واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
هاشمی می خواهد آش با فوت او سرد شود!
حجت الاسلام مجتبی ذوالنور با بیان اینکه نوع نگاه آقای هاشمی از اول با نگاه فقاهتی امام(ره) متفاوت بوده است، گفت: وی در خاطرات خود بعضاً بر موارد اختلافی با حضرت امام(ره) اشاره داشته است.
خبرگزاری تسنیم: حجت الاسلام مجتبی ذوالنور با بیان اینکه نوع نگاه آقای هاشمی از اول با نگاه فقاهتی امام(ره) متفاوت بوده است، گفت: وی در خاطرات خود بعضاً بر موارد اختلافی با حضرت امام(ره) اشاره داشته است.
جانشین سابق نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه تغییر قابل توجه مواضع آقای هاشمی یک واقعیت انکارناپذیر است، گفت: طبیعتاً نگرش و دیدگاه های شخصی افراد در نوع عملکرد سیاسی آنها تاثیرگذار است. ما باید توجه داشته باشیم که نوع نگاه آقای هاشمی از اول با نگاه فقاهتی امام(ره) متفاوت بوده است.
نگاه اعتقادی ایشان به مبانی مشروعیت ولایت فقیه؛ نگاه سیاسی، اقتصادی و فرهنگی ایشان با نگاه حضرت امام(ره) متفاوت است. ولیکن ایشان تا زمان حیات حضرت امام(ره) به واسطه وجود امام(ره) و فضای خاص حاکم بر انقلاب، در توان خود نمی دید تا بر سر نقاط اختلافی بین خود و دیدگاه های حضرت امام(ره) تاکید و پافشاری بیشتری کند.
اهم اظهارات وي از اين قرار است:
*بعد از ارتحال حضرت امام(ره)، آقای هاشمی کم کم احساس کرد که دیگر باید کاملاً بر ایده های خودش پافشاری کند. تصور ایشان این بود که می شود رهبری را در عرض خود تلقی کرد. کمااینکه ایشان بعضاً می گویند من و رهبری رفیق و هم سن و سال هستیم! و کلاً رفیق هستیم. ایشان با این ادبیات رهبری را عملاً از جایگاه رهبری خارج کرده؛ در حد یک رفیق تنزل می دهد. این نوع رفتار، به خاطر فرار از مسئله ولایتمداری است. زیرا اگر کسی معتقد به ولایتمداری باشد و جایگاه واقعی نایب امام زمان(عج) را عملاً درک کند، بر این مفهوم پافشاری می کند که ایشان ولی فقیه هستند و آقای هاشمی یک مسئول و کارگزار در متن نظام اسلامی.
*رهبری در جایگاه امام جامعه قرار دارد و آقای هاشمی یکی از آحاد امت به حساب می آیند. لذا توقع این است که ایشان پشت سر امام مسلمین حرکت کنند. ولیکن هنگامی که ایشان می گوید من و رهبری رفیق هستیم، می خواهد عملاً خود را شانه به شانه و در عرض رهبری تعریف کند؛ حال آنکه ایشان بایستی پشت سر رهبری حرکت کند.
*متاسفانه آقای هاشمی علاقه مند است تا همه آش های کشور با فوت ایشان سرد شود! ولیکن به برکت انتخابات آزاد موجود در نظام جمهوری اسلامی، قدرت همیشه در یک جا متمرکز نمی شود. وجود این روحیه در هر فردی می تواند پتانسیل تغییرات عدیده برای همراه شدن با جریانات سیاسی مختلف را در وی ایجاد کند. آقای هاشمی دوست دارد همیشه در راس هرم قدرت حضور داشته باشد و دیگران در برابر حرف ایشان تمکین کنند. ایشان مایل بوده و هست که حتی در نسبت با امام(ره) و رهبری هم؛ ایشان محوریت داشته باشد و امام (ره) و رهبری هم مطابق حرف و نظر ایشان حرکت کنند.
*القائات آقای هاشمی در خاطرات سیاسی و بیانات شان به صورتی است که مخاطب احساس می کند امام را ایشان اداره می کرده است! ایشان سعی دارد اینگونه القا کند که امام(ره) تمامی پیشنهادهای ایشان در مسائل مختلف را قبول می کرده است و این مطلب را در حد اداره کردن امام(ره) جلوه می دهد. حال اینکه این مسئله خلاف واقع است.
* آقای هاشمی سعی می کند برای رسیدن به اغراض سیاسی شخصی اش از دیگران استفاده کند و هم دیگران می توانند ایشان را در جهت اهداف مشخصی مدیریت کنند. در رفتار سیاسی چند سال گذشته آقای هاشمی هم این موارد کاملاً مشهود بوده است. مثلاً فرزندان و بستگان آقای هاشمی به شدت در ایشان اثرگذار هستند. جریانات و فضای سیاسی هم کاملاً اثراتش را در پررنگی و کم رنگی مواضع آقای هاشمی نشان می دهد."
* آقای هاشمی که فکر می کرد بعد از حضرت امام(ره) همه کاره کشور ایشان هستند و کسی حق ندارد ایشان و منتسبین شان را در هیچ جایی مورد مواخذه قرار دهد، وقتی با مواخذه منتسبین متخلف خود از جانب نظام مواجه می شود؛ برآشفته و نارحت می شوند. این مسئله را ما در مواضع آقای هاشمی به وضوح دیده ایم.
*فرضاً ایشان سخنرانی های انقلابی و تندی در زمینه اهمیت بیت المال، حق مردم و انقلاب دارند ولی وقتی نزدیکان ایشان نسبت به همین موضوعات تعرضی داشته باشند و نظام با آنها برخورد کند، ایشان حاضر می شود سلامت، حیثیت و اعتبار نظام را فدای اغراض و منافع شخصی و بستگان خود کند. ما این مسئله را در جریان فتنه 88، طرح موضوع انتخابات آزاد توسط ایشان و پیگیری کمیته صیانت از آرا و همچنین خطبه های نماز جمعه ایشان در مقطع پس از فتنه 88 دیده ایم.
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]