واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۳ مهر ۱۳۹۴ (۲۰:۵ب.ظ)
هدف از برگزاري جشنواره مشکات محيط زيست، ارتقاي سلامت شهروندان است موج - رئيس ستاد محيط زيست و توسعه پايدار شهرداري تهران با بيان اين که هدف از برگزاري جشنواره مشکات محيط زيست، ترويج فرهنگ محيط زيستي و ارتقاي سلامت شهروندان است، گفت: بايد پيوست کاربست از آثار جشنوارههاي دورههاي قبل تهيه شود.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي ستاد محيط زيست و توسعه پايدار شهرداري تهران، محمد مهدي گلمکاني، رئيس ستاد محيط زيست و توسعه پايدار، در افتتاحيه چهارمين جشنواره مشکات محيط زيست که ديروز با حضور ابوالفضل رفيع، مدير کل آموزشهاي شهروندي، درويش پور، قائممقام شهردار منطقه 2 و مديران محيط زيست و آموزش شهروندي مناطق 22 گانه برگزار شد با اشاره به برگزاري موفق سه دوره جشنواره مشکات توسط اداره کل آموزشهاي شهروندي گفت: اميدوارم در اين دوره با استفاده از تجربيات گذشته، خلاقيت، نوآوري و تهيه کاربست آموزشي و فرهنگي با همکاري و تعامل بين بخشي چهارمين جشنواره مشکات محيط زيست مؤثرتر از قبل برگزار شود.
وي در ادامه افزود: رسالت اصلي از برگزاري اين قبيل جشنوارهها ترويج فرهنگ محيط زيستي و ارتقاي سلامت شهروندان، مشارکتپذيري، مسووليتپذيري در جهت ارتقاء مهارت، دانش و آگاهي شهروندان است.
گلمکاني در ادامه پيشنهادهايي را جهت برگزاري مطلوبتر جشنواره مشکات محيط زيست ارائه و اظهار کرد: مخاطب اصلي ما مردم هستند که به دو گروه جوان و تحصيلکرده و افراد سالخورده و با تجربه تقسيم ميشوند و بايد جشنواره به گونهاي برگزار شود که براي هر گروه جذابيتهاي لازم را داشته باشد تا با حداقل تسهيلات بتوانيم مخاطب بيشتري را براي حضور در جشنواره جذب کنيم.
وي در ادامه با اشاره به اين که بايد تمامي آثار از جشنوارههاي دورههاي قبل جمعآوري شود افزود: کاربست آموزشي و فرهنگي آثار نيز بايد پس از جمعآوري در هر دوره تهيه و تدوين گردد تا بتوانيم با تحليل و کاربردي کردن آنها در ظرفيتهاي مختلف شهري استفاده کنيم.
گلمکاني با تأکيد بر اين که بايد از ظرفيت فضاي هاي مجازي استفاده کنيم، تصريح کرد: با تشکيل کار گروهي متشکل از افراد متخصص که بتوانند پيامها را طراحي و به گوش شهروندان برسانند ميتوانيم در فضاهاي مجازي ورود پيدا کرده و شبکههاي اجتماعي مستقل را در اين حوزه طراحي کنيم.
وي در ادامه گفت: از همه مسوولين ميخواهم که به اين جشنواره به عنوان فرصتي استثنايي براي افزايش مشارکت شهروندان نگاه کنند و اميدوارم با راهاندازي خانههاي محيط زيست در سطح محلات شهر تهران در آينده نزديک شاهد ارتباط بيشتر با شهروندان در حوزههاي مختلف مباحث محيط زيست و سلامت باشيم.
در ادامه نشست ابوالفضل رفيع، مدير کل آموزشهاي شهروندي، با اشاره به اين که هم اکنون قابليتها و ظرفيتهاي شهرداري تهران براي کمک به بهبود محيط زيست بسيار گسترش يافته است، گفت: براي حل معضلات و مشکلات محيط زيستي در شهر تهران نيازمند مشارکت شهروندان هستيم و هدف اصلي ما از برگزاري چنين جشنوارههايي ايجاد زمينه و بستر مناسب جهت حضور شهروندان در عرصههاي مختلف است.
وي در ادامه افزود: بازيگران اصلي در اين حوزه تشکلهاي زيست محيطي و سازمانهاي مردم نهاد هستند که بايد زمينه مشارکت مردم را به صورت جدي فراهم کنند.
رفيع در ادامه با اشاره به اين که آموزش بايد اثر بخش باشد و زمينه مشارکت را فراهم کند و منجر به کاهش ناهنجاريها شود، تصريح کرد: در سال اول برگزاري جشنواره 177 هزار اثر، سال دوم 461 هزار اثر و در سال سوم 761 هزار اثر دريافت شد که اميد ميرود در سال چهارم 1 ميليون اثر از سطح محلات جمعآوري کنيم.
در ادامه درويش پور، قائممقام شهرداري منطقه 2، با اشاره به اينکه رکن اصلي توسعه آموزش است، گفت: امروزه شاخصهاي توسعه يافتگي يک کشور، گسترش آموزش به افراد مختلف جامعه و ارتقاء بهداشت و سلامت شهروندان است به طوري که سازمان يونسکو آموزش شهروندان را زمينه توسعه شهرها ميداند.
وي افزود: بايد در بحث آموزش از شيوههايي استفاده کنيم که مقبوليت اجتماعي داشته باشد و در سطوح مختلف جامعه اجرايي شود.
درويش پور در ادامه خاطرنشان کرد: در حال حاضر تعامل خوبي بين شهرداري تهران با سازمان آموزش و پرورش در زمينه آموزشهاي شهروندي وجود دارد که اين عامل منجر به تغيير نگرش، اصلاح رفتارهاي شهروندي، بهبود و ارتقاي سطح کيفي محيط زيست شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]