تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن نرمخوست و براى برادرش جا (ى نشستن) باز مى كند و منافق درشتخوست و جا را بر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868431713




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آلن ایر: عاقبت خرد‌ جمعی حرفش را خواهد زد


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
آلن ایر: عاقبت خرد‌ جمعی حرفش را خواهد زد




با تصویب کلیات و جزئیات برنامه جامع اقدام مشترک در مجلس ایران، اجرای توافق هسته ای میان ایران و غرب یک گام بزرگ دیگر به واقعیت نزدیک تر شد تا اکنون همه در انتظار تصمیم شورای نگهبان قانون اساسی ایران در این باره شدند.





نامه نیوز: با تصویب کلیات و جزئیات برنامه جامع اقدام مشترک در مجلس ایران، اجرای توافق هسته ای میان ایران و غرب یک گام بزرگ دیگر به واقعیت نزدیک تر شد تا اکنون همه در انتظار تصمیم شورای نگهبان قانون اساسی ایران در این باره شدند.

قرار است شورای نگهبان قانون اساسی در یک جلسه فوری کار رسیدگی به طرح اجرای برجام را مورد بررسی قرار دهد، حسن قشقاوی معاون پارلمانی وزیر امور خارجه در این باره گفت:  همانطور که من از قبل پیش‌بینی می‌کردم، فرجام برجام در مجلس مثبت است و در شورای نگهبان هم فکر می‌کنم به همین صورت خواهد بود.

به گفته عباس عراقچی، معاون وزیر خارجه ایران، برجام از هفته آینده اجرایی خواهد شد؛ حسن روحانی رئیس جمهوری نیز شب گذشته در اظهاراتی در گفت وگوی مستقیم تلویزیونی تاکید کرد که 2 ماه دیگر تحریم ها بر اساس طرح اجرای برجام برداشته خواهد شد.

تصویب طرح اجرای برجام در مجلس با واکنش فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و مسول هماهنگی گروه 1+5 مواجه شد و موگرینی ضمن استقبال از تصویب برجام در مجلس گفت:خبر بسیار خوبی که امروز صبح درباره تصویب برجام در پارلمان ایران شنیدم را تبریک می‌گویم.

آلن ایر، سخنگوی فارسی زبان وزارت خارجه آمریکا نیز در واکنش به تصویب طرح برجام در مجلس ایران، گفت: معتقدم توافق برجام برای همۀ طرفین، توافقی خوب بود – همان توافق "برد-برد" معروف – و دولت ما با امید انتظار دارد که همۀ طرفین آن را با دقت بطور کامل اجرا کنند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا بازهم باید انتظار مانع تراشی از سوی تندروها و مخالفان برجام در واشنگتن و یا تهران را داشته باشیم یا نه نیز با تکرار ادعاهای پیشین واشنگتن گفت: بقول معروف "حرف حق جواب ندارد" - هدف ما از مذاکرات جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای بود و  اگر این توافق اجرا شود این هدف تحقق پیدا خواهد کرد. در مورد مزایا و معایب این توافق در آمریکا نیز منطق و موضع دولت اوباما در این مورد در قبال مخالفان پیروز شد.

آلن ایر افزود: در مورد بحث داخل ایران صلاح نیست اظهار نظر کنم و به این نکته بسنده می کنم که فرضم این است که آخر و عاقبت خرد جمعی حرفش را خواهد زد.
 
‫وی درباره تغییر رئیس جمهوری آمریکا و احتمال نقض برجام از سوی دولتمردان آمریکایی در دولت آینده این کشور نیز تاکید کرد:  بنظرمن اگر در آن وقت توافق کماکان در حال اجرا شدن باشد, عقل سلیم حکم می کند که رییس جمهور آینده هر که باشد آن را مختل نخواهد کرد.
 
‫آلن ایر همچنین گفت: بحث ها در مجلس ایران درباره برجام را با دقت دنبال کردم – این کار بخشی از وظیقۀ شغلی ام است.  نظرمن این است که درست مثل آمریکا, در ایران هم  بحث خیلی داغ بود و احتمال دارد بعضی مخالفان واقعاً نگران اثرات سوء این توافق بودند  و بعضی دیگر برای دلایل جناحی  قصد کارشکنی دارند.






تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن