واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش میدهد
کم و کاستیهای اجرای طرح افزایش امنیت اجتماعی در زنجان / بازخورد مثبت طرحهای امنیت اجتماعی در زنجان
طرح افزایش امنیت اجتماعی یکی از طرحهای مهم پلیس است که اجرای آن در استان زنجان بازخورد مثبتی داشته است اگر چه کم کاستیهایی نیز در این زمینه مشاهده میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، از بین طرحهای مختلفی که از سوی نیروی انتظامی در استان زنجان اجرا میشود، طرح ارتقای امنیت اجتماعی یکی از طرحهایی است که میتواند احساس امنیت را در جامعه افزایش داده و موجب راحتی خیال مردم از حضور پلیس در شهر شود. مخلان نظم و امنیت همواره به دنبال ایجاد رعب و وحشت در جامعه بوده و گاهی نیز مردم قربانیان این مخلان آرامش جامعه میشود، سرقت، ایجاد مزاحمت برای مردم، ایجاد ترس و دلهره از اقدامات مخلان نظم و امنیت جامعه است که اقتدار پلیس میتواند از بروز چنین حوادثی با اجرای طرحهای ارتقای امنیت جلوگیری کند. برخی از مناطق شهر زنجان به خودی خود جرم خیز هستند و همواره نیز از سوی پلیس به عنوان مناطق جرمخیز معرفی میشوند که در رصد پلیس بوده و در صورت بروز مشکلاتی برای مردم پلیس میتواند وارد عمل شده و یا مانع بروز مشکلاتی که مخلان نظم و امنیت در سر دارند، شود. مردم زمانی از پلیس راضیترند که احساس امنیت بیشتری در جامعه داشته باشد، مقابله با اراذل و اوباش، جمعآوری معتادان تابلو پرخطر یکی از طرحهای ارتقای امنیت است که مردم به چشم اجرای این طرحها مشاهده کرده و رضایتمندی یا نارضایتی خود را اعلام میکنند.
فرمانده نیروی انتظامی استان زنجان نیز معتقد است، افزایش اعتماد عمومی به پلیس موجب افزایش ضریب امنیت اجتماعی میشود. سردار علیرضا صالحی بابیان اینکه اقتدار پلیس در تأمین استقرار و حفظ امنیت همواره متجلی است، تصریح کرد: قانونمندی، شفافیت پاسخگو بودن و در کنار مردم قرار گرفتن از مؤلفههای اقتدار پلیس محسوب میشود. فرمانده انتظامی استان زنجان پلیس بر ضرورت اعتماد متقابل بین پلیس و مردم تأکید کرد و گفت: پیچیدگی زندگی اجتماعی حضور و وجود پلیس را در زندگی مردم ضروری کرده است. سردار صالحی با بیان اینکه مشارکت مردم در تأمین نظم و امنیت موجب ارتقای سطح امنیت در جامعه میشود، خاطرنشان کرد: بنیادیترین نیاز بشر امنیت است که اگر در جامعهای بسترهای لازم برای امنیت ایجاد نشود، توسعه اتفاق نمیافتد. وی گفت: استان زنجان همواره جزو استانهای امن است به طوری که امروز در زمینه جرائم خشن استان زنجان آماری ندارد. فرمانده انتظامی شهرستان زنجان نیز در این زمینه معتقد است، نیروی انتظامی در برخورد با موتورسیکلتسواران متخلف، خردهفروشان مواد مخدر، معتادان پرخطر و دستگیری کیفقاپان و سارقان اقدامات ارتقای امنیت در جامعه را انجام میدهد. ایرج خانی پور با بیان اینکه مشارکت و تعامل مردم با پلیس میتواند در حفظ، برقراری و ارتقای سطح امنیت، آرامش و آسایش در جامعه همواره بسیار اثرگذار باشد، افزود: افزایش تعامل و همکاری مردم با پلیس موجب ارتقای سطح امنیت و آرامش در سطح جامعه میشود. وی با بیان اینکه پلیس با اجرای طرحهای مختلف در برخورد با مخلان نظم و امنیت از هیچ کوششی فروگذار نمیکند، خاطرنشان کرد: برخورد با کارناوالهای عروسی پر سر و صدا، پاکسازی محلات، نقاط آلوده و جرم خیز در سطح حوزه استحفاظی کلانتریها از دیگر اقدامات پلیس محسوب میشود. فرمانده انتظامی شهرستان زنجان با بیان اینکه با اجرای طرحهای مختلف ارتقای امنیت در جامعه ضریب امنیتی مناطق افزایش مییابد، تصریح کرد: پلیس در برخورد با مخلان نظم و امنیت عمومی عزم جدی دارد.
یک شهروند زنجانی نیز در گفتوگو با خبرنگار فارس گفت: طرحهای ارتقای امنیت اجتماعی در زنجان اجرا میشود و پلیس همواره در اجرای این طرحها موفق بوده است. صمد بابایی ادامه داد: برخی از مناطق شهر زنجان جرم خیز هستند که اگر چه اقداماتی انجامشده است اما بهتر است پیگیری شود. این شهروند افزود: انصافاً بسیاری از معتادان پر خطر در شهر زنجان جمعآوریشده است و چهره شهر نسبت به دو سال گذشته تقریباً پاک است. بابایی تصریح کرد: اراذل و اوباش هم جمعآوری خوبی صورت گرفته است و نسبت به سالهای گذشته امسال مزاحمت اوباش در زنجان کمتر بوده است. وی درخواست خود را از پلیس برخورد با کارناوالهای عروس عنوان کرد و گفت: هر سال سر و صدای کارناوالهای عروسی در سطح شهر افزایش مییابد. یک شهروند دیگر نیز با قدردانی از تلاشهای پلیس زنجان در اجرای طرحهای ارتقای امنیت گفت: ضروری است در برخی از مناطق همچون «نجفآباد و صفرآباد» و برخی شهرکهای اقماری که از دید پلیس دورتر است، رصد بیشتری صورت گیرد. مجتبی شاهی ادامه داد: حضور پلیس در مناطق مختلف زنجان چشمگیر است و در جمعآوری اراذل و اوباش اقدامات خوبی صورت گرفته است. وی افزود: برخورد برخی از مأموران پلیس با مردم بسیار خوب است اما برخی نیز مردم را تحقیر میکنند که اصلاً درشان پلیس نیست. این شهروند گفت: زنجان یکی از امنترین استانهای کشور است و این موضوع بهخوبی در سطح شهر نیز قابلمشاهده و احساس است. شاهی با بیان اینکه پلیس در برخورد با اراذل و اوباش، برهم زنندگان نظم جامعه به ویژه برخی فعالیتهای اجتماعی نادرست باید جدیتر باشد، گفت: برخی افراد به راحتی در مناطق زنجان اقدام به خرید و فروش مواد مخدر میکنند. وی گفت: مواد مخدر یکی از موضوعاتی است که باید پلیس به صورت جدیتر وارد عمل شده و طرحهای بیشتری اجرا کند به ویژه در زمینه پیشگیری پلیس باید اقدامات آگاهی بخش بیشتری داشته باشد. یک شهروند دیگر نیز با اشاره به رواج بدحجابی در جامعه گفت: باید این طرح با جدیت بیشتری اجرایی شود متأسفانه فرهنگ غلط بدحجابی بهسرعت در جامعه در حال افزایش است. مینا محبی با بیان اینکه جوانان ما در جامعه امنیت ذهنی ندارند، خاطرنشان کرد: برخورد با بدحجابی باید جدیتر باشد چرا که یکی از معضلات شهری این موضوع است. وی خاطرنشان کرد: احساس میشود در زمینه اجرای این طرح جدیت لازم وجود ندارد و بدحجابی بهراحتی در خیابانهای شهر تردد میکنند و امر به معروف و نهی از منکر نیز در آنها تأثیری ندارد. گفتنی است، از اردیبهشت سال 1386، مجموعه برنامههایی در حوزههای مختلف اجتماعی و امنیتی به اجرا گذاشته شد که طرح ارتقای امنیت اجتماعی نام گرفت و هدف از اجرای آن بالا بردن احساس امنیت در میان شهروندان است. انتهای پیام/2308/ک
94/07/15 - 12:39
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]