واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۳ مهر ۱۳۹۴ (۱۴:۲۴ب.ظ)
افزايش ۶ ميليوني سفر در فواصل ۱۰۰ کيلومتري/کاهش بار سنگين جاده با ارتقاي ساير بخشهاي حملونقلي موج - رئيس پليس راهنمايي و رانندگي با اشاره به افزايش ۶ ميليوني سفر در فواصل ۱۰۰ کيلومتري در کشور گفت: در حال حاضر بيش از ۹۰ درصد سفرها از طريق جاده انجام ميشود که اميدواريم با ارتقاي بيشتر ساير بخشهاي حملونقلي بتوانيم اين بار سنگين جاده را کاهش دهيم.
به گزارش خبرگزاري موج، سردار تقي مهري، رئيس پليس راهنمايي و رانندگي، در نخستين کنفرانس ملي حملونقل روستايي افزود: حضور ما در اين نشست نشاندهنده نقش مهم پليس؛ به ويژه پليس راهنمايي و رانندگي در حوزه پيشگيري از وقوع حوادث رانندگي است که متأسفانه اين سوانح در بخش روستايي با ساير جادهها کمي متفاوتتر است، بنابراين اقدامات مربوط به آن بايد با بررسيهايي دقيق در نشستهايي علمي همانند اين کنفرانس صورت گيرد.
وي ادامه داد: کشور ما داراي اقوام، فرهنگ و شرايط جغرافيايي گوناگون است، بنابراين مدلهايي که بايد براي الگوبرداري از آنها استفاده شود در اقليم و شرايط متفاوت مختلف است پس کار علمي انجام شده در اين وضعيت بايد مبتني بر شرايط بومي هر منطقه باشد.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي گفت: پليس راهبر به کمک ادارات راه و شهرسازي استانها و همچنين سازمان راهداري موفق به رفع بيش از ۳۲۰۰ نقطه پرحادثه در کشور شده است.
سردار مهري با تأکيد بر نقش مهم جادهها در تصادفات شهري و روستايي گفت: همانگونه که ميدانيد يکي آر مسائل مهم در تصادفات جاده است، موضوع بعدي خودرو و مهمتر از همه آنها کاربران هستند. با توجه به نقش مهم راه در اين سوانح مخصوصا در محورهاي روستايي همکاري بين دستگاهها براي فراهم شدن حملونقل ايمن براي قشر روستايي بايد افزايش يابد.
رئيس پليس راهور اضافه کرد: در حال حاضر بيش از ۱۲۹ هزار کيلومتر جاده روستايي داريم که بيش از ۵۰ درصد از جادههاي کشور را به خود اختصاص ميدهند. جمعيت زيادي نيز در روستاها زندگي ميکنند پس سيستم حملونقل و جا به جايي آنها از اهميت ويژهاي برخوردار است.
وي در ادامه گفت: هماکنون در کشور ۱۸ميليون وسيله نقليه خودرو و بيش از ۱۰ ميليون موتور سيکلت تردد ميکنند که قطعا کنترل آنها مستلزم برخورداري از برنامهاي دقيق و مناسب است. به اين منظور پليس راهبر به کمک ادارات راه و شهرسازي استانها و همچنين سازمان راهداري موفق به رفع بيش از ۳۲۰۰ نقطه پرحادثه در کشور شده است. همچنين نصب بيش از ۱۸۰۰ دوربين ثبت تخلف را در جادههاي کشور با هدف کنترل تردد و سرعت در برنامه کاري خود قرار دادهايم.
مهري در ادامه با اشاره به افزايش ۶ ميليوني سفر در فواصل ۱۰۰کيلومتري در کشور گفت: در حال حاضر بيش از ۹۰ درصد سفرها از طريق جاده انجام ميشود که اميدواريم با ارتقاي بيشتر ساير بخشهاي حملونقلي بتوانيم اين بار سنگين جاده را کاهش دهيم.
وي ميزان سهم راههاي روستايي از کشتههاي تصادف جادهاي در سال ۸۸ نزديک به ۹.۵ درصد گزارش شده که اين رقم در سال ۹۳ به ۷.۴ درصد کاهش يافته است. خوشبختانه با برنامهريزي مناسب بين راهبران محله، ادارات راه و شهرسازي و وزارت کشور توانستيم در اين زمينه به نتايج خوبي برسيم که اميدواريم با تلاش بيشتر تمامي مشکلات جادههاي روستايي نيز هرچه زودتر مرتفع شود.
نخستين کنفرانس ملي حملونقل روستايي به منظور بررسي نقش سيستم حملونقل و شبکه راه روستايي در توسعه اقتصاد روستايي، بررسي الگوي غالب تصادفات در راههاي روستايي و مقايسه آن با راه برونشهري، طراحي هندسي ايمن راههاي کم تردد به منظور ارزيابي خطر، راههاي مشارکت اجتماعي روستاييان در طرحهاي توسعه حملونقل و تحليل توزيع پروژههاي حملونقل جادهاي روستاها امروز در مرکز تحقيقات وزارت راه، مسکن و شهرسازي برگزار شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]