تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 17 مرداد 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):گوش خود را به شنيدن خوبى‏ها عادت بده و به آنچه كه به صلاح و درستى تو نمى‏افزايد گو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

الکترود استیل

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1809975186




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سلطان گیاهان دارویی کدام است؟


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



سلطان گیاهان دارویی کدام است؟
روز نو : زخم هاي معده كه به آنها زخم هاي گوارشي نيز اطلاق مي شود، جراحاتي هستند كه در مخاط پوشاننده اين اندام به وجود مي آيد. اين بيماري معمولا در افراد بالاي 50 سال بروز مي كند و آقايان بيشتر از خانم ها مستعد ابتلا هستند. امروزه روش هاي متعددي براي درمان شناخته شده است كه از جمله مي توان به درمان هاي طبيعي نيز اشاره كرد.در بعضي موارد، زخم ها با علائم مشخصي همراه نيست اما پس از خوردن يا آشاميدن بعضي از خوراكي ها تشديد مي شود. ترش كردن، سوء هاضمه، درد پس از غذا خوردن، كاهش وزن و حالت تهوع جز رايج ترين علائم زخم معده است. البته در برخي موارد ممكن است خونريزي نيز در پي داشته باشد.علل متعددي براي اين بيماري تشخيص داده شده كه عبارتند از:
عفونت باكتريايي: در اين حالت باكتري از طريق مواد غذايي به معده مي رسد.
تغذيه نامناسب:‌ مصرف زياد چربي، ادويه ها، سس و غذا خوردن خيلي سريع
حالت اسيدي زياد معده: افرادي كه به طور مكرر ترش مي كنند در معرض خطر ابتلا به زخم معده هستند.
مصرف برخي داروها: داروهاي ضد التهاب از گروه مسكن ها مانند آسپرين، ايبوپروفن و كورتيزون.استرس
عوامل وراثتي
سرطان
اگر خود را جز افراد در معرض خطر مي دانيد بهتر است با پزشك مشورت كنيد تا درمان به موقع تشخيص داده شود. متخصصان توصيه مي كنند تغذيه سالم، كاهش مصرف چاي، قهوه و دخانيات ( مانع بهبود زخم)، اجتناب از مصرف داروهاي زمينه ساز و دوري از استرس همراه با چندين روز استراحت براي بهبود بيماري لازم است.
 
بايدها و نبايدهاي غذايي
اگر از زخم معده رنج مي بريد يا علائم ابتدايي آن را احساس مي كنيد، خوراكي هاي زير براي شما توصيه مي شود:
 
لبنات و به ويژه شير ( البته نه طي مدت بهبودي موقت)گوشت و ماهي همراه با كمي چربي به شكل كبابي و همچنين تخم مرغغلات، سبزيجات و خميرهاي مخلوط با سبزيجاتپوره سبزجاتميوه هاي كاملا رسيده و شيرين به شكل تازه، پوره يا كمپوتآب، نوشيدني هاي رقيق و دمنوش هاي شيرينروغن زيتون، آفتابگردان، ذرت، سويا و مارگارينهمچنين بايد از اين خوراكي ها اجتناب كرد:
پنيرهاي شور و مانده
گوشت هاي پرچرب وتخم مرغ نيمرو يا آب پزنان تازه، كيك هاي و شيريني هاي شكلاتي، غلات سبوس دارسبزيجات ايجاد كننده نفخ مانند كلم، گل كلم، پياز، كنگر فرنگي و فلفل خامميوه هاي ترش به شكل نارس، شربت و خامقهوه، چاي، شكلات گرم و نوشابه هاي گازداركره، خامه و روغن
سوپ هاي آماده، عسل، پاستا، انواع خميرها، مرباجات، آبميوه هاي كنسانتره، خوراكي هاي سرخ شده، شكلات، سس هاي تند، ميوه هاي خشك و يخ.
علاوه بر رعايت نكات ذكر شده، بهتر است روش هاي طبيعي نيز در نظر گرفته شود:
دو عد سفيده تخم مرغ هم زده را با دو قاشق روغن زيتون مخلوط كرده و چند بار در روز ميل كنيد.2 تا 5 ليوان آب كرفس تازه ( برگ وساقه) را در روز بنوشيد.
موز سبز پخته يا كبابي را هر روز بخوريد زيرا موز يك لايه محافظ در برابر شيره هاي گوارشي ايجاد مي كند.
سبوس گندم را در برنامه غذايي بگنجانيد زيرا درد ناشي از اسيد گوارشي را تسكين مي دهد.
دو عدد هويج را با يك برگ كلم سفيد و يك ليوان آب در مخلوط كن بريزد. پس از صاف كردن، بين غذا جرعه هاي كوچك بنوشيد.
نصف بادمجان را با كمي نمك و يك قاشق جلبك دريايي مخلوط كرده و با نصف ليوان آب بخوريد.يك ليوان آب را با يك قاشق بادرنجبويه و يك قاشق بابونه به مدت 5 دقيقه بجوشانيد. بگذاريد بماند و هر شب بعد از شام ميل نماييد.
 
انتهای پیام/
یونجه، گیاهی است غریب که امروزه در اذهان عمومی تنها به درد علوفه دام می‌خورد، درحالی‌که در گذشته استفاده‌های فراوان از این گیاه پرفایده می‌شده است.این گیاه که عمدتاً در آسیا کشت می‌شود از اولین گیاهان دارویی شناخته‌شده برای بشر است.«یونجه» که در فارسی به آن «اسپست باغی»، «سپست»، «سبیس» یا «درفا»، در افغانستان «اسپیشتا» و در ترکی بدان «یونجه»، به رومی «میدیکی»، به مصری «قضب» و به عربی «رطبه» یا همان «فصفصه» گویند، گیاهی است علفی، پایا و از تیره پروانه‌واران و همدسته شبدرها که ارتفاع آن تا یک متر می‌رسد. دارای ساقه‌های بلند و برگچه‌های نازک، نوک‌تیز و بیضی شکل. گل‌هایش غالباً بنفش، کوچک یا گاهی زردرنگ است و به شکل سیر، میوه «یونجه» مانند صدف بوده و دانه داخل میوه مانند لوبیا ولی کوچک‌تر از آن است. «یونجه» ریشه‌ای بسیار عمیق دارد که تا ۳ متر به عمق زمین نفوذ می‌کند، در نتیجه ویتامین‌ها و مواد معدنی را از خاک تهیه می‌کند. این گیاه از علف‌های خوب مراتع است و بهترین نوع آن سبز املس (نرم) است.این گیاه در اکثر نقاط جهان رشد می‌کند و به صورت وحشی در بعضی نواحی معتدل آسیا و شمال آفریقا می‌روید که انواع و اقسام دارد. مزاج یونجه تازه در آخر اول گرم و تر و خشک آن، گرم و خشک است و قوتش تا ۵ سال باقی می‌ماند.یونجه از نظر تغذیه عمومی غذایی کامل است که چاق می‌کند و آهن بسیاری دارد و خوردن آن تمام اعضای بدن را تقویت می‌کند، «یونجه» در درمان ضعف عمومی، ضعف بنیه، کم‌خونی و اعصاب مفید است و مغز و ستون فقرات را قوت می‌بخشد. این گیاه خوراکی با خواص تغذیه‌ای فوق‌العاده، منبع غنی از ویتامین‌های B ,K ,E ,D ,A و همچنین املاح معدنی نظیر کلسیم، اسیدفولیک، منیزیم، پتاسیم به حساب می‌آید و البته مصرف خشک آن تأثیرگذارتر خواهد بود.از دیگر فواید گیاه یونجه این است که حاوی مقدار قابل‌توجهی پروتئین است. علاوه بر این ریشه گیاه یونجه قابلیت آن را دارد که تا عمق ۱۸ متری زمین هم پیشروی کرده و ویتامین‌ها و مواد معدنی بیشتری را از خاک جذب کند.بررسی‌های گذشته حاکی از آن است که مصرف گیاه یونجه می‌تواند در پاک‌سازی روده از مواد سمی موثر باشد. همچنین گیاه یونجه کلسترول بد را کاهش می‌دهد و در تصفیه خون نقش دارد.
 
ترکیبات شیمیاییترکیبات شیمیایی یونجه بر حسب آن که عمل تجزیه روی این گیاه جوان (قبل از گل دادن) یا در آغاز گل دادن و یا پس از پیدایش گل انجام گیرد تفاوت می‌نماید. به طوری که در گیاه جوان، مقدار پروتئین‌ها زیادتر از آغاز گل دادن و برعکس مواد سلولزی و هیدرات‌های کربن آن کمتر است. آنزیم‌های بسیاری در یونجه یافت می‌شود که از آن‌ها می‌توان به اینورتاز و پکتیناز اشاره کرد. «یونجه» شامل حدود ۲۰ درصد پروتئین می‌باشد. علاوه بر این‌ها حاوی هیدرات‌های کربن، دیاستازها، نوعی ساپوتین با اثر عطسه‌آور، ستن‌ها، دو ماده رنگی، اسید فسفریک و ویتامین‌های مختلف است. در خاکستر آن مقدار زیادی آهک، پتاس، اسید فسفریک، کمی منیزیم، آهن و به مقدار جزئی «آرسنیک» و «سیلیس» است.
 
روش تهیه شربت یونجهبرای تهیه شربت یونجه ۳۰۰ گرم یونجه خشک را در یک لیتر آب می‌جوشانند تا نصف شود، سپس آن را با فشار صاف نموده و با ۹۰۰ گرم قند یا شکر شیرین کرده روزی ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم مصرف کند.
 
یونجه را می‌توان دم کرده و آن را به صورت چای نوشید. همچنین می‌توان این گیاه را به صورت کپسول و همچون قرص‌های مولتی‌ویتامین روزانه مصرف کرد.
 
ترک اعتیاد با یونجهروش پزشکان قدیم ایران در معالجه اعتیاد، ساختن داروهایی بود که معتاد را نسبت به خود اعتیاد متنفر و حساس می‌کرد و برای این کار معمولاً از تعفن یونجه، افسنتین و چند گیاه دیگر استفاده می‌کردند.
 
اخیراً داروسازان سنتی هند یونجه تازه را خرد کرده ۲ ماه در الکل خیسانده و بعد یک استکان آن را با مقداری آب موقع خماری به معتاد می‌خورانند و بعد دستور می‌دهند که از ماده مورد اعتیاد خود استفاده کند. محلول الکلی یونجه به علت داشتن ماده صابونی (ساپونین) شخص را ناراحت کرده و نسبت به ماده مورد اعتیاد متنفر و بیزار می‌سازد و تا مدتی زیاد از آن بدش می‌آید. این روش سابقاً در ایران برای درمان اعتیاد به الکل بود، اکنون برای معالجه معتادان به تریاک و سیگار و حتی هروئین به کار رفته و نتایج عالی داده است.




تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۴ - ۰۶:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن