ها در مسائل علمي و فناوري پيشرفتهاي زيادي کرده‌اند اما نبايد مرعوب اين موضوع شد زيرا توانايي بالقوه جوان ايراني بسيار بالاتر است و اگر قرار بر مقايسه باشد بايد بيش از سه دهه کنوني ايران با بيش از سه دهه آن کشورها بعد از استقلال آن‌ها، مقايسه شود.
حضرت آيت الله خامنه اي تأکيد کردند: نسل جوان کنوني مي‌تواند افتخار دست يابي به پيشرفت‌ها و مراحل بزرگ علمي را براي خود به ثبت برساند و عزتمندانه پايه‌هاي استقلال علمي کشور را مستحکم کند.
ايشان سپس در بيان چند توصيه مديريتي و کاري به مسوولان و همچنين جوانان نخبه، بر لزوم جدي گرفته شدن بنياد نخبگان تأکيد کردند و افزودند: بنياد نخبگان يک بنياد ملي و راهبردي است و نبايد وظايف آن به دانشگاه‌ها سپرده شود.
رهبر انقلاب اسلامي، بنياد نخبگان را نيز به برنامه ريزي دقيق بمنظور زمينه سازي براي ظهور و بروز عملي توانايي استعدادهاي برتر جوان توصيه کردند و گفتند: بايد براي جوان نخبه زمينه کار و احساس مفيد بودن بوجود آيد و به ماندن در کشور تشويق شود.
حضرت آيت الله خامنه اي، تسهيل تکميل فرآيند تحصيلي نخبگان، افزايش روند تشکيل شرکت‌هاي دانش بنيان، و ايجاد هسته‌هاي علمي در دانشگاه‌ها با محوريت اساتيد برجسته، متعهد و انقلابي را از جمله اقدامات لازم براي ادامه حرکت علمي نخبگان دانستند و تأکيد کردند: نقش اساتيد در هسته‌هاي علمي دانشگاه‌ها بسيار مهم است و بايد از اساتيدي استفاده شود که معتقد به آبادي و آينده ايران و دلسوز کشور و پايبند به ارزش‌ها و انقلاب باشند.
ايشان بنياد نخبگان را به رصد دائمي خروجي کارها سفارش کردند و با اشاره به موضوع اقتصاد مقاومتي، افزودند: يکي از راه هاي تحقق سياست‌هاي اقتصاد مقاومتي که از همان ابتداي اعلام مورد استقبال صاحبنظران قرار گرفت، حمايت از شرکت‌هاي دانش بنيان و طراحي لازم در اين خصوص است.
رهبر انقلاب اسلامي در مورد اقتصاد مقاومتي نکته اي را بصورت گذرا اشاره کردند و گفتند: درخصوص نحوه اجرا و پيشرفت سياست‌هاي اقتصاد مقاومتي، اکنون زمينه بحث نيست اما از پيشرفت اين سياست‌ها خشنود نيستم.
حضرت آيت الله خامنه اي بعد از بيان اين نکته، درباره لزوم يک طراحي دقيق به منظور استفاده از ظرفيت شرکت‌هاي دانش بنيان براي تحقق سياست‌هاي اقتصاد مقاومتي، افزودند: پيشنهاد مي‌کنم موضوع يکي از نشست‌هاي جوانان نخبه به «چگونگي نقش آفريني نخبگان جوان در اقتصاد مقاومتي» اختصاص يابد تا با استفاده از فکر و دانش جوانان، به يک طراحي داخلي برسيم.
ايشان همچنين موضوع شناسايي و پرورش استعدادهاي برتر در دوران دبستان و متوسطه را بسيار مهم دانستند و با اشاره به طرح «شهاب» در آموزش پرورش افزودند: شخص وزير آموزش و پرورش بايد روند اجراي اين طرح را مورد بررسي دقيق قرار دهد و اجازه ندهد که اين طرح مورد بي مهري قرار گيرد.
