تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تکمیل روزه به پرداخت زکاة یعنى فطره است، همچنان که صلوات بر پیامبر (ص) کمال نماز ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845648299




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رخنه کالای ایرانی دربازارهای جهانی/ وقتی پای لنگ صادرات به کشورهای اروپایی باز می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: رخنه کالای ایرانی دربازارهای جهانی/ وقتی پای لنگ صادرات به کشورهای اروپایی باز می‌شود
در حالیکه آمار تجارت شش ماهه ایران نشان دهنده کاهش صادرات است اما کالاهای ایرانی بازار خود را در برخی از کشورها به دست آورده و در حال رخنه به بازارهای جهانی هستند.

رخنه کالای ایرانی دربازارهای جهانی/ وقتی پای لنگ صادرات به کشورهای اروپایی باز می‌شود
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درحالی که دولت پیش‌بینی افزایش صادرات غیرنفتی را در سال 94 کرده بود آمار گمرک خبر از کاهش وزنی و ارزشی  صادرات در نیمه اول سال 94 را می‌دهد.


به طوری‌که در شش ماهه نخست سال جاری 147 میلیون و 163 هزار تن کالا به ارزش 20 میلیارد و 494 میلیون دلار از ایران به سایر کشورها صادر شد و این میزان صادرات در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از نظر وزنی 6.29 درصد و از نظر ارزشی 14.15 درصد کاهش را نشان می‌دهد.


بر اساس این گزارش؛ چین اولین مقصد کالاهای صادراتی ایران در مدت یاد شده است که بیش از سه میلیارد و 730 میلیون دلار کالا به این کشور صادر شده است و این میزان صادرات در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته  از نظر وزنی 18.44 درصد واز نظر ارزشی 22.22 درصد کاهش را نشان می‌دهد.


مقصد بعدی کالاهای صادراتی ایران در نیمه نخست سال جاری عراق است که سه میلیارد و 76 میلیون دلار کالا از ایران به این کشور صادر شد و این میزان صادرات  از نظر وزنی 13.11 درصد کاهش و از نظر ارزشی 4.93 درصد افزایش را نشان می‌دهد.


سومین مقصد کالاهای صادراتی ایران امارات متحده عربی است که دو میلیارد و 797 میلیون دلار کالا از ایران به این کشور صادر شد و صادرات به این کشور از نظر وزنی 51.83 درصد و از نظر ارزشی 48.54 درصد افزایش را نشان می‌دهد.


آمار صادرات اگرچه در شش ماهه نخست سال در نوسان بوده اما هنوز به گفته فعالان اقتصادی به حد مطلوب و مورد نظر خود نرسیده و آن طور که باید چشمگیر نبوده است .


آمار صادرات شش ماهه نشان میدهد که اگر چه سهم کشورهای همسایه از صادرات کالای ایرانی بالا است  اما در این بین کشور ایتالیا نیز از کالای ایرانی بی‌نصیب نمانده و در مدت یاد شده 352 میلیون و 630 هزار دلار کالا از ایران به ایتالیا صادر شده است که این میزان صادرات در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از  نظر وزنی 42.64 درصد و از نظر ارزشی 56.74 درصد افزایش را نشان می‌دهد.


همچنین در مدت یاد شده 130 میلیون و 546 هزار تن کالا به اسپانیا صادر شد که این میزان صادرات در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از نظر وزنی 52.17 درصد واز نظر ارزشی 42.72 درصد افزایش را نشان می‌دهد.


نکته قابل توجه این است که صادرات به عربستان سعودی در مدت یاد شده 23.48 درصد و از نظر ارزشی 80.51 درصد افزایش یافته و در شش ماهه  نخست سال جاری 108 میلیون 219 هزار دلار کالا به این کشور صادر شده است.


بر اساس این گزارش در مدت یاد شده صادرات به اردن نیز به افزایش چشمگیر همراه بوده و 99 میلیون و 869 هزار دلار به این کشور صادر شد و صادرات به این کشور از نظر وزنی 1696.47 درصد و از نظر ارزشی 547.10 درصد افزایش یافت.


این گزارش می‌افزاید: در نیمه نخست سال جاری  صادرات  به تایلند نیز از نظر وزنی 189.98 درصد و از نظر ارزشی 73.66 درصد افزایش یافت.


در کنار افزایش چشمگیر صادرات به کشورهای مختلف صادرات کالاهای ایرانی به فدراسیون روسیه با کاهش 50.44 درصد در وزن و کاهش 39.89 درصد در ارزش همراه بود که در مدت یاد شده  تنها 827 میلیون و 186  هزار دلار کالا به این کشور صادر شد و این در حالی است که با توجه به تحریم های اعمال شده به روسیه این کشور علاقه‌مند به واردات کالا های مورد نیاز خود از ایران است .


بر اساس این گزارش اندونزی نیز از صادرات کالای ایران بی نصیب نماند و صادرات به این کشور از نظر وزنی 68.63 درصد و از نظر ارزشی 17.01 درصد افزایش یافت و 36 میلیون و 277 هزار دلار کالا به این کشور صادر شد.


در کنار این صادرات به سودان نیز افزایش یافته و 31 میلیون و 5212 هزا ردلار کالا به این کشور صادر شد.


درحالی که صادرات فراز و نشیب های بسیاری را تا کنون طی کرده که عوامل بسیاری در کاهش و یا افزایش صادرات دخیل بوده است و حتی وعده مشوق های صادراتی نیز نتوانسته تاثیر مثبتی بر آن داشته باشد.


در این راستا افخمی راد معاون وزیر صنعت از تدوین دستورالعمل پرداخت 100 میلیارد تومان مشوق صادراتی خبر داده  و  با تاکید بر اینکه پرداخت نقدی مشوق صادراتی به صادر کننده چندان گره گشا نبوده گفت: در دستور العمل جدید پرداخت مشوق‌های صادرات تلاش شده تا کمک هزینه اعزام هیات‌های تجاری، پرداخت بخشی از هزینه بنگاه ها برای شرکت درنمایشگاه خارج از کشور و کاهش کارمرد تسهیلات بانکی و اعطای یارانه حمل ونقل صادراتی هدف گذاری شود.


اگر چه تاکنون دستورالعمل‌ها و آیین‌نامه‌های مختلفی برای حمایت از صادرات تدوین شده اما آنطور که باید نتوانسته گره‌ای از مشکلات صادرکنندگان را بگشاید و هنوز مشکلات بانکی، نقل و انتقال پول، مشکل در حمل و نقل و صدور روادید و حتی تعدد قوانین و مقررات داخلی  از بزرگترین مشکلات تجار ایران است امری که باید مورد توجه جدی مسئولان قرار گیرد و تنها به تغییر در پرداخت مشوق‌های صادراتی اکتفا نشود.


انتهای پیام/ 



اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

لزوم تخصیص 15 درصد تسهیلات بانکی به خدمات صادراتی/ حمایت از فعالیت‌های دانش‌بنیان در برنامه‌های ضد رکود
راندمان پایین تولید آبزیان به سبب عدم استفاده از فناوری‌های نو
لزوم توجه به صنعت مبلمان در شرایط جدید اقتصاد





۱۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن