تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):راست ترين سخن و رساترين پند و بهترين داستان، كتاب خداست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813376348




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در این سنین کودکان حس حسادت را بیشتر تجربه می‌کنند


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: در این سنین کودکان حس حسادت را بیشتر تجربه می‌کنند
یک روانشناس بالینی گفت: یکی از ویژگی‌هایی که ممکن است کودکان درسن 3-6 سال در زندگی خود تجربه کنند، حس حسادت به اطرافیان به‌ویژه خواهران و برادران است.


ملیکا به روش روانشناس بالینی، درگفت‌و‌گو با خبرنگار حوزه جوانان و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، عنوان کرد: یکی از ویژگی‌هایی که کودکان ممکن است در زندگی خود با افراد دیگر تجربه کنند، حس حسادت است که این امر بصورت یک شخصیت بیرونی در آنان بروز می‌کند.


وی ادامه داد: درسالها قبل از لحاظ روانشناس دختران درسنین برزگسالی و پسران در سنین کم این حس درآنان بروز می‌کردکه این حسادت ممکن است از یک همکلاسی و یا خواهرو برادران خودبروز  کند ولی هم اکنون امار حسادت پسران نسبت به دختران بیشتر است.


این روانشناس بالینی درادامه به عوامل حسادت در کودکان اشاره کردو گفت: عدم خودباوری،‌ شناخت و عدم آگاهی نسبت به خود از جمله عواملی است که زنجیره حسادت درکودکان را شکل می‌دهد و باعث تنفر دردیگران هم می‌شود.


وی ادامه داد: خانواده به‌عنوان هسته اصلی در جامعه محسوب می‌شوند و بایادآوری توانمندی‌ها و استعدادیشان و همچنین صبرو حوصله والدین می‌توان این زنجیره سخت حسادت رااز کودکان جدا کرد و آنها را با استعدادیشان آشناساخت .


به روش بابیان اینکه حسادت در سنین بالاتر ممکن است آسیب‌های جدی را وارد کند، عنوان کرد: وقتی حسادت درسنین پایین‌تر درمان نشود در سنین بالاتر آسیب‌های جدی‌تر را به آنان وارد می‌کند و فقط منتظر دیدن کارهای خلاف از سمت مقلبل هستند وسعی می‌کنند به هر نحو به آنان آسیب جدی وارد کنند.




وی در پایان اظهار کرد: هدایت کردن کودکان به سمت خودباوری و شناخت درونی و صبروحوصله والدین فراهم کردن شرایط بروز استعدادهاو توانمندی‌ها از جمله راهکارهایی است و برطرف کردن نیاز توجه از جمله راهکارهای پیشگیری از حس حسادت است.


انتهای پیام/





اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

صالحین یک مدل اجباری نیست
نزدیک بود برادرم را دار بزنم!/دوست ندارم برای امرار معاش بازی کنم
یادگیری بهتر، چگونه اتفاق می‌افتد؟
نیمار:به مسی و سوارز حسادت نمی کنم
افخمی: از منتقد‌جماعت خوشم نمی‌آید/فراستی: مزخرف نگو





۲۲ مهر ۱۳۹۴ - ۰۷:۳۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن