تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 30 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):غيرت از ايمان است و بى بند و بارى از نفاق.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1854951671




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

روايت حسينيان از قتل‌هاي زنجيره‌اي، انفجار نخست‌وزيري و 18 تير


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: روايت حسينيان از قتل‌هاي زنجيره‌اي، انفجار نخست‌وزيري و 18 تير
وي درباره پاسخ به پرسشي درباره نقش بهزاد نبوي در انفجار ساختمان نخست وزيري و شهادت رجايي و باهنر هم اظهار داشت: در زمان مرحوم شهيد لاجوردي پرونده‌اي درباره اين انفجار گشوده شد و وي نيز دستگير شد و يك ماه در زندان بود اما برخي مسئولين طوماري به امام(ره) نوشتند كه ايشان هم با نظر مسئولين گفتند نامبرده را از زندان آزاد كنيد.
حجت الاسلام روح الله حسينيان رييس مركز اسناد انقلاب اسلامي عصر دوشنبه به تالار شيخ انصاري دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران رفت تا به جبران برنامه لغو مجوز شده "پشت پرده اصلاحات" در آخرين روزهاي سال 86، اين بار با عنوان "آن سوي دوم خرداد" به بيان ناگفته هاي خود بپردازد. اما در ابتداي اين برنامه نيز برق سالن به صورت ناگهاني قطع و برنامه در تاريكي و زير نور شمع برگزار شد در حاليكه برق بخش‌هاي مختلف دانشگاه تهران روشن بود و فقط برق ضلع غربي اين دانشگاه و ازجمله دانشكده حقوق قطع شده بود.

به گزارش رجانيوز، حسينيان البته در ابتداي سخنانش با اشاره به قطع برق گفت: ما روزي چراغي برافروختيم و امروز چراغمان خاموش شده است ولي خواهشم از دوستان اين است كه همه چيز را براساس توطئه تفسير نكنند و انشاي الله اين تاريكي برحسب يك تصادف و اتفاق است و قصد برهم زدن جلسه قطعاً وجود ندارد.

وي با اشاره به اينكه روز گذشته با رييس دانشگاه تهران صحبت كرده و وي به حضور حسينيان در اين جلسه تمايل داشته است، برگزار كنندگان اين برنامه را به حفظ وحدت با مديريت دانشگاه دعوت كرد.

حسينيان با بيان اينكه ممكن است برخي از حاضران در پايان سخنراني بگويند ما از حسينيان توقع داشتيم صحبت‌هاي شفاف تري را ارايه دهد و توقع نداشتيم كه چنين جلسه‌اي گذاشته شود و شما به فلسفه بافي و سخنان فيلسوفانه بدون تعيين مصاديق بپردازيد، گفت: پاسخ من هم اين است كه برادران سعي كنيد قبل از اينكه به مباحث احساسي يا جزئي بپردازيم، مباني تفكر را تبيين كنيم و عميق بشويم و يك جامعه معقول و اهل تحقيق و عميق را بوجود آوريم.

وي سپس بيان مباني خود را آغاز و اهميت طرح مباني را در چند محور خلاصه كرد: اولين آن استراتژي است. يك انسان مومن و مذهبي بايد در زندگي خود داراي يك استراتژي باشد. ممكن است تاكتيك‌ها در زمان‌هاي مختلف تغيير كند ولي انساني كه داراي استراتژي است، در طول تاريخ از نوسانات و بالا و پايين رفتن فكري مصون مي‌ماند.

سپس رئيس مركز اسناد انقلاب اسلامي از امام راحل نمونه آورد و با اشاره به تفكرات ايشان افزود: امام شخصيتي داراي مباني فكري و استراتژي بودند. در سال ‪ ۱۳۲۳ نزديك به بيش از‪ ۶۰‬ سال قبل، امام استراتژي و طرح‌هايي را براي اجرايي شدن ولايت فقيه طراحي كردند و در طول حوادث انقلاب بر سر اين استراژي ماندند و در نهايت استراتژي خود را سرنگوني رژيم شاهنشاهي و ايجاد حكومت اسلامي قراردادند.

حسينيان مرتبه پس از استراتژي را ايدئولوژي دانست و اشكال وارد به برخي جريانهاي سياسي مانند جبهه ملي را فقدان ايدئولوژي و مكتب راهنما خواند: وقتي در ‪۱۵‬خرداد سركوب رژيم شاه صورت گرفت، آنها هيچ واكنشي از خود نشان ندادند. اين درحالي است كه در سال ‪ ۱۳۵۷‬كه ريشه‌هاي رژيم گذشته كنده شده بود و به تزلزل افتاده بود، رهبر جبهه ملي مرحوم سنجابي با شاه تماس گرفت و قول داد كه نخست وزيري را بپذيرد و از طرف ديگر خدمت امام مي‌رسيد و اعلاميه صادر مي كرد كه ما خواهان سرنگوني رژيم شاهنشاهي و برقراري جمهوري اسلامي هستيم.

وي در تشريح مباني فكري در اسلام، نوع جهان بيني و مكتب اظهار داشت: چيستي انسان و چيستي جهان هستي دو زير بناي تفكر و انديشه‌اي است كه اگر اين دو براي انسان روشن نشود، دچار تضادها و نوسانات فراوان خواهد شد.

حسينيان در ادامه به شكل‌گيري سه نحله فكري چپگرايانه، ليبرال و اسلامگرا در طول تاريخ ايران پرداخت و گفت: اين نحله‌ها باعث بوجود آمدن اختلافاتي در مباني فكري جامعه ايران شده است.

وي با اشاره به تضادهاي فكري در دوران مشروطه، رهبري امام را عامل تجميع اين انديشه ها در زمان پيروزي انقلاب اسلامي دانست و افزود: در اولين جريان، نهضت آزادي در برابر انقلاب ايستاد. بعضي افراد اخيراً تلاش مي‌كنند بگويند شما بد برخورد كرديد ولي اينگونه نيست امام نخست وزيري و دولت را به نهضت آزادي داد.

وي سپس در توصيف اعضاي نهضت آزادي، آنان را روشنفكراني خواند كه معجوني از ديدگاه اسلامي و خميرمايه‌هاي ليبراليسم را در مباني انديشه اي خود داشتند، همانگونه كه سازمان مجاهدين(منافقين) هم با انديشه و تفكر ماركيست و به اضافه لعابي از انديشه‌هاي ديني بود. اينها نتوانستند خودشان را تا پايان كار هماهنگ كنند و به همين علت نهضت آزادي كه همه امكانات را در اختيار داشت، ناگهان بريد و از معارضين نهضت و انقلاب شد. جبهه ملي هم اولين درگيري كه انجام داد با تمام احترامي كه از سوي امام براي آنها لحاظ شد و برخي پست‌هاي كليدي مانند وزارت امورخارجه در اختيار آنان بود نتوانستند تحمل كنند و اين به خاطر اختلاف مباني بود. جريان بني صدر هم خارج از اين چارچوب نبود تفكري بود ليبرال منشانه كه همراه با يك لعاب اسلامي و متاسفانه نتوانستند ادامه دهند و اين درحالي بود كه امام تا لحظات آخر از بني صدر حمايت كرد.

حسينيان همچنين بخش‌هايي از نامه شهيد بهشتي به امام (ره) درباره بني صدر را قرائت كرد و افزود: شهيد بهشتي ريشه اختلافات را در مباني تفكر و انديشه مي‌دانست.

اين كارشناس مسائل تاريخي اما پس از ورق زدن پر شتاب تاريخ از مشروطه تا انقلاب ايران و بررسي تيتروار انديشه هاي برخي جريان هاي سياسي، به آنچه كه موضوع برنامه بود، نزديك تر شد و در زمينه شكل‌گيري جريان دوم خرداد گفت: ما بايد براي اين جريان تفكيك قائل شويم چون طيف وسيعي از آن كساني هستند كه از يك طرف مباني فكري آنان التقاطي و رگ و ريشه‌هاي ليبرالي دارد و از طرف ديگر افرادي هستند كه از مباني و انديشه فكري چندان خبر ندارند و با خبر نبوده‌اند و همان زمان هم كه به آنها اعتراض مي‌كرديم، مي‌گفتند اينگونه نيست و شرايط را درك نمي‌كردند و برخي هم كه درك مي‌كردند، وقتي از آنان علت عدم موضع‌گيري را سئوال مي‌كرديم، مي‌گفتند اكنون مصلحت نيست و ما نمي‌توانيم در مقابل حاكميت آنان موضع‌گيري كنيم و به خاطر همين موضوع هم در جريان اصلاحات يك درگيري وسيعي برهمين مبنا بوجود آمد.

وي اظهارداشت: اتفاق عجيبي كه در جريان اصلاحات بوجود آمد اين بود كه كساني شعارهاي ليبراليسم دادندكه در اوايل انقلاب ديدگاه چپگرايانه و گرايشهاي ماركسيستي داشتند كه خيلي عجيب بود. آنان در اوايل انقلاب با يك تفكر ماركسيستي و به اضافه لعاب اسلام و شعارهاي اسلامي كه سعي مي‌كرد اسلام را برمبناي تفكر ماركسيست تفسير كند به ميدان آمدند. آنان معتقد بودند اقتصاد بايد دولتي باشد. بنيانگذاران اقتصاد دولتي ايران افرادي بودند كه در دوم خرداد شعارهاي بسيار راستگرايانه مي‌دادند.

به گزارش ايرنا، وي دومين خصيصه و عملكرد اين افراد را در سياست خارجي، درگيري با ابرقدرتها و كشف كشورهاي ذره بيني خواند و گفت: اينها با كشوري همانند بوركينافاسو رابطه برقرار كرده بودند و اين كشوري بود كه حتي با ذره بين برروي نقشه جهان قابل ديدن نيست.

حسينيان در خصوص تسخير لانه جاسوسي نيز توضيح داد: تسخير لانه جاسوسي از سوي كساني انجام شد كه بعدها اظهار پشيمان كردند و با گروگانها مذاكره كردند و برسر ميز شام خوردند، سيگار كشيدن و نوشيدني نوش جان كردند.

وي با اشاره به اينكه در تغيير مواضع، اصول و ارزشهاي ليبراليسم شكل پيدا كرد، گفت: اينها اصرار داشتند كه بين جمهوريت و اسلاميت تفكيك قائل شوند و تلاش كردند كه وزن جمهوريت را از اسلاميت سنگين تر كنند، درحاليكه جمهوري اسلامي كه حضرت امام (ره) پديد آورنده آن بودند نه جمهوريت گرفته شده از مباني تفكر غربي بلكه جمهوريت مبتني بر متن دستورات ديني و قرآني بود.

حسينيان افزود: يكي از اصول ارزشي آنان كه در روزنامه‌ها بسيار بر آن تاكيد داشتند، تكثرگرايي ديني و قرائت‌هاي چندگانه ديني بود كه بسياري از مقالات روزنامه صبح امروز، خرداد و... اينگونه بود و تلاش داشتند كه از اسلام برداشتهاي مختلف به اندازه همه انسانها داشته باشند و علت آن هم اين بود كه مي‌خواستند تفسير واحد امام خميني را از انقلاب، اسلام و موازين اسلامي و ارزشها، كم رنگ كنند و به خاطر همين هم اعلام كردند كه انديشه امام خميني متعلق به موزه‌هاي تاريخي است كه در مصاحبه با يكي از روزنامه هاي خارجي عنوان كردند.

وي با بيان اينكه سومين مسأله‌اي كه آنان تاكيد داشتند، هضم در قدرت جهاني بود، اظهارداشت: اولين مصاحبه آقاي خاتمي بعد از پيروزي در انتخابات با خانم كريستين امانپور به خاطر ذوب كردن يخ‌هاي ميان ايران و امريكا بود.

حسينيان يادآور شد: درخصوص بحث استقلال، روزنامه صبح امروز مقاله داشت كه چه كسي گفته است استقلال خوب است. بعضي از كشورها استقلال نداشتند و يا استقلال كامل نداشتند مانند كشور ژاپن و پيشرفت كردند!

وي يكي ديگر از ويژگي‌هاي جريان دوم خرداد را نفي نمادهاي مذهبي عنوان كرد و گفت: در روزنامه خرداد به رغم روحاني بودن مدير مسئول آن، مفصل عليه حجاب نوشتند كه يكي از ادله محاكمه ايشان همين مقاله عليه حجاب بود و همچين عليه امام حسين(ع) هم مطالب فراواني نوشتند. يكي از مسايلي كه به شدت از آن دفاع مي‌كردند سكولاريزم و تقدس زدايي بود و نمونه اهم آن اسلام سياسي بود كه تلاش مي‌كردند اسلام را از حكومت جدا كنند و استدلال مي‌كردند كه از زماني كه حكومت اسلامي تشكيل شده است مردم بي‌اعتقادتر و بي‌دين تر شده‌اند و ارزشها كم رنگ شده درحاليكه اين دروغ واضح و روشن و غير اثبات شده‌اي بود. در طول تاريخ هرگاه ايدئولوژي با حكومت ممزوج شده، نفوذش بيش از هرزماني است كه بدون قدرت بوده است.

حسينيان اما پس از اين مقدمه نسبتاً طولاني و تشريح مباني نظري جريان دوم خرداد به پرسشهاي دانشجويان پاسخ گفت.

وي درپاسخ به اين سئوال كه شما كه اين همه اسرار داشتيد، چرا اكنون مطرح مي‌كنيد، گفت: اينگونه نيست كه بنده اطلاعاتي داشته باشم و حرف نزده باشم. من هيچ گاه سكوت نكردم و حتي در دوران حاكميت جريان دوم خرداد همواره صحبت كردم، مورد اعتراض قرار گرفتم و مورد نفرت نيروهاي اصلاح طلب بودم و اين به نظرم مقداري بي‌انصافي است.

حسينيان در پاسخ به پرسشي درباره نقش خاتمي در جريان ‪۱۸‬ تير، گفت: تا آنجاكه من اطلاع دارم و بعضي از اسناد جريان ‪۱۸‬تير را ديدم، نقشي براي آقاي خاتمي به عنوان نقش منفي نديدم. من با تفكر و مباني آقاي خاتمي مخالف هستم ولي وي اهل توطئه نبود كه در اين مسايل دخالت داشته باشد. اما در معاونت وزارت كشور ستادي بود كه سعي مي‌كردند مسايلي را كه در كوي دانشگاه بوجود آمده بود، دامن بزنند و تلاش كنند كه طول بكشد و راهنمايي، تحريك و نيرو اعزام مي‌كردند.

اشاره رئيس مركز اسناد انقلاب اسلامي به تحريكات مصطفي تاج زاده معاون سياسي وقت وزارت كشور است كه برخي شعله ور شدن آشوب ها در روز دوم را محصول سخنراني تند وي در كوي دانشگاه مي دانند. همچنين سرنخ برخي تجهيزات يافت شده از درون آشوبگران، به ساختمان بلند وزارت كشور در ميدان فاطمي تهران مي رسيد.

از رييس مركز اسناد انقلاب اسلامي درباره ريشه‌هاي بوجود آمدن جريان دوم خرداد پرسيده شد كه وي پاسخ داد: آن چيزي كه دوم خرداد را بوجود آورد، به قول رهبر انقلاب حماسه بود و جريانات فكري دوم خرداد هم هنوز شكل نگرفته بودند و خودشان را نشان نداده بودند ولي كساني از اين جريان فكري مطلع بودند و حتي وقوع آن را پيش بيني مي‌كردند. عوامل ايجاد دوم خرداد عملكرد دوره قبل از آن بود.

