محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845484041
ضرغامی:چون معرفت دارم جزئیات رخدادهای تاریخ معاصر را نمی گویم/ خاطره از دوستی باحجاریان،عبدالله نوری، اکبرگنجی و اختلاف گوشتی با احمدی نژاد/سرعت کُند اینترنت وقت مردم را تلف میکند
واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
ضرغامی:چون معرفت دارم جزئیات رخدادهای تاریخ معاصر را نمی گویم/ خاطره از دوستی باحجاریان،عبدالله نوری، اکبرگنجی و اختلاف گوشتی با احمدی نژاد/سرعت کُند اینترنت وقت مردم را تلف میکند
عزت الله ضرغامی رئیس پیشین سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی در دیداری با اهالی رسانه ابراز عقیده کرد: چون دست بالا را در جزییات و پشت پرده وقایع دارد نمی خواهد به جزییات و مصداق ها اشاره کند. می گوید به سبک بچه های جنوب شهر چون معرفت دارم و نمی خواهم همه جزییات را به دلیل آنکه شما در جریان همه واقعیت ها و رخدادهای تاریخ معاصر نیستید در اختیار شما بگذارم؛ چرا که وقتی شما رسانه ای ها از جزییات آگاه شوید ممکن است نقد شما رنگ دیگری به خود گیرد و در قضاوت شما تاثیر گذارد. تقریبا به اکثر سوالات مدیران رسانه پاسخ نداد و صحبت ها را با گفت و گو های کلی و مثال تمام کرد. از اینستا گرام اش بیشتر از صداو سیمایی تعریف کرد که 10 سال سکان دار اش بود. شاید پیش بینی می کرد که عملکرد 10 ساله اش مورد نقد بخشی از اصلاح طلبان باشد، اما پیش بینی این نقد گسترده را در یک جلسه با مدیران رسانه اعم از اصلاح طلب و اصول گرا نداشت.
روز نو : عزت الله ضرغامی رئیس پیشین سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی در دیداری با اهالی رسانه ابراز عقیده کرد: چون دست بالا را در جزییات و پشت پرده وقایع دارد نمی خواهد به جزییات و مصداق ها اشاره کند. می گوید به سبک بچه های جنوب شهر چون معرفت دارم و نمی خواهم همه جزییات را به دلیل آنکه شما در جریان همه واقعیت ها و رخدادهای تاریخ معاصر نیستید در اختیار شما بگذارم؛ چرا که وقتی شما رسانه ای ها از جزییات آگاه شوید ممکن است نقد شما رنگ دیگری به خود گیرد و در قضاوت شما تاثیر گذارد. تقریبا به اکثر سوالات مدیران رسانه پاسخ نداد و صحبت ها را با گفت و گو های کلی و مثال تمام کرد. از اینستا گرام اش بیشتر از صداو سیمایی تعریف کرد که 10 سال سکان دار اش بود. شاید پیش بینی می کرد که عملکرد 10 ساله اش مورد نقد بخشی از اصلاح طلبان باشد، اما پیش بینی این نقد گسترده را در یک جلسه با مدیران رسانه اعم از اصلاح طلب و اصول گرا نداشت.
به گزارش روزنو، عدم پاسخگویی اش، پرداختن به حاشیه ها و نصحیت کردن ها اما مانع نشد تا بحث ها ادامه پیدا نکند، زیرا بعد از پایان جلسه در حیاط و پس از عکس های یادگاری هم بحث پیرامون عملکردش بر مدیریت رسانه ادامه داشت. بحث هایی با طعم نقدهایی تند و باز پاسخ های کلی این عضو شورای عالی فضای مجازی همراه بود. در حیاط هم مرتب اشاره می کرد کسی حرف هایش را رکورد نکند! کما اینکه در جلسه نیز مرتب می گفت این صحبت ها جایی نقل نشود، اما بازهم به مطلب خاصی اشاره نمی کرد. در جلسه ای از دوستی قدیمی اش با اصلاح طلبان از حجاریان و عبدالله نوری تا دوستی با اکبرگنجی خارج نشین که بارها مورد نقد رسانه تحت مدیریت اش بود خاطره نقل می کرد. اما هدیه ضرغامی برای خبرنگاران گزارش عملکردی بود که در کتاب «راوی صادق» چاپ و در مقابل صندلی هر نفر گذاشته شده بود. کتابی که نه نویسنده داشت و نه منشر کننده معلوم بود و حتی نه مجوز آن! به ما می گفت درون سازمانی است، هر چند بیرون سازمان این کتاب را به اصحاب رسانه داد.
سال ها رفتار مدیران رسانه ملی به رسانه ها آموخته است که مدیران رسانه ملی چندان رسانه ای نیستند از لاریجانی گرفته تا سرافراز کمتر در رسانه ها حضور پیدا می کنند و خود را مقابل پرسش خبرنگاران قرار می دهند. اینکه آنها خود یک رسانه در اختیار دارند شاید یکی از دلایل بی نیازی آنها به رسانه ها و بهره گیری از فضای مجازی باشد. حال پس از مدت ها این فرصت برای یکی از مدیران پیشین سازمان صداو سیما فراهم شد تا با اصحاب رسانه و مدیران سایت های خبری بر سر یک میز بنشیند. هر چند به سوال ها پاسخ نداد و برای انتشار بسیاری از صحبت های خود را حذف کرد؛ اما برای کسی که 10 سال مقابل هیچ رسانه ای غیر از رسانه خودش قرار نگرفته بود، می توانست شروع خوبی باشد.
در دیدار عزت الله ضرغامی با جمعی از مدیران سایتهای خبری، دبیران سرویس خبرگزاریها و دانشجویان علوم سیاسی او از تشکیل این جمع استقبال کرد و آن را مایه برکت دانست. ایشان با اشاره به آیهای از سورهی مبارکه زمر گفت: کسانی که در دنیا با هم کار جمعی میکنند، در قیامت هم به صورت جمعی محشور میشوند. ارزش کار جمعی خیلی بالاست. قانون سینرژی در مدیریت هم همین را میگوید که 2 بعلاوه 2 لزوماً 4 نمیشود، بلکه میتواند خیلی بیشتر از آن باشد. به همین دلیل هم دعای دستهجمعی نتیجه و اثرش بالاست. شهید مطهری میگوید: هر کس که در این فضا قرار گیرد خود به خود به واسطه برقراری اتصال معنوی توسط جمع، خودش را بالا میکشد.
بنابراین جمع شما میتواند در سالهای آینده مایه نزدیکی و همکاری خوبی شود. نگاه فراجناحی؛ دوستانه و دلسوزانه نسبت به مسائل اجتماع و انقلاب در این جمعها زیاد است.
عضو شورای عالی فضای مجازی در پاسخ به این سؤال که چرا ایران در عرصه فضای مجازی کار چندانی انجام نداده است گفت: متأسفانه در طول 4-3 سال گذشته علیرغم تأکیدات رهبری معظم انقلاب و شرح وظایف مفصل ضمیمه احکام آقایان؛ اقدام قابل توجهی در حوزه صورت نگرفته است. شاید علت اصلی آن، عدم تشکیل جلسات اصلی خود شورا باشد که هر 2 رئیس جمهور در این خصوص مقصرند و کمکاری کردهاند. دولت موظف بود شبکه ملی اطلاعات را راهاندازی کند. در این صورت مردم میتوانستند از پهنای باند و سرعت بالا استفاده کنند و خدمات موردنیاز خود را دریافت نمایند.
وی افزود: الان متأسفانه وقت مردم خیلی تلف میشود. ساعتها برای اینترنت کم سرعت معطل میشوند؛ چرا؟! وزارت ارتباطات هیچ منعی برای فروش پهنای باند قرار نداده است، ولی مردم پس از خرید آن باز هم مشکل سرعت و دسترسی مناسب دارند! علت هم این است که واسطهها به جای share کردن محدود؛ متأسفانه کاربرهای بیشتری را خارج از استاندارد، شرکت میدهند و همین امر مجدداً باعث کندی استفاده از اینترنت میشود.
ضرغامی در ادامه به اختلاف بین مرکز عالی فضای مجازی و وزارت ارتباطات اشاره کرد و گفت: متأسفانه اختلاف بر سر محل و ساختمان مرکزی فضای مجازی نیز از مشکلات سالهای قبل بود. این مسأله را باید دولت حل کند. من معتقدم که مرکز باید با قدرت تمام کار ستادی انجام دهد. کار قرارگاهی کند. همه دستگاهها باید به او پاسخگو باشند. شاید در یک اتاق هم بتواند این کار را انجام دهد.
به هر حال خیلی وقت تلف شده است. به نظر من نباید شورا وارد این مسائل شود. حالا که خوشبختانه هماهنگی بین دولت و این مرکز با انتخاب رئیس جدید انجام شده است، باید منتظر نتیجهیاقدامات و عملکرد بود.
رئیس سابق سازمان صدا و سیما در مورد رابطه خود با رسانهها گفت: من در طول 10 سال و نیم مسئولیتم؛ هیچگاه از هیچ رسانهای شکایت نکردم. به نظرم در حد خودش یک رکورد است. حتی از شکایتهای فراوانی که قبل از مسئولیت من صورت گرفته بود صرفنظر کردم و همه آنها را از محاکم قضایی پس گرفتم. متقابلاً هم باید رسانهها رفتار عادلانهای با رسانه ملی داشته باشند. به هر حال رعایت همه سلیقهها با حفظ چارچوبهای قانونی و به ویژه امنیتی مهم است.
وی ادامه داد: ممکن است من نسبت به انعکاس یک خبر خاص، نظرم کاملاً مثبت باشد، ولی دستگاههای نظارتی و نهادهای رسمی جمعبندی دیگری را ارائه کنند. باید به آن توجه کرد. ضمناً نباید دائماً هم این اختلاف نظر را به رخ مردم بکشیم! همه ما در مقابل تصمیمات نظام و نهادهای رسمی مسئولیت داریم و باید مجری آن باشیم.
ضرغامی در پاسخ به این سؤال که رابطه صداوسیما با دولت اصلاحات چندان خوب نبود، اما با دولت احمدی نژاد بهتر برخورد کرد به گونهای که در پایان دولت احمدی نژاد برای ایشان جشن تقدیر و تشکر برگزار کرد گفت: برای دولت اصلاحات و رئیس آن در پایان دولتشان، صداوسیما جشن تقدیر و تشکر برگزار کرد، اتفاقاً در کتاب «راوی صادق» که روایتگر تلاشهای ما در 10 سال گذشته بوده است همانطور که ما از رئیس دولت اصلاحات تقدیر و تشکری مفصل برگزاری کردیم با دولت آقای احمدینژاد هم همان برخورد را داشتیم.
وی تاکید کرد: رابطه سازمان با رؤسای جمهور روشن و در چارچوب مشخصی است. اتفاقاً همین سؤال را آقای روحانی در جلسه هیأت دولت از من پرسید و گفت از کی، وقتی رئیس جمهوری میرود اینگونه از ایشان تجلیل میشود؟ من به آقای روحانی گفتم از رئیس دولت اصلاحات هم تجلیل شد. ایشان فرمودند نه؛ که وزرا تأیید کردند که چنین تقدیر و تشکری برای ایشان هم برگزار شد. اگر در سازمان باقی میماندم برای آقای روحانی هم چنین مراسمی برگزار میکردم. ما در آغاز فعالیت دولت آقای روحانی به پیشواز ایشان رفتیم و اولین سخنرانی ایشان بعد از تحویل گرفتن دولت، در صداوسیما بود.
رئیس سابق صدا و سیما در ادامه درخصوص برخورد صداوسیما با دولتها نیز گفت: رابطه سازمان با دولتها در چارچوب مشخصی است. رویکرد صداوسیما به عنوان رسانه ملی حمایت از همه دولتها و در عین حال باز گذاشتن فضای نقد منصفانه بود. در مورد اینکه برخی میگویند ما از دولت احمدینژاد به طور ویژه حمایت کردیم باید بگویم ما در 2 سال اول دولت احمدینژاد با ایشان مشکلات زیادی داشتیم. آنقدری که سایتهای اصولگرا از ما انتقاد میکردند. اصلاحطلبها چنین انتقادهایی را نمیکردند. یک زمانی همکاران ما در صداوسیما گزارش تهیه میکردند به عنوان مثال در مورد قیمت گوشت. آقای احمدینژاد در هیأت دولت با ما برخورد میکرد که شما چرا گفتید گوشت 6 هزار تومان است. گوشت الان کیلویی 4 هزار تومان است. من یک بار با ایشان بحث کردم اکثر روزنامههای اصلاحطلب عکس من و احمدینژاد را تمام قد مقابل هم در صفحه یک کار کردند.
وی یادآوری کرد: آنجایی که همه به نفعشان باشد همه حرفهای ما را استفاده میکنند اما آنجایی که به ضررشان باشد یا یک بحث فکری داشته باشیم منتشر نمیکنند. یک زمانی آقای گنجی مقالهای را در روزنامه جامعه منتشر کرده بود که در آن مقاله اندیشه آقای مطهری را با اندیشه خودش مقایسه و در نهایت اینگونه نتیجه گرفته بود که مطهری هم صحبتهای ایشان را تأیید میکند. من چون با آثار مطهری آشنا بودم میدانستم که شهید مطهری حرفهایی که آقای گنجی بدان شکل در روزنامه جامعه نتیجهگیری کرده بود نگفته است، مقالهای در جواب ایشان نوشتم اما نه روزنامه جامعه و نه دیگر روزنامههای اصلاحطلب حاضر به انتشار آن نشدند؛ در نهایت آقای مسیح مهاجری بعد از مدتی در روزنامه جمهوری اسلامی مقاله من را منتشر کرد. بین ادعا و عمل همیشه فاصله است.
وی درخصوص آینده رسانه ملی نیز عنوان کرد: در ماههای پایانی مسئولیتم؛ یک جمع کارشناسی در مورد آینده فنی رادیو و تلویزیون مطالعات فراوانی کرد. جمعبندی این بود که علیرغم اینکه سیستم ارتباطی به سرعت به سمت پهنباند حرکت میکند و در آینده TV هم یکی از سرویسهای ارائه شده بر روی این باند خواهد بود، با این حال ارسال سیگنال از فرستندههای زمینی به صورت Broadcast کماکان حداقل در 5 سال آینده با جدیت برقرار خواهد بود.
ضرغامی اضافه کرد: خوشبختانه سیستم پیشرفته MPEG4 دیجیتال این امکان را به مردم میدهد که تصاویر را با کیفیت بسیار بالا مشاهده کنند که در برخی مواقع فرق چندانی با HD نمیکند. امروز هم فرستندههای دیجیتال در داخل کشور تولید میشود و از این نظر به خودکفایی کامل رسیدهایم. پروژه بزرگ و ملی گذار از آنالوگ به دیجیتال، علیرغم مشکلات فراوان اعتباری و مالی؛ با برنامهریزی دقیق و زمانبندی مناسب پیش رفت و امروز مردم عزیزمان از ثمرات ارزشمند آن استفاده میکنند.
عضو شورای عالی فضای مجازی در مورد اهمیت محتوی در فضای مجازی نیز گفت: محتوی اگر با بستهبندی علمی و دقیق تولید و ارائه شود؛ حرف اول را در جذب مخاطب خواهد زد. خوشبختانه از نظر تولید محتوا بسیار غنی هستیم. هم خود صداوسیما میتواند از آرشیو غنی خود استفاده کند و هم نهادهای مختلف دیگر و هم آحاد مردم با هدایت لازم.
وی افزود: برخی آدمهای بزرگ مثل شهید حسن طهرانی مقدم بهترین الگوی ما در «مدیریت داشتهها» هستند. او توانست با حداقل بضاعت ولی با بهرهگیری از امکانات دستگاهها و نهادها؛ پیچیدهترین پروژههای علمی را جلو ببرد و به نتیجه برساند. امروز کشور ما با برخورداری از موشک بالستیک دور برد امنیت کشور و منطقه را تضمین کرده است و این به برکت تلاشهای این شهید بزرگوار است که تقریباً دست خالی ولی با هماهنگی دستگاههای برخوردار توانست کار را جلو ببرد. الان هم باید گروههای تولیدکننده محتوی؛ متناسب با اقتضائات فضای مجازی؛ از تولیدات گذشته استفاده کرده و نیاز کاربران را تأمین کنند.
رئیس سابق رسانه ملی در مورد اجتهاد رسانهای نیز خاطر نشان کرد: معتقدم که مدیر و تصمیمگیر رسانهای باید بتواند به موقع و در زمان لازم؛ از اطلاعات و اخبار رسیده و تحلیلی که از شرایط جامعه و نیاز آنان دارد؛ به درستی استفاده کرده و جمع بندی مسئولانه خود را با شجاعت، رسانهای کند. این یک مسأله کاملاً علمی؛ حرفهای و عقلی است.
آقای ضرغامی در پایان با تشکر از تلاشها و پیگیریهای آقای حیدری دبیر این جلسات، پیشنهاد کرد تا این جمع با افراد و صاحبنظران دیگر کشور – فارغ از نگاههای خاص جناحی –دیدار کند و از تجارب و دیدگاه های آنان استفاده کند.
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]
صفحات پیشنهادی
چیزی از قهرمان المپیک و جهان کم ندارم، اما آیندهام تضمیم نیست محجوب: در چوخه شرکت نکنم، زندگیام لنگ میماند/
چیزی از قهرمان المپیک و جهان کم ندارم اما آیندهام تضمیم نیستمحجوب در چوخه شرکت نکنم زندگیام لنگ میماند زمین و خانه نمیخواهم فقط حمایتم کنندنماینده سنگین وزن تیم ملی جودو گفت واقعا شرایط فعلی جودو برای من خیلی سخت است و اگر در مسابقات چوخه شرکت نکنم زندگیام لنگ میماندصدها قطعه عکس نورانی که خاطره شد/ از پیشمرگان کرد مسلمان در اورامانات تا سردارانی که نامشان در تاریخ پایداری ک
مرصاد نیوز تصاویر زیر بخش کوچکی از تاریخ ثبت شده یاپداری کرمانشاهایان در دوران هشت سال دفاع مقدس است هزار ماسولهیکشنبