واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۳ مهر ۱۳۹۴ (۱۶:۳۴ب.ظ)
تاکيد جهانگيري بر تلفيق برنامههاي اقتصاد مقاومتي و عملياتي شدن آن موج-معاون اول رئيس جمهوري گفت: با تلفيق، بررسي و بازنگري در برنامههايي که تا کنون توسط دولت تدوين شده است، برنامه اي جامع و عملياتي براي اجراي سياستهاي کلي اقتصاد مقاومتي تدوين شود.
به گزارش خبرگزاري موج، اسحاق جهانگيري در دومين جلسه ستاد راهبري و مديريت اقتصاد مقاومتي افزود: برخي از محورهاي برنامه ششم توسعه منطبق با سياستهاي کلي اقتصاد مقاومتي تهيه شده است اما با اين وجود بايد برنامه اي جامع و عملياتي که مورد اجماع همگان باشد، تدوين کنيم تا پس از تأييد رهبر معظم انقلاب، اجرايي شود.
در اين جلسه جهانگيري از سياستهاي کلي اقتصاد مقاومتي به عنوان فرصتي بي نظير براي دولت يادکرد و گفت: رهبر معظم انقلاب تاکيدات ويژه اي نسبت به اجراي اين سياستها دارند و اين امر فرصت ويژه اي را براي دولت ايجاد کرده است تا با استفاده از ظرفيتها همه قوا و نهادهاي عمومي و غيردولتي، نسبت به پياده سازي و عملياتي کردن اقتصاد مقاومتي اقدام کند.
معاون اول رئيس جمهوري از همهي دستگاههاي اجرايي خواست بيش از گذشته به اجراي اين سياستها همت بگمارند تا بتوانيم از فرصت ايجاد شده، استفاده مطلوبي داشته باشيم.
جهانگيري با بيان اينکه براي اجراي سياستهاي کلي اقتصاد مقاومتي نيازمند برنامه اي فراتر از اقدامات جاري و برنامههاي توسعه اي کشور هستيم، افزود: برخي از محورهاي برنامه ششم توسعه منطبق با سياستهاي کلي اقتصاد مقاومتي تهيه شده است اما با اين وجود بايد برنامه اي جامع و عملياتي که مورد اجماع همگان باشد، تدوين کنيم تا پس از تأييد رهبر معظم انقلاب، آن را اجرايي کنيم.
وي با اشاره به تدوين پيش نويس برنامه پياده سازي و اجراي اقتصاد مقاومتي که توسط مشاور رئيس جمهوري در امور اقتصادي تهيه شده و نيز برنامههايي که در باب اقتصاد مقاومتي در ستاد اقتصادي دولت و با محوريت سازمان مديريت و برنامه ريزي کشور تدوين شده است، خواستار تلفيق اين برنامهها و تبديل آن به برنامه اي عملياتي شد.
وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح نيز در اين جلسه با تاکيد براينکه اقتصاد مقاومتي فرصتي در جهت اصلاح ساختارهاي ناکارآمد براي دولت فراهم کرده است، گفت: اقتصاد مقاومتي فرصتي را در اختيار دولت قرار داده است تا با اتکا به آن بتوانيم نظام اداري کشور را اصلاح کرده و ساختارها و مقررات دست و پاگير پيش روي مديران کشور را اصلاح کنيم.
در اين نشست وزير امور اقتصادي و دارايي از سياستهاي کلي اقتصاد مقاومتي به عنوان يک رويکرد و جهت گيري ياد کرد و گفت: بايد در کنار توجه به سياستهاي کلي اقتصاد مقاومتي، تمرکز ويژه اي بر ساير سياستهاي کلي نظير اصل 44 داشته باشيم چراکه اين سياستها مکمل يکديگر هستند.
طيب نيا با بيان اينکه بايد برنامه اي منسجم و قابل اجرا براي سياستهاي کلي اقتصاد مقاومتي تدوين کنيم، بر لزوم برخورداري از نظام يکپارچه برنامه ريزي که همه سياستهاي کلي را در بر گيرد، تاکيد کرد.
معاون علمي و فناوري رئيس جمهوري نيز در اين جلسه لازمه اجراي صحيح سياستهاي کلي اقتصاد مقاومتي را برخورداري از نگرشي جديد و تفکري نو دانست و با تاکيد بر لزوم سرمايه گذاري بر نيروي انساني کشور، خواستار نوسازي ساختار، تغييرات عمده در سياستها و سرمايه گذاري در حوزهي تحقيق و پژوهش شد.
در اين جلسه که وزراي صنعت، معدن و تجارت، نفت، معاون رئيس جمهوري در امور مجلس، رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، مشاور رئيس جمهوري در امور اقتصادي، رئيس کل بانک مرکزي و رئيس هيات عامل صندوق توسعه ملي نيز حضور داشتند، نماينده سازمان مديريت و برنامه ريزي کشور ضمن مرور رويکردها و مؤلفههاي سياستهاي کلي اقتصاد مقاومتي بعنوان الگوي اقتصاد پويا و پيشرو، به تشريح عملکرد دولت براي تدوين برنامه اي عملياتي جهت تحقق و اجراي برنامههاي سياستهاي کلي اقتصاد مقاومتي پرداخت و پس از توضيحاتي درخصوص اقدامات مهم دولت در سال 93 براي اجراي اقتصاد مقاومتي، گزارشي نيز از تدوين 18 جلد کتاب مشتمل بر مجموعه اهداف، سياستها و برنامههاي اقتصاد مقاومتي در دولت ارائه کرد.
در ادامه اين نشست پس از بحث و گفت و گو درخصوص راهکارهاي پياده سازي و اجراي سياستهاي کلي اقتصاد مقاومتي، مقرر شد با تلفيق، بررسي و بازنگري در برنامههايي که تا کنون توسط دولت تدوين شده است، برنامه اي جامع و عملياتي براي اجراي سياستهاي کلي اقتصاد مقاومتي تدوين شود تا پس از تأييد نهايي توسط رهبر معظم انقلاب اجرايي شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]