تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسن مجتبی (ع):خردمند به کسى که از او نصیحت مى خواهد، خیانت نمى کند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827211403




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تبديل سيستم بانکي به سيستم توزيع کيک ملي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۳ مهر ۱۳۹۴ (۱۴:۳ب.ظ)
يک اقتصاددان مطرح کرد: تبديل سيستم بانکي به سيستم توزيع کيک ملي موج-عضو هيات علمي دانشگاه علامه طباطبايي با بيان اينکه سيستم بانکي ما به سيستم توزيع کيک ملي تبديل شده است، گفت: بانک‌ها، منابع را بين سهامداران خودي، مشتريان ويژه و دولتمردان تقسيم کرده و در نتيجه اين اقدام، با کمبود منابع مواجه شده‌اند.
به گزارش خبرگزاري موج، محمد قلي يوسفي با بيان اي مطلب تصريح کرد: سيستم بانکي ما از ابتدا به درستي بنا نشده و سياست‌هاي پولي ما از نظم لازم برخوردار نبوده است.
يوسفي با بيان اين که بانک‌ها بخش عمده منابع خود را در مستغلات، مسکن و شرکت‌هايي که تأسيس کرده‌اند، به کار مي‌گيرند، گفت: هم اکنون نيمي از منابع بانکي، به سمت اين سه عنصر هدايت شده است؛ وضعيتي که در آن دولت و سهامداران و مشتريان ويژه راضي اما بخش‌هاي توليدي محروم از اين منابع ناراضي‌اند.
اين کارشناس اقتصادي گفت: در اين ميان بانک مرکزي هم نه تنها قادر به حل مشکل سيستم بانکي نبوده بلکه مشکلات را تشديد کرده است.
وي افزود: وقتي بخش‌هاي واقعي اقتصاد از جمله بازار سرمايه با مشکل جدي مواجه است، طبيعي است که دولت نمي‌تواند به اندازه کافي ماليات بگيرد و اين به رکود در اقتصاد دامن مي زند. از طرفي بانک‌ها به علت ضعف‌هاي نظارتي دولت و بانک مرکزي، منابع خود را در مسيرهاي نادرست هزينه کرده‌اند و الان در تنگناي مالي قرار دارند.
يوسفي گفت: الان هم براي جبران قضيه، متاسفانه به جاي اصلاح سيستم بانکي يا به جاي آنکه منابع را به درستي به سمت بخش صنعت هدايت کنند، مکانيسمي را در پيش گرفته‌اند که به جاي حل مساله رکود بر متغير موهوم و نامعلوم تورم و کاهش آن تمرکز کرده‌اند.
وي با اشاره به اينکه ادامه اين روش، آدرس غلط دادن است، اظهار داشت: در کشوري که دولت نقش عمده اي در اقتصاد دارد و ضمن افزايش هزينه‌هاي خود با کسري بودجه مواجه است و از منابع بانکي استفاده مي‌کند و تعديل نرخ ارز هم وسيله اي براي درآمدزايي دولت مي‌شود، نقدينگي بالا مي‌رود و تورم کاهش پيدا نخواهد کرد.
عضو هيات علمي دانشگاه علامه طباطبايي با بيان اين که کاهش نرخ تورم در کشور بيش از آنکه اقتصادي باشد سياسي است، افزود: اين پديده اي است که البته در اقتصاد ايران جديد نيست و همواره وجود داشته است.
اين کارشناس اقتصادي با اشاره به اين که اين وضعيت بحراني که روز به روز هم وخيم تر شده است ريشه در سياست‌هاي غلط اقتصادي دولتمردان داشته است، افزود: دولتمردان بايد متوجه باشند که سياست‌هاي اقتصادي آن‌ها بحران ساز بوده است و اخلاق نيز حکم مي‌کند آن‌ها که در اين سياست‌ها ناموفق بوده‌اند، بيايند و به اين شکست اعتراف کنند.
يوسفي در پاسخ به اين سؤال که فوري‌ترين اقدام براي خروج از رکود در وضع فعلي چيست، گفت: دولت اگرچه از نظر تعامل جهاني و مساله هسته اي به توفيقاتي دست يافته، اما متاسفانه اين دستاورد مثبت با رويدادهاي منفي اقتصادي همزمان شده است. بنابراين مسوولان و برنامه ريزان اقتصادي بايد هرچه سريع تر تغيير رويه دهند و بر روش‌هاي شکست خورده گذشته اصرار نکنند.
وي خاطر نشان کرد: اشکال کار اين است که همچنان درک درستي از مشکلات اقتصادي ايران وجود ندارد. بايد پذيرفت که نمي‌توان تنها بر اساس نظريات مطرح شده در کتاب‌هاي درسي و متون وارداتي براي مشکلات اساسي اقتصاد کشور نسخه پيچيد. کليد مشکلات اقتصادي ايران در داخل کشور گم شده است و بايد در همين داخل هم آن را جستجو کرد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن