تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):شيطان به سپاهيانش مى گويد: ميان مردم حسد و تجاوزگرى بياندازيد چون اين دو، نزد خدا بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826337678




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سیاستگذاران اقتصادی پشت پرده در دولت روحانی چه کسانی هستند؟


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: ابوالقاسم حکیمی‌پور با بیان اینکه علی طیب‌نیا وزیر اقتصاد و سیف رئیس کل بانک مرکزی از کانال‌های اقتصادی رئیس‌جمهور نیستند، گفت: افرادی مانند نهاوندیان، فریدون، نیلی، نجفی حلقه سیاست‌گذاری اقتصادی دولت را تشکیل می‌دهند که باید شخص رئیس‌جمهور در این تیم بازنگری کند.

به گزارش تراز ،ابوالقاسم حکیمی‌پور به‌عنوان یکی از اقتصاددانان همواره درباره سیاست‌های اقتصادی دولت‌ها انتقاداتی را مطرح کرده است و در ادامه راهکارهای مختلفی را برای برون‌رفت از شرایط رکودی یا تورمی ارائه داده است.

وی در پاسخ به پرسشی درباره زوایای علنی کردن نامه 4 وزیر امور اقتصاد و دارایی؛ صنعت، معدن، تجارت، دفاع و تعاون، کار و رفاه اجتماعی معتقد است که انتشار نامه همزمان با بررسی برجام در مجلس شورای اسلامی جای تأمل دارد و احتمال اینکه مسائل سیاست خارجی به اقتصاد کشور گره زده شود، سوالات بیشتری را در ذهن ایجاد می‌کند.

حکیمی‌پور با اشاره به اینکه نامه درون‌گروهی دولت نباید به شکلی که نامتعارف بود، علنی می‌شد، افزود: این نامه 25 روز پیش توسط علی طیب‌نیا وزیر امور اقتصاد و دارایی نگارش شده که علنی شدن آن نشان از وخامت اوضاع در شرایط فعلی دارد.

این استاد اقتصاد عدم پاسخ به نامه وزرا توسط رئیس‌جمهور را عمدی دانست و گفت: عدم پاسخ به نامه احتمالاً به‌دلیل علنی کردن آن و نشان دادن وخامت بیش‌تر اوضاع در صورت عدم تصویب برجام است، درحالی که همه ما اقتصاددانان به خوبی می‌دانیم که مشکلات اقتصادی ایران به هیچ وجه با اجرای برجام، حل نخواهد شد.

وی گفت: پیش از این تمام اقتصاددانان حرفه‌ای و صاحب‌نظر شرایط رکودی و نابسامان اقتصاد را به دولت و تیم اقتصادی‌اش گوشزد کرده بودند، اما توجه جدی به آن نمی‌شد و بیشتر تمرکز دولت بر روی برداشتن تحریم‌ها بود، درحالی که ظرفیت‌های داخلی و برخی سیاست‌های نادرست شرایط فعلی را برای پیش رفتن به سوی بحران مهیا کرد.

عضو هیأت علمی دانشگاه معتقد است؛ اعلام تورم صفر درصدی توسط رئیس‌جمهور و اعلام خروج از رکود یک نوع نمایش تبلیغاتی در کشور بود و در نامه 4 زیر صراحتا به ورود اقتصاد کشور به بحران نام برده می‌شود.

وی همچنین پیشنهاد کرد که در شرایط فعلی کارگروهی با حضور تمام اقتصاددانان و صاحب‌نظران و اندیشمندان تشکیل و وضعیت فعلی با واقعیت‌های موجود سنجیده شود و اینکه عملکرد دولت در 2 سال گذشته مورد بررسی قرار گیرد.

حکمیی‌پور با بیان اینکه دارایی‌های سهامداران پس از توافق ژنو 35 درصد افت داشته است، گفت: این موضوع به معنای از دست رفتن 35 درصد از دارایی‌های مردم در بازار سرمایه است.

وی افزود: قلب تپنده هر اقتصادی بازار سرمایه است که اگر دچار بحران شود، سرمایه گذاری خارجی هم منتفی خواهد شد.

این استاد اقتصاد همچنین نسبت به خودکشی بخش خصوصی در اقتصاد در صورت تداوم روند فعلی تا سال آینده هشدار داد و در این باره پیشنهاد کرد که دولت با اصلاح نظام بانکی و تأمین سرمایه در گردش تولید نسبت به بهبود شرایط گام بردارد.

وی با بیان اینکه طبق گزارشات 32 هزار واحد تولیدی در کشور زیر 30 درصد ظرفیت کار می‌کنند، گفت: علاوه بر آن انبار خودروسازها پر از خودروهای بدون مشتری است و باید فورا چاره‌ای اندیشیده شود.

حکیمی‌پور با ارائه راهکار دیگری تأکید کرد: دولت باید شرایط فعلی را بحرانی تلقی کرده و درخصوص حلقه اقتصادی خود که اطلاعات غلط می‌دهند، بازنگری کند.

وی گفت: برخی افراد در دولت اطلاعات غلط اقتصادی به رئیس‌جمهور می‌دهند که این امر به تشدید شرایط فعلی می‌انجامد.

این استاد اقتصاد پیشنهاد کرد که در پرداخت یارانه‌ها به شیوه فعلی تجدیدنظر شده و تعرفه‌های واردات هم مورد بازنگری قرار گیرد.

وی با بیان اینکه ولی‌الله سیف رئیس کل بانک مرکزی و علی طیب‌نیا کانال‌های اقتصادی رئیس‌جمهور نیستند، گفت: افرادی مانند نهاوندیان، فریدون، نیلی، نجفی حلقه سیاست‌گذاری اقتصادی ایران را تشکیل می‌دهد که باید شخص رئیس‌جمهور در خصوص این تیم بازنگری کند.

حکیمی‌پور تصریح کرد: در شرایط فعلی وزیر اطلاعات هم باید وارد عمل شده و در کارگروه ویژه اقتصادی حضور داشته باشد، چراکه کشور از طریق مسائل اقتصادی آسیب‌پذیر خواهد بود.

وی گفت: یکی از مهم‌ترین مزیت‌های ایران امنیت و آرامش آن است که می‌تواند به جذب سرمایه‌گذار خارجی کمک کند و از این ظرفیت هم باید به‌نحوی شایسته استفاده شود؛ چراکه اکثر کشورهای منطقه دچار درگیری‌ و ناامنی هستند.


منبع: فارس



زمانبندی انتشار: 14 مهر 1394 - 15:26





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن