واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: حجتالاسلام عيسي زاده درنخستين همايش فعالان قرآني : توليد قالبهاي علمي جديد براي نشر معارف قرآني ضروري است
اجتماعي
مسوول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه علوم پزشكي تهران درنخستين همايش فعالان قرآني گفت :توليد قالبهاي علمي جديد براي نشر معارف قرآني ضروري است.
به گزارش خبرنگاراجتماعي ايرنا ، نخستين همايش فعالان قرآني دانشگاه علوم پزشكي تهران روز دوشنبه در تالار ابن سيناي دانشگاه علوم پزشكي تهران برگزار شد.
حجتالاسلام و المسلمين نيكزاد عيسي زاده مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه علوم پزشكي تهران در سخناني دراين همايش با اشاره به فعاليتهاي شوراي عالي قرآ ن دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت : ايجاد نهضت تفسيري و انتقال مفاهيم قرآن با شيوههاي جديد و علمي در ميان دانشگاهيان از مهمترين اهداف شوراي عالي قرآن دانشگاه علوم پزشكي تهران است.
حجتالاسلام والمسلمين نيكزادعيسي زاده افزود : با توجه به نقش دانشگاهيان در فرهنگسازي و جهت بخشي فرهنگي جامعه ، گسترش فرهنگ و انگيزه تفكر در قرآن بحثي جدي است كه مسوليت دانشگاهيان را در اين زمينه بيش از پيش سنگين ميكند .
وي توليد قالبهاي جديد براي ارائه و نشر معارف قرآني را مهم و ضروري خواند و تاكيد كرد : اگر معارف و مفاهيم قرآني را در قالبهاي ناپسند به مخاطب ارائه كنيم ، اين مفاهيم ناب و ارزشمند را به انزوا كشاندهايم .
مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه علوم پزشكي تهران اظهار داشت : توسعه و تعميق روحيه معنوي در بين دانشجويان در جهت تقويت گروهاي قرآني و برگرداندن نتايج آن به مراكز دانشگاهي ، استفاده كاربردي از مفاهيم قرآن به طوريكه زندگي انسان را متحول كند ، استفاده از ابزارهاي هنري بويژه در بحث فعاليتهاي قرآني به منظور ارتقاي سطح ارتباط با مخاطبان و توسعه كمي و كيفي آموزش قرآن كريم از جمله ديگر اهدافي است كه شوراي عالي قرآن دانشگاه علوم پزشكي تهران دنبال ميكند.
وي با اشاره اهميت تبليغ مفاهيم قرآني در جامعه به ويژه دانشگاهيان ابراز اميدواري كرد : با ترويج مباني ارزشمند قرآني به خصوص در بحث تفسير قرآن ، شاهد گسترش و حضور بيشتر معارف قرآني در جامعه فرهيختگان باشيم .
در ادامه اين همايش حجتالاسلام و المسلمين داوود رنجبران معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها در سخناني اظهار داشت : پرداختن به مباحث قرآني در دانشگاهها امري بسيار ضروري است و بايد تلاش كنيم تا قرآن كريم در جامعه دانشگاهي حضوربيشتري داشته باشد .
وي دانشگاه را محل حضور فرهيختگان جامعه دانست و تصريح كرد : دانشگاهيان درمورد ترويج و توسعه فرهنگ و معارف قرآني رسالت عظيمي دارند البته در اين مورد هنوز در ابتداي راهيم و بايد با كوشش و سرعت بسيار اين امر را در تمامي مراكز آموزش عالي كشور گسترش دهيم.
معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها اظهار داشت : بايد بسياري از فعاليتها در زمينه توسعه و ترويج فرهنگ قرآني تعريف شود تا به عمق اين معارف ارزشمند دست پيدا كنيم.
وي تاكيد كرد : اگربه عمق معارف قرآني توجه نداشته باشيم دشمنان از آن سوء استفاده ميكنند .
دوشنبه 6 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 310]