واضح آرشیو وب فارسی:مهر: در نخستین جشنواره ملی هنرهای دیجیتال و همراه تبریز عنوان شد؛
لزوم متناسب سازی تعداد فارغ التحصیلان دانشگاهی و فرصت های شغلی
شناسهٔ خبر: 2936026 - پنجشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۳
استانها > آذربایجان شرقی
تبریز - معاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات گفت: متاسفانه تناسبی بین تعداد دانش آموختگان رشته های دانشگاهی چون فناوری اطلاعات و فرصت های شغلی ایجاد شده در کشور وجود ندارد. به گزارش خبرنگار مهر، به جرات می توان دنیای امروز را دنیای صفر و یک ها و دنیای دیجیتال نامید، فناوری که انسان را قادر ساخته تا در کسری از ثانیه چهار گوشه دنیا را در نوردد و فاصله ها را در حد همین کسر ثانیه کاهش دهد، دنیایی که رایانه های رومیزی و لپ تاپ، گوشی های همراه، اینترنت و سایر تکنولوژی های امروزی حلقه های و زنجیره های تشکیل دهنده آنها هستند. فارغ از تمام معایب و مزایای این دنیای جدید باید به این نکته توجه داشت که جامعه فعلی با شتابی سرسام آور با تحولات این عرصه همراه است و تمام کشورهای حاضر در این دنیای نوین با بکارگیری فناوری هایی که فاصله معرفی آنها در فضای دیجیتال دیگر در حد روز و ساعت کاهش یافته، به دنبال تامین منافع و البته بکارگیری آنها متناسب با ساختار و شرایط جامعه خود هستند. در این میان هنرهای دیجیتال از جمله شاخه هایی است که با توجه به بسترهای ایجاد شده برای آن در دنیای رایانه ها و شبکه های جهانی، هر روز تغییرات و ویژگی های جدیدی را بخود می بیند و به سرعت نیز در حال گسترش است، مشخصه هایی که مهمترین دلیل برای برگزاری «نخستین جشنواره ملی هنرهای دیجیتال و همراه تبریز» هستند تا شرکت کنندگان در این جشنواره بصورتی علمی در خصوص این عرصه به بحث و تبادل نظر و اطلاعات بپردازند.
تناسبی بین تعداد دانش آموختگان و فرصت های شغلی ایجاد شده در کشور وجود ندارد معاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات ظهر پنجشنبه در حاشیه برگزاری این جشنواره با اشاره به تغییرات حوزه هنرهای دیجیتال بویژه بازی های یارانه ای گفت: یکی از مهمترین عواملی که در چند سال گذشته باعث پیشرفت این صنعت شد، ورود به حیطه کسب سود و تجاری شدن این محصولات بود. رضا باقری اصل افزود: متاسفانه در دهه های گذشته به نفت وابستگی کامل داشتیم و فکر می کردیم که برای همیشه می توانیم از این محصول با ارزش برای توانمند سازی اقتصاد خود استفاده کنیم و با وجود اینکه همیشه از اقتصاد دانش بنیان صحبت کرده ایم اما تا آن جایی که امکان داشت فرصت ها و موقعیت های مناسب خود را از دست داده ایم. وی در ادامه خاطر نشان شد: سالانه حدود ۲۰۰ هزار نفر در رشته فناوری اطلاعات و نیز رشته فناوری اطلاعات و ارتباطات از دانشگاه های کشور فارغ التحصیل می شوند و این در حالی است که متاسفانه تناسبی بین تعداد دانش آموختگان و فرصت های شغلی ایجاد شده در کشور وجود ندارد. معاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات با بیان اینکه در حدود ۶.۸ میلیارد مشترک تلفن همراه در جهان وجود دارد که تا انتهای سال ۲۰۱۲، تنها در حدود ۱.۳ میلیارد نفر از این تعداد از برنامک ها استفاده کرده اند، تصریح کرد: تا پایان سال ۲۰۱۷، در حدود ۴.۴ میلیارد نفر از مردم جهان خواهند توانست از برنامک ها استفاده کنند که بیشترین رشد نیز مربوط به قاره آسیا پیش بینی می شود.
وی با تاکید بر لزوم ایجاد توانایی برای ایجاد ایده های مورد پسند مشتری گفت: یکی از مهم ترین اهداف سازمان فناوری اطلاعات، توسعه اشتغال است که مانع از جذب نخبگان و متخصصان داخلی به سایر کشورها شده و بتوانیم موقعیت های بهتری برای جوانان این مرز و بوم ایجاد کنیم. باقری اصل در بخش پایانی سخنان خود تاکید کرد: با کمی زحمت و خلاقیت نه تنها می توانیم سایرین را جذب بازارهای داخلی خود کنیم بلکه می توانیم بازارهای آنان را نیز از آن خود کنیم. تقویت ارتباط با دانشگاه از اهداف اپراتورهای تلفن همراه است نماینده شرکت ارتباطات سیار همراه اول نیز دراین جشنواره، تقویت ارتباط با دانشگاه ها را یکی از مهم ترین اهداف و اولویت های اپراتورهای تلفن همراه دانست و گفت: در همین راستا تا امروز آثار فاخری در زمینه هنرهای دیجیتال توسط اپراتورها تولید شده و در این میان همراه اول نیز با رویکردی خلاقانه و نوآورانه، طرحی را از ماه های گذشته برای حمایت مادی و معنوی از تمامی کسانی که ایده های خلاق دارند، آغاز کرده است. علی نیک محمدی با بیان اینکه اشخاص حقیقی و حقوقی علاقه مند می توانند طرح های خود را در بخش نوآوری سایت همراه اول به ثبت برسانند، خطاب به دانشجویان دانشگاه هنر اسلامی تبریز اظهار داشت: یکی از مهم ترین اهداف ما، تقویت ارتباط با دانشگاه هاست و از دانشجویان این دانشگاه که بتوانند در ساخت برخی مفاهیم به شرکت کمک کنند، حمایت خواهیم کرد. گفتنی است جشنواره دو روزه هنرهای دیجیتال و همراه تبریز با هدف بررسی فرصت های تولید محتوای ایرانی اسلامی در قالب هنرهای دیجیتال و بررسی چالش های موجود، ایجاد بسترهای هنری، فنی و حقوقی تولید محتوا در محل پردیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز از ۱۵ مهر آغاز شده است.
سخنرانی، نشست های فنی، هنری، تخصصی و ارائه گزارش هایی در زمینه «صنعت هنرهای دیجیتال و همراه» همچنین شامل توانایی سنجی دانشجویان در حال تحصیل این دانشکده با شرکت ها و اشخاص حقیقی فعال در بازارکار چند رسانه ای بخش های مختلف این جشنواره را تشکیل می دهد که افتتاحیه آن با حضور معاون وزیر ارتباطات، مدیر مرکز فناوری اطلاعات و رسانه ای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، رییس هیات مدیره بنیاد ملی بازی های یارانه ای، احمدی عضو بنیاد ملی بازارهای یارانه ای و عبدالحسین لاله از فرهنگستان هنر برگزار شد. اختتامیه نخستین جشنواره ملی هنرهای دیجیتال و همراه تبریز، امروز (۱۶ مهر) با اهدای جوایز به نفرات برگزیده در دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار خواهد شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]