رهبر انقلاب اسلامي در ادامه سخنان خود چند هشدار را بيان کردند: نخستين هشدار ايشان درخصوص عناصر و افرادي بود که با استفاده از روزنامه‌ها و مجلات و تريبون‌ها، دائماً در حال دلسرد کردن مردم و جوانان و نفي پيشرفتهاي علمي و دستاوردهاي بزرگ کشور هستند.
رهبر انقلاب اسلامي مسوولان را به مراقبت و هوشياري در اين خصوص فراخواندند و تأکيد کردند: پيشرفت هاي شگرف علمي کشور در زمينه‌هاي نانو، سلول‌هاي بنيادي و انرژي هسته اي، توهم نيستند بلکه واقعياتي هستند که همه دنيا از آن‌ها اطلاع و آگاهي دارند، بنابراين دلسرد کردن جوانان و انکار حرکت عظيم و سريع علم و فناوري، خيانت به کشور و ناموس ملي است.
حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به جرياني که به دنبال شناسايي نخبگان علمي کشور و هدايت آنان به خارج است، مسوولان را به هوشياري در قبال اين موضوع توصيه کردند و گفتند: هشدار ديگر من درخصوص مقابله برخي مسئولان، مديران و اساتيد در دانشگاه‌ها، با عناصر مؤمن، انقلابي و متعهد است که وزرا بايد در اين قضيه کاملاً هوشيار باشند و اجازه چنين کاري را ندهند.
ايشان در بخش پاياني سخنان خود تأکيد کردند: جمع بندي سخنان من، «خوش بيني مستدل نسبت به آينده» است.
رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به احساس مسئوليت انبوه جوانان کشور که بخش زيادي از آنان را نخبگان تشکيل مي‌دهند، و همچنين با اشاره زنده ماندن اهداف، شعارها و حرکت انقلابي در جامعه، گفتند: علت اصلي عصبانيت دشمنان از ملت ايران، همين موضوع است و بر همين اساس مي گويند مقابله با ايران تا زماني که شعارهاي انقلابي زنده است، مشکل خواهد بود.
حضرت آيت الله خامنه اي افزودند: اکنون شعارها واهداف انقلابي در جامعه بگونه اي زنده است که حتي برخي افراد غير معتقد به اين شعارها، مجبور به همراهي ظاهري هستند و انقلاب اسلامي به صراط مستقيم خود ادامه مي‌دهد که اين، از استثناهاي انقلاب‌هاي بزرگ دنيا است.
ايشان تاکيد کردند: تا هنگاميکه حرکت و تفکر انقلابي در کشور وجود دارد، پيشرفت و نفوذ روز افزون ايران و تسلط روحي و معنوي در منطقه و خارج از منطقه، روز بروز بيشتر خواهد شد.
پيش از سخنان رهبر انقلاب اسلامي، سورنا ستاري معاون علمي و فناوري رئيس جمهور و رئيس بنياد ملي نخبگان، اولويت امروز را توجه به علم و فناوري دانست و گفت: کشور نياز به نخبگاني دارد که با اعتماد به نفس و تلاش بيشتر بتوانند موفقيت‌هاي علمي در حوزه‌هاي نانو و بايو، را در حوزه‌هاي ديگر نيز تکرار کنند.
معاون علمي و فناوري رئيس جمهور با بيان اين که نخبگان به کشور مديون هستند، افزود: نبايد با برداشته شدن تحريم‌ها تنها واردکننده کارخانه و صنايع خارجي باشيم بلکه بايد خودمان تکنولوژي توليد کنيم و با توليد دانش، ثروت ملي را افزايش دهيم.
ستاري با تأکيد بر ورود بخش خصوصي به حوزه پژوهش و لزوم سرمايه گذاري بر فکر و ايده نخبگان، خاطرنشان کرد: افزايش جايزه‌هاي تحصيلي، توجه به پژوهش‌هاي پايه، اجراي طرح شهاب، حمايت از پژوهش‌سراهاي دانش‌آموزي، توسعه دايره نخبگاني و توجه به ديپلماسي فناوري از مهم‌ترين اقدامات معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري و بنياد ملي نخبگان بوده است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن