واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۳ مهر ۱۳۹۴ (۱۴:۳۴ب.ظ)
بانک جهاني اعلام کرد؛ کاهش فقرا به کمتر از 10 درصد از کل جمعيت جهان موج - بانک جهاني از کاهش تعداد فقرا به کمتر از 10 درصد از کل جمعيت جهان خبر داده است.
به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج به نقل از شينهوا، بانک جهاني از کاهش فقر در جهان به زير 10 درصد از جمعيت جهان خبر داده و اعلام کرده است که اين نرخ فقر بي سابقه است.
بانک جهاني توضيح داده است که در سال جاري ميلادي افرادي که کمتر از 1.9 دلار در روز درآمد دارند زير خط فقر محسوب مي شوند، در حاليکه بر اساس نرخ خط فقر در سال 2005 افرادي که کمتر از 1.25 دلار در روز درآمد داشتند، زير خط فقر محسوب مي شدند.
اين بانک ادامه داده است: تعييرات در خط فقر با توجه به هزينه هاي زندگي در کشورهاي مختلف و قدرت خريد واقعي مردم مشخص شده است.
آمارهاي بانک جهاني نشان مي دهد که جمعيت فقير جهان از 902 ميليون نفر يا 12.8 درصد از جمعيت جهان در سال 2012 به 702 ميليون نفر و يا 9.6 درصد از جمعيت جهان طي سال جاري ميلادي کاهش يافته است.
جيم يونگ کيم، رئيس بانک جهاني اعلام کرده است: کاهش عمده در جمعيت فقير جهان به دليل تقويت رشد اقتصادي در کشورهاي در حال توسعه طي سال هاي اخير و سرمايه گذاري بيشتر اين کشورها در شبکه هاي امنيت اجتماعي، آموزش و بهداشت رخ داده است.
گزارش بانک جهاني تصريح مي کند که فقر در کشورهاي جنوب صحراي آفريقا و جنوب آسيا همچنان متمرکز باقي مانده است.
اين گزارش ادامه داده است: در سال 1990، منطقه شرق آسيا نيمي از فقراي جهان و منطقه جنوب صحراي آفريقا نيز بيش از 15 درصد از آنها را در خود جاي داده بودند.
اين گزارش توضيح داده است: آمارها در سال 2012 نشان داد که منطقه جنوب صحراي آفريقا بيش از نيمي از فقرا و منطقه شرق آسيا نيز حدود 12 درصد از فقراي جهان را در بر مي گرفت.
بانک جهاني تصريح کرده است که طي سال هاي اخير، رشد اقتصادي کشورهاي در حال توسعه نقش مهمي در کاهش جمعيت فقير جهان داشته، امّا؛ بحران مالي سال 2008 يک عامل اصطکاکي در اين زمينه بوده است.
بانک جهاني اعلام کرده است که چشم انداز اقتصاد جهاني و کاهش رشد اقتصادي کشورهاي در حال توسعه چالش مهمي در روند کاهشي جمعيت فقير جهان است.
بانک جهاني تصريح کرده است: به منظور پايان دادن به فقر در جهان بايد کشورهاي مختلف سياست هايي را براي توجه ويژه به بخش هاي آموزش و پرورش، بهداشت و سلامت به اجرا بگذارند.
همچنين بانک جهاني اعلام کرده است که کشورها بايد نسبت به محافظت از فقرا و اقشار آسيب پذير در برابر خطرات ناگهاني مانند بيکاري، گرسنگي، بيماري و ديگر فجايع هوشيار باشند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]