تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آفت دینداری حسد و خودبینی و فخر فروشی است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834283950




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

طرح نظام نوين ترويج کشاورزي اجرايي مي‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۸ مهر ۱۳۹۴ (۱۵:۱۵ب.ظ)
در 4 استان؛ طرح نظام نوين ترويج کشاورزي اجرايي مي‌شود موج - با ابلاغ طرح نظام نوين ترويج کشاورزي از سوي وزير جهاد کشاورزي، اين طرح در 4 استان کشور به صورت پايلوت اجرا خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري موج، در نشست بررسي رويکردهاي نظام نوين ترويج در وزارت جهاد کشاورزي با حضور زند، معاون وزير و رئيس سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج کشاورزي، باقري، قائم مقام رئيس سازمان تات، عمادي، مشاور وزير و نمايندگان منتخب از 9 استان شامل مديران هماهنگي امور ترويج استان‌ها، روساي مراکز و سازمان‌هاي جهاد کشاورزي در محل سازمان، 4 استان گلستان، آذربايجان‌شرقي، اردبيل و کرمانشاه به عنوان استان‌هاي پايلوت اين طرح انتخاب شدند و برنامه به شکل آزمايشي در آن‌ها به اجرا درخواهد آمد.
استان‌هاي پايلوت از بين 9 استان داوطلب اين طرح شامل استان‌هاي گلستان، آذربايجان‌شرقي، اردبيل، کرمانشاه، کرمان، مازندران، قزوين، خراسان‌رضوي و فارس انتخاب شدند.
در نظر است پس از اخذ نظرات و تجربيات ساير مديران ترويج هماهنگي امور استان‌ها و بررسي نقاط قوت و ضعف در برنامه، تمامي 9 استان فعال در اين موضوع، برنامه کاري خود را براي تهيه دستورالعمل اجرايي نظام نوين ترويج ارائه داده و در تدوين اين برنامه تا 11 خرداد سال 95 همکاري داشته باشند.
اين برنامه ابتدا در 4 استان و در صورت نهايي شدن در سال زراعي آينده در کليه استان‌ها اجرايي خواهد شد.
اسکندر زند، معاون وزير و رئيس سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج کشاورزي، در اين نشست در سخناني با اشاره به تشکيل کارگروه مشاوره‌اي و جمع‌بندي نظرات معاونت ترويج گفت: طرح نظام نوين با مطالعه ترويج در ساير کشورهاي مشابه توأم با کار ميداني و مشاوره با پيشکسوتان طي 8 ماه کار مستمر تدوين و به وزير جهاد کشاورزي ارائه شد و به تصويب ايشان رسيد.
وي افزود: بعد از اجراي آزمايشي طرح در 4 استان، معاونت‌هاي وزارتخانه بايد نظرات خود را در اين خصوص بيان و براي ابلاغ دستورالعمل همکاري کنند.
معاون وزير خاطرنشان کرد: اين طرح پس از اجرا مجدداً مورد بررسي قرار خواهد گرفت تا نقاط قوت و ضعف آن بازبيني شود.
در اين نشست، دکتر عمادي، مشاور وزير جهاد کشاورزي، گفت: براي تأثير بر کشاورزي بايد به کشاورزان که صاحبان سرمايه کشاورزي هستند توجه بيشتري مبذول داشت که از ترويج براي اين منظور بايد بهره ببريم.
وي با بيان اين که بايد با کشاورزان که مالک منابع هستند ارتباط برقرار شود، افزود: ايجاد يک شبکه ارتباطي منسجم و ارتباط دوسويه با کشاورزان، نخستين رکن اعتماد و احترام متقابل کشاورزي است تا بهره‌بردار، يافته‌هاي جديد را بپذيرد و براي بهبود کشاورزي ملي با وزارت جهاد کشاورزي تعامل برقرار کند.
عمادي خاطرنشان کرد: مديريت عالي کشور که خود را متولي مي‌داند، بايد براي کشاورزي زمينه توسعه را فراهم کند و رابطه اي را که ضعيف شده تقويت نمايد؛ زيرا شبکه ترويج در کشور ضعيف شده و در نقاط دور از مرکز هماهنگي کافي وجود ندارد.
وي کار ترويجي را عارضه عمومي پيچيده عنوان داشت که از وسعت زيادي برخوردار است و در عمل به نيروي انساني، تجهيزات و هماهنگي زيادي نياز دارد و نبايد آن را سهل و آسان تصور داشت.
مشاور وزير، انتقال تکنولوژي را منوط به احياي شبکه ترويج دانست و تصريح کرد: با در نظر گرفتن واقعيت و اولويت‌ها بر مبناي محلي و ملي مي‌توان بخش کشاورزي را حمايت کرد.
عمادي با بيان اين که برنامه نظام نوين ترويج کشاورزي طي دو سال گذشته تدوين شده و بايد در عمل مورد تجربه قرار گيرد تا مشکلات برنامه مرتفع شود، گفت: اين برنامه با دستورالعمل يکسان اما با در نظر گرفتن تنوع اقليمي و شرايط آب و هوا و ساير عوامل اجرا خواهد شد.
به گفته وي، با توجه به کمبود بودجه براي کسب موفقيت حداکثري استان‌هاي منتخب، استان‌هايي که بيشترين انگيزه را براي اجرا داشتند، انتخاب شدند.
در اين نشست، مديران استان‌ها گزارشي از فعاليت‌هاي خود در مراکز استان بيان داشتند و به نقد برنامه و ارائه پيشنهادات خود پرداختند.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن