واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۹ مهر ۱۳۹۴ (۱۶:۵۸ب.ظ)
طرح تحول نظام سلامت بزرگترين طرح اجتماعي دولت تدبير و اميد است موج-معاون درمان سازمان تأمين اجتماعي گفت: طرح تحول نظام سلامت بزرگترين طرح اجتماعي دولت تدبير و اميد با ثمرات فراوان بود و سازمان تأمين اجتماعي در اجراي اين طرح همکاري و مساعدتهاي ويژهاي داشته است.
به گزارش خبرگزاري موج، محمد علي همتي، معاون درمان سازمان تأمين اجتماعي در همايش سراسري «اجراي طرح تحول نظام سلامت و شيوههاي نوين مديريت عملکرد در مراکز درماني تأمين اجتماعي کشور»در مشهد افزود: اين سازمان طي دو سال گذشته 70 هزار ميليارد ريال براي اجراي طرح تحول نظام سلامت در مراکز درماني زيرپوشش هزينه کرده است.
وي اظهار کرد: بودجه درمان سازمان تأمين اجتماعي براي اجراي طرح تحول نظام سلامت افزايش قابل توجهي يافته است.
همتي، گفت: اين درحالي است که بودجهاي از سوي دولت براي اجراي طرح تحول نظام سلامت به تأمين اجتماعي پرداخت نشده و هزينههاي انجام شده از منابع درآمد اين سازمان بوده است.
وي با اشاره به افزايش 313 درصدي خريد و تهيه دارو در تأمين اجتماعي طي دو سال گذشته افزود: اين رقم نشان دهنده تأثير عميق طرح تحول نظام سلامت در بخش تأمين هزينههاي درماني اين نهاد است.
همتي بودجه درمان تأمين اجتماعي در سال جاري را 165 هزار ميليارد ريال عنوان کرد و گفت: 105 هزار ميليارد ريال از اين مبلغ براي درمان غيرمستقيم يا ارائه خدمات در مراکز طرف قرارداد و 50 هزار ميليارد ريال براي درمان مستقيم هزينه ميشود.
وي اظهار کرد: مابقي بودجه درمان نيز براي ساختوساز مراکز درماني تأمين اجتماعي در کشور هزينه ميشود.
معاون درمان سازمان تأمين اجتماعي کشور ادامه داد: طي دهه گذشته دستاورد مثبتي در حوزه سلامت کشور نداشتهايم و اجراي طرح تحول نظام سلامت به مثابه بازپسگيري سنگرهاي از دست رفته است.
وي گفت: پرداخت 60 درصدي هزينههاي درماني از جيب مردم يکي از چالشهاي جدي حوزه سلامت بود که با اجراي طرح تحول نظام سلامت ميزان پرداخت هزينههاي درماني از جيب مردم بر اساس آمارها به کمتر از 10 درصد کاهش يافت.
همتي، ناکافي بودن پوشش خدمات را از ديگر چالشهاي حوزه سلامت عنوان کرد و افزود: طرح تحول نظام سلامت با پوشش فراگير بيمه دسترسي به خدمات بهداشتي و درماني را افزايش داد.
وي بيان کرد: طرح تحول نظام سلامت با تمام مزايايي که داشت نگرانيهايي را هم در حوزه تأمين اجتماعي ايجاد کرد که به مرور زمان برطرف و مشکلات مربوطه رفع شد.
همتي احتمال افزايش سزارين در مراکز درماني تأمين اجتماعي با توجه به رايگان شدن زايمان طبيعي در مراکز دولتي را از نگرانيهاي مزبور ذکر کرد و افزود: آمارها نشان داد که در اين مدت ميزان سزارين نه تنها افزايش نيافت، بلکه اين رقم از 47 درصد به 42 درصد کاهش يافت.
وي گفت: مراقبت از سالمندان يکي از چالشهاي آينده حوزه سلامت کشور با توجه به افزايش اميد به زندگي و جمعيت سالمندان است، چرا که؛ مراجعات درماني سالمندان بين سه تا چهار برابر و هزينههاي بستري آنها 3.7 برابر ساير افراد است.
معاون درمان تأمين اجتماعي کشور استفاده از فناوريهاي نوين و استقرار سيستم مديريت متمرکز بيمارستاني (HIS)، مزاياي انگيزشي براي کارکنان، نهادينهسازي مديريتهاي نوين بيمارستاني و گسترش مراکز ملکي تأمين اجتماعي را از برنامههاي در حال اجراي اين سازمان عنوان کرد.
به گفته وي، احداث و بهرهبرداري از مراکز ملکي سازمان تأمين اجتماعي کشور در سالهاي اخير سرعت خوبي داشته و مجوز احداث 27 مرکز سرپايي تأمين اجتماعي نيز به تازگي اخذ شده است.
وي افزود: بيمارستانهاي تأمين اجتماعي در بيرجند، ايلام و اهواز نيز هم اکنون آماده بهرهبرداري است.
مدير درمان تأمين اجتماعي خراسان رضوي نيز در اين همايش گفت: قطار اجراي طرح تحول نظام سلامت با سرعت شتاب ميگيرد و در اين ميان حوزه تأمين اجتماعي را نيز به دنبال خود ميکشاند.
حميد داستاني افزود: طي دو سال گذشته 60 پزشک جديد در اجراي طرح تحول نظام سلامت و توسعه خدمات در مراکز درماني تأمين اجتماعي خراسان رضوي به کارگيري شده است.
وي افزايش کيفيت خدمات، توجه به بهرهوري و کاهش هزينهها را از اهداف مورد تأکيد مديريت درمان تأمين اجتماعي خراسان رضوي عنوان کرد.
همايش سراسري اجراي طرح تحول نظام سلامت و شيوههاي نوين مديريت عملکرد در مراکز درماني تأمين اجتماعي کشور با حضور افزون بر 200 نفر از روسا و مديران بيمارستانهاي زيرپوشش اين سازمان به مدت دو روز در مشهد ادامه دارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]