وي گفت: مردم احيانا خواسته‌هايي داشتند و يا در حكومت تكروي‌هايي وجود داشت كه نتيجه آن برگشتن مردم از حاكمان آن دوره چندساله بود و درواقع مردم حماسه‌اي آفريدند ولي كساني از اين حماسه سوء‌استفاده و تلاش كردند كه مباني فكري خودشان را حاكم كنند و جريان انقلاب را به سمت و سوي انحرافي بكشند.

پرسش درباره قتل‌هاي زنجيره اي، سوابق سعيد امامي و عاليخاني فاز سؤالات را قدري تغيير داد و حسينيان نيز تأكيد كرد: من دستي در قتل‌هاي زنجيره‌اي نداشتم و حتي حاضرم كه قسم هم بخورم و كساني كه ادعا مي‌كنند بايد سند و شاهد ارايه كنند. من در آن زمان كاره‌اي نبودم كساني كه مسئوليت داشتند بايد دست داشته باشند و يا كساني كه در مقام فتوا باشند كه من هم در اين سطح نبودم.

وي در توضيح نظريه معروفش درباره قتل هاي زنجيره اي ادامه داد: قتل‌هاي زنجيره‌اي را جرياني انجام داد و بعد انگشت اتهام را روي عده ديگري نشانه گرفت و بنده هم در برنامه چراغ پاسخ گفتم و بعد از آن شروع شد كه مرا متهم كردند.

حسينيان اما به نكته اي اشاره كرد كه شايد براي اغلب دانشجويان حاضر در سالن ناشنيده بود: در جريان انتخابات دوره هفتم از آقاي خاتمي حمايت كردم، با وجود اينكه ما جمعيت دفاع از ارزشها و كانديداي خاصي (حجت الاسلام ري شهري) داشتيم. حتي شبي كه آقاي خاتمي پيروز شد، بسياري از دوم خرداديها به من زنگ زدند و تبريك گفتند.

وي با اشاره به اينكه حتي با سعيد امامي درباره محمد خاتمي بحث هاي مفصلي داشته است، گفت: از سعيد امامي گلايه كردم كه چرا عليه آقاي خاتمي عمل مي كني، او استدلالي آورد و اطلاعات و اسنادي را به من نشان داد كه دشمني هاي بعدي با سعيد امامي به خاطر همين دشمني‌هاي او در قبل از انتخابات بود. حرفش اين بود كه شما مطمئن باشيد كه آقاي خاتمي فرد خوبي است اما باندي كه او را حمايت مي‌كند آدم‌هاي بسيار خطرناكي‌اند كه معتقد به نظام جمهوري اسلامي نيستند و اگر به قدرت برسند، امنيت كشور را به خطر خواهند انداخت كه همين جمله را آقاي خاتمي در سخنراني‌هاي بعدي خود مطرح كردند.

رئيس مركز اسناد انقلاب افزود: جالب است كه كساني كه من را متهم كردند، پيشنهاد كرده بودند حسينيان به عنوان شخصيت بي طرف عضو شوراي نگهبان شود كه مقاله آن را هنوز در اختيار دارم اما بعد از پخش برنامه چراغ كه استدلال خودم را درباره عامل اصلي قتل‌ها به عنوان عضو وابسته به جريان دوم خرداد مطرح كردم، اتهامات عليه من آغاز شد.

وي كه در 10 سال گذشته از او به عنوان يكي از مدافعان سعيد امامي ياد مي شود، ضمن تأكيد بر اينكه "سعيد امامي نقشي در اين قتل‌ها نداشت زيرا در زمان وقوع قتل ها او مسئوليتي در وزارت اطلاعات نداشت و به عنوان مشاور وزير و بيكار بود و مشاور هم جايگاه تاثيرگذاري ندارد"، افزود: در سخت‌ترين شرايط كه مي توانستم عكس العمل نشان دهم، از او دفاع كردم و به همين خاطر در مراسم ختم او شركت كردم.

حسينيان اما درخصوص اتهاماتي كه عبدالله شهبازي نسبت به وي مطرح كرده است، اين ادعاها را مستند ندانست و با وجود آنكه حتي يكي از مجموعه كتاب هاي شهبازي به عنوان كتاب سال انتخاب شده است، گفت: اگر كتابهاي مهم وي را بخوانيد، بيشتر كتابهايي است كه برمبناي توهم توطئه نوشته شده است.

وي افزود: سعيد امامي نه تنها سابقه بهائي‌گري ندارد بلكه ايشان اهل روستاي آباده هستند و پدربزرگ ايشان كه سازنده مسجد امام حسن در همين روستا است روحاني بوده‌اند.

رئيس مركز اسناد انقلاب اسلامي با بيان اينكه آقاي شهبازي در مورد خود من نيز گفته بود كه حسينيان متولد روستايي است كه مركز بهائيون بوده، تصريح كرد: اولاً اصل اين مطلب دروغ است چرا كه روستاي ما روستاي افراد متعصب ديني بود و تنها در سال 1334 دو خانواده در آن متهم به بهائي‌گري بودند، اما همين دو خانواده در مسجد اعتراف كردند كه مسلمان هستند.

حسينيان با اشاره به اينكه شهبازي زمين و آسمان و دروغ و راست را به هم مي‌چسباند و نوشته‌هايش بر مبناي تخيلات است افزود: پدر سعيد امامي زنده است و انشاالله به زودي خاطرات وي از سوي مركز اسناد و انقلاب اسلامي چاپ خواهد شد.

وي با بيان اينكه دايي سعيد امامي در دوران رژيم پهلوي، رايزن نظامي ايران در آمريكا بوده است، افزود: اما اين سب نمي‌شود كه به واسطه آن سعيد امامي را به بهائي‌گري متهم كنيم.

حسينيان در پاسخ به اين سؤال كه چرا مسئولين قتل‌‌هاي زنجيره‌اي را بررسي نمي‌كنند گفت: شايد مسئولين دغدغه‌اي در اين زمينه ندارند.

وي در پاسخ به اين سئوال كه از قول او بيان شده كه سعيد حجاريان از باند مهدي هاشمي است، گفت من هيچگاه اين مطلب را نگفته ام.

رييس مركز اسناد انقلاب اسلامي درباره نقش سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي در دوم خرداد گفت: مواضع سازمان را مي‌توانيد در روزنامه‌ها ببينيد. كساني كه رهبري اين سازمان را داشتند، افراد ناشناسي نبودند و مواضع آنان كاملا به روشني مطرح شده و مواضع آنان درجريان دوم خرداد كاملا آشكار و علني است.

از وي درباره اتهام جاسوسي عباس عبدي سئوال شد كه پاسخ داد: من قاضي نيستم كه درباره جاسوسي نظر دهم اما چيزي كه در روزنامه‌ها ثبت شد، اين بود كه وي كارهايي را براي بعضي از شركت‌هاي تحقيقاتي وابسته به سيا انجام مي‌داد كه اين مسأله به اثبات رسيد و محاكمه شد و مدتي هم در زندان بود و جزاي آن را ديد.

از حسينيان درباره صحت فيلم‌هاي بازجويي از سعيد امامي و همسرش پرسيده شد كه وي پاسخ داد: آن فيلم‌ها صحت داشت. متاسفانه علت آن اين بود كه كار بازجويي و بازپرسي از دست وزارت اطلاعات و نيروهاي اطلاعاتي گرفته شده بود و يك گروه مستقلي به راهنمايي برخي اعضاي شوراي امنيت سابق و پيشنهادي كه به آقاي خاتمي دادند، پرونده را در دست گرفت و متاسفانه پرونده به انحراف كشيده شد اما خوشبختانه مساله براي خود آقاي خاتمي هم روشن شد و به همين دليل بازجويان اوليه از كار بركنار شدند و پرونده مجددا به گروه ديگري سپرده شد. اين بازجوها از نيروهاي چپ بودند ولي افراد متديني بودند كه پرونده را از انحراف خارج كردند و تا جايي كه در آن زمان ممكن بود، به مسير خودش برگرداندند. بازجويان اوليه هم دستگير و محكوم به قصاص و زندان شدند.

حسينيان درباره تفكرات خاتمي هم گفت: من آقاي خاتمي را يك روحاني روشنفكري مي‌دانستم كه با وي اختلاف هم داشتم. زماني كه دادستان ويژه روحانيت بودم، عليه وي اطلاعيه صادر كردم. چون آقاي خاتمي وزير ارشاد بود و مصاحبه‌اي انجام داده بود كه دادگاه ويژه را نقد كرده بود و من هم مصاحبه‌اي عليه وي انجام دادم.

منتخب مردم تهران در مجلس هشتم به انتقاد از فضاي بسته دولت هاشمي نيز پرداخت و با توجه به اين فضاي انحصار طلبانه، دليل حمايت خود از خاتمي در انتخابات رياست جمهوري هفتم را شكستن انسداد و بستگي جامعه بيان كرد و با ابراز تأثر از اين حمايت گفت: اما نمي‌دانستيم كه اين باز شدن به سوي سيلي مي‌رود كه همه را ببرد چراكه يك نوع شكستگي به جاي باز شدن بود و احساس كردم كه اشتباه كرديم و براي اينكه خودمان را از چاله درآوريم، به يك چاه انداختيم. بنابراين، رسماً عذرخواهي هم كردم.

از وي سئوال شد كه چرا سعيد حجاريان را تكفير كرده ايد كه پاسخ داد: مواضع او را تبيين كردم ولي تكفير نكردم.

حسنيان در پاسخ به اين سئوال كه به نظر مي‌رسد اثبات خود را در نقد اصلاحات مي دانيد، چرا درباره 4 سال نمايندگي توضيح نمي‌دهيد، گفت: من هنوز به مجلس نرفته ام و قرار است روز هفتم خرداد سوگند ياد كنيم. بنابر اين، بايد 4 سال ديگر توضيح دهم.

حسينيان همچنين درباره جواد قديري يكي از عناصر سازمان منافقين و از عوامل انفجار 6 شهريور 60 مسجد ابوذر كه به جانبازي حضرت آيت الله خامنه اي نيز منجر شد، گفت: وي برادر خانم آقاي عطريانفر و هم اكنون نيز متواري است اما مكان وي نامشخص است.

وي درباره پاسخ به پرسشي درباره نقش بهزاد نبوي در انفجار ساختمان نخست وزيري و شهادت رجايي و باهنر هم اظهار داشت: در زمان مرحوم شهيد لاجوردي پرونده‌اي درباره اين انفجار گشوده شد و برخي نيز دستگير شدند اما برخي مسئولين طوماري به امام(ره) نوشتند كه ايشان هم با نظر مسئولين گفتند اينها را از زندان آزاد كنيد. حسينيان البته از ذكر نام اين مسئولين امتناع كرد اما ادامه داد فرد ديگري به نام محمدي هم دستگير شد و بخش مهمي از اطلاعات هم درحال كشف بود كه جنازه او در سلولش پيدا شد و مشخص نشد كه خودكشي كرده بود يا اينكه وي را كشته بودند. ولي مرحوم لاجوردي در وصيت نامه شان هم تذكر دادند كه زماني كه من رسيدم، اينها دست داشتند و خطراتي كه در آينده جمهوري اسلامي را تهديد مي‌كند، اينگونه است.
 دوشنبه 6 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 367]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن