تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن هرگاه سخن گويد ياد (خدا) مى كند و منافق هرگاه سخن گويد بيهوده گويى مى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820813360




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاهش مصرف آب و دوران رشد با کشت نشايي چغندر قند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۱ مهر ۱۳۹۴ (۱۷:۵ب.ظ)
کاهش مصرف آب و دوران رشد با کشت نشايي چغندر قند موج-در سال 95 نزديک به 400 هکتار از اراضي کشاورزي به کشت نشايي چغندرقند اختصاص مي‌يابد.
به گزارش خبرگزاري موج، پيمان حصادي رييس گروه گياهان صنعتي معاونت امور زراعت وزارت جهاد کشاورزي افزود: در اجراي سياست‌هاي اقتصاد مقاومتي، توسعه هرساله کشت نشايي را برنامه داريم و معاونت امور زراعت در حال بررسي امکان جايگزيني کشت نشايي چغندرقند با کشت بهاره است.
وي، کشت نشايي را يکي از راهکارهاي عبور از کم آبي عنوان کرد و ادامه داد: کشت نشايي بعضي از محصولات زراعي در دستور کار معاونت امور زراعت وزارت جهادکشاورزي قرار دارد.
حصادي از انعقاد تفاهم‌نامه همکاري ميان معاونت امور زراعت و دانشگاه فردوسي مشهد براي بررسي شرايط کشت نشايي چغندر قند و انجام آزمايش‌هاي مختلف از جمله در مورد خاک، عمق ريشه چغندر، کشت مستقيم و گلخانه اي اين محصول خبر داد.
وي خاطرنشان کرد: سال گذشته در استان اصفهان، کشت نشايي را در سطح 30 هکتار به طور پايلوت تجربه کرديم و در اين روش، کشت در خزانه با تراکم بالا انجام گرفته و ريشه از خزانه به مزارع منتقل شده است.
حصادي گفت: در اين روش، در سه مرحله اوليه کشت، سه آبياري صرفه جويي داشته‌ايم.
وي گفت: در کشت نشايي، دوران رشد چغندرقند حداقل 45 روز و حداکثر 3 ماه کوتاه مي‌شود.
رييس گروه گياهان صنعتي معاونت امور زراعت در مورد ضرورت اعلام به موقع قيمت تضميني شکر نيز گفت: زمان بهره برداري کارخانجات در مهرماه است و با اعلام به موقع قيمت تضميني شکر، کارخانه‌هاي قند مي‌توانند شکر توليدي خود را با قيمت مناسب بفروشند و مطالبات چغندرکاران را پرداخت کنند.
وي تصريح کرد: کارخانه‌هاي قند در صورت فروش و پرداخت مطالبات چغندرکاران، اين ريسک را مي پذيرنند که به دنبال کشت پاييزه چغندرقند بروند.
حصادي کل بهاي چغندر قند خريداري شده در سال 93 را بيش از يک هزار و 177 ميليارد و 192 ميليون و 716 هزار تومان عنوان کرد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن