تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869907236




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ايجاد رونق در بازار كالاهاي بادوام |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ايجاد رونق در بازار كالاهاي بادوام
معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت از برنامه ریزی برای ایجاد رونق در بازار کالاهای بادوام خبر داد و گفت : کالا های مصرفی بی دوام که در سبد روزمره کالایی مردم قرار دارد ، مشکل بازار ندارد و معمولا واردات زیاد آن را تهدید نمی کند چون واردات این کالاها با ارز مبادله ای امکان پذیر نیست.
کد خبر: ۵۳۶۸۰۵
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۷ - 05 October 2015


معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت از برنامه ریزی برای ایجاد رونق در بازار کالاهای بادوام خبر داد و گفت : کالا های مصرفی بی دوام که در سبد روزمره کالایی مردم قرار دارد ، مشکل بازار ندارد و معمولا واردات زیاد آن را تهدید نمی کند چون واردات این کالاها با ارز مبادله ای امکان پذیر نیست.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محسن صالحی نیا با بیان اینکه صنایع به صورت زنجیره به هم مرتبط است ، افزود: در کالای مصرفی با دوام مانند لوازم خانگی، الکترونیک و خودرو با مشکل کمبود تقاضا مواجه هستیم و برای تحریک تقاضا با همکاری بانک مرکزی ، سازمان مدیریت و تیم اقتصادی دولت در حال برنامه ریزی هستیم.

وی درباره نامه 4 وزیر به دولت درباره ضرورت تدوین راهکارهای خروج از رکود هم گفت: از نامه 4 وزیر اطلاع کارشناسی ندارم اما آن نامه یا نامه های مشابه آن حتما در این باره است که چگونه رونق مناسبی در فروش تولیدات و پشتوانه سازی برای استمرار تولید و ارتقای سطح فناوری داشته باشیم.

صالحی نیا گفت : توسعه صادرات در شرایط جدید هم از مواردی بود که در این نامه مطرح شده است زیرا اگر می خواهیم بازار را پیش از بیش تحریک کنیم صرفا نمی توان به بازار داخلی اتکا کرد.

معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه برای توسعه صادرات در قانون بودجه مشوق هایی در نظر گرفته شده است ، افزود: در توافقنامه اخیر میان سازمان مدیریت و وزارت صنعت قرار شد در صادرات خدمات فنی و مهندسی، صدور ضمانت نامه ها و اعطای بخشی از یارانه سود تسهیلات به نحوی که بتواند صادرات را در سایر کشورها رقابتی کند تصمیم هایی گرفته شد که روش های اجرایی آن را پیش می بریم.

صالحی نیا افزود: براساس این توافقنامه در مرحله اول، 50 میلیارد تومان برای کمک به زیرساخت ها اختصاص می یابد و البته پیش بینی شده است 100 میلیارد تومان نیز به صادرات خدمات فنی و مهندسی و رقابتی شدن برخی کالاها در بازارهای صادراتی با یارانه سود تسهیلات اختصاص یابد ضمن اینکه در این توافقنامه اجازه انتشار اوراق مرابحه داده شده است با این امکان که بخشی از سود آن از محل همین اعتبار جبران شود تا حالت رقابتی شکل گیرد.

صالحی نیا افزود: موضوع دیگر در تفاهم نامه سازمان مدیریت و برنامه ریزی وزارت صنعت ، اختصاص یارانه سود تسهیلات از محل هدفمندی یارانه هاست و در این باره روشی را پیش بینی کرده ایم که بعد از تامین منابع ، با توجه به ظرفیت ها و قابلیت های هر استان تخصیص صورت گیرد البته با تفاهمی که با بانک ها داریم چند برابر بیشتر از مبلغ ناشی از هدفمندی یارانه ها در این باره پرداخت می کنند.

وی گفت : در مرحله اول 200 میلیارد تومان از محل هدفمندی یارانه ها به عنوان یارانه سود تسهیلات پرداخت می شود که با استفاده از تفاهم با بانک ها تا 5 برابر این مبلغ بعنوان یارانه سود تسهیلات به فعالان اقتصادی پرداخت خواهد شد.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن