واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: جذب 5 هزار هیئت علمی جدید با مرتبه استادیار در دانشگاه آزاد
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی از مشارکت 35 درصدی دانشگاه آزاد اسلامی در سرمایهگذاری شرکتهای دانش بنیان و عقد قرارداد این دانشگاه با بانک پاسارگاد برای حمایت از شرکتهای دانش بنیان خبر داد.
ابراهیم واشقانیفراهانی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سالانه دو گردهمایی را برای معاونان پژوهش برگزار میکنیم که محور اصلی آن تدوین برنامه راهبردی پژوهش و راهبردی دانشگاه است که قبلا ابلاغ شده و استانها موظف هستند با توجه به توانمندی واحدها در چارچوب این برنامه جامع برنامه استان را تدوین کنند.
وی افزود: ما در حال تدوین برنامه ششم دانشگاه هستیم و پیگیری اجرای سیاستهایی که توسط ریاست دانشگاه، هیئت امنا، تاکیدات ریاست عالی دانشگاه و رئیس هیئت موسس ابلاغ شده را در برنامه کاری خود داریم و بر همین اساس تاسیس پژوهشگاه دانشگاه آزاد اسلامی و تعیین جایگاه استانها در راهاندازی این پژوهشگاه از اهم اقدامات خواهد بود. واشقانیفراهانی با بیان اینکه نکته دیگر راهاندازی سامانه آزمایشگاه همکار دانشگاه آزاد(ساها) است که در تلاشیم هر چه زودتر عملیاتی شود و اقدامات اولیه انجام گرفته است، گفت: تلاش ما اجرایی کردن راهکارهایی است که مرحله گذر از دانشگاه نسل اول یا آموزشی را به دانشگاه نسل سوم یعنی دانشگاه پژوهش محور تسهیل کنیم. معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد: گسترش بیضابطه تحصیلات تکمیلی سیاست دانشگاه آزاد نبوده و در این ارتباط حتی به اهدافی که در برنامه چهارم ترسیم شده بود هم نرسیدهایم و سعی میکنیم با رعایت قوانین به ارائه تحصیلات تکمیلی بپردازیم. وی اضافه کرد: دانشگاه آزاد بر اساس شهریههای دانشجویان اداره میشود و باید جذب دانشجو به میزانی باشد که اقتصادی بودن دورهها را تامین کند؛ اگر چه شعار ما بالابردن کیفیت است و نمیخواهیم به سمت اقدامات غیراستاندارد حرکت کنیم. واشقانیفراهانی اذعان داشت: میزان هزینه پژوهشی را از 6 درصد به 10 درصد افزایش دادهایم؛ به هر حال مشکل ما تنها کمبود اعتبارات پژوهشی نیست بلکه مدیریت بودجه است و تلاش ما این است که بودجه پژوهشی را با برنامهریزی دقیق و هدفمند هزینه کنیم. معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: یکی از بخشهایی که ما هزینه میکنیم طرح تحقیقاتی است و اعضای هیئت علمی بدون داشتن طرح تحقیقاتی نمیتوانند تحقیق ارائه دهند و کارهای پژوهشی باید ماموریتگرا و مسئله محور بوده و بر کارهای پژوهشی اصیل تمرکز داشته باشند. وی افزود: رشتههای بین رشتهای مورد تاکید ریاست دانشگاه است و با راهاندازی پژوهشگاهها، از طریق تعیین و نوشتن برنامههای جدید بر اساس رخدادهای بینالمللی است که نتایجی که تاکنون حاصل شده دلگرم کننده بوده و در آینده نزدیک برنامه آموزشی میان رشتههای جدید تدوین و دانشجو پذیرش میشود. واشقانیفراهانی در بخش دیگری از صحبتهای خود یادآور شد: تا 35 درصد در سرمایهگذاری شرکتهای دانش بنیان مشارکت داریم و با تفاهمنامهای که با بانک پاسارگاد منعقد کردهایم حمایتهای مطلوبی از این شرکتها به عمل میآوریم. معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: 77 مرکز رشد و 500 واحد فناور دانشگاه آزاد اسلامی دایر است و در تلاشیم تعداد مراکز رشد را به 150 واحد و واحدهای فناور را به 800 واحد برسانیم. وی با بیان اینکه 107 درصد حقالزحمه اساتید راهنما را برای جذب اساتید مراکز سراسری دانشگاهی و ایجاد انگیزه در ایشان افزایش دادهایم، خاطرنشان ساخت: قرار بر این است تا سال 96 سالانه 5 هزار هیئت علمی جدید با مرتبه استادیار به بالا جذب کنیم اما از نظر اجرا به دلیل طولانی بودن فرایند گزینش و جذب هنوز به این هدف دست نیافتهایم.
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]