واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۰ مهر ۱۳۹۴ (۱۱:۱ق.ظ)
سازمان جهاني کار: ۴۳ درصد از نيروي کار جوان جهان بيکار هستند موج - سازمان جهاني کار با تأکيد بر اين که دوره انتظار جوانان براي دستيابي به يک شغل پايدار به صورت متوسط ۱۹ ماه است، اعلام کرد: ۴۳ درصد از نيروي کار جوان جهان بيکار هستند.
به گزارش خبرگزاري موج، سازمان جهاني کار در تازهترين گزارش خود درباره اوضاع اشتغال جوانان در سال ۲۰۱۵ ميلادي، اعلام کرد: با وجود کاهش بحران اشتغال جوانان و بهبود ملايم آن در فاصله سالهاي ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۴، نرخ بيکاري همچنان بالاتر از دوران قبل از بحران اقتصادي باقي مانده است.
هنوز هم براي ميليونها نفر از جوانان در سراسر جهان پيدا کردن يک شغل مناسب و معقول دشوار است و آنها براي به دست آوردن شغل مبارزه ميکنند. نرخ بيکاري جوانان در کشورهاي مختلف جهان پس از يک دوره افزايش سريع بين سالهاي ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۰ تثبيت و در سطح ۱۳ درصد باقي مانده است.
اين ميزان بيکاري هنوز هم بالاتر از ۱۱.۷ درصد پيش از بحران مالي جهاني است. تعداد جوانان بيکار در کشورهاي مختلف جهان در سال ۲۰۱۴ ميلادي به ۷۳ ميليون و ۳۰۰ هزار نفر رسيده که اين ميزان ۳ ميليون و ۳۰۰ هزار نفر کمتر از ۷۶ ميليون و ۶۰۰ هزار نفر در اوج بحران سال ۲۰۰۹ ميلادي است.
در برخي مناطق مانند جنوب صحراي آفريقا و کارائيب، نرخ بيکاري جوانان کاهش يافته ولي در مناطقي مانند شرق آسيا، جنوب شرق آسيا، اقيانوسيه، شرق ميانه و شمال آفريقا نرخ بيکاري جوانان بين سالهاي ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۴ افزايش و يا بدون تغيير مانده است.
پيشبيني ميشود نرخ بيکاري جوانان به بيش از ۱۳.۱ درصد در سال ۲۰۱۵ ميلادي برسد. هم اکنون تقريبا ۴۳ درصد از نيروي کار جوان جهان بيکار هستند و يا در شرايط فقر زندگي ميکنند. در حال حاضر، ميليونها جوان در کشورهاي کم درآمد مجبور به ترک مدرسه و کار ميشوند و ۳۱ درصد از آنها در اين کشورها هيچگونه مدرک تحصيلي ندارند. اين ميزان در کشورهاي با درآمد متوسط ۶ درصد و در کشورهاي با درآمد بالا، ۲ درصد است.
بر پايه اين گزارش، اقتصادهاي در حال توسعه همچنان با بيکاري ساختاري مواجهاند و بازار کار گرفتار اشتغال غيررسمي و فقر است. با وجود اين که فقر نسبت به ۲۰ سال گذشته کاهش يافته، اما هنوز هم ۱۶۹ ميليون کارگر جوان با کمتر از ۲ دلار در روز زندگي ميکنند که اين آمار براي افرادي که روزانه با کمتر از ۴ دلار زندگي ميکنند، ۲۸۶ ميليون نفر است.
جوانان براي به دست آوردن يک شغل پايدار به صورت متوسط ۱۹ ماه انتظار ميکشند. با اين وجود، يک جوان با تحصيلات دانشگاهي ميتواند با صرف زمان کمتري نسبت به يک جوان با تحصيلات ابتدايي به شغل دسترسي پيدا کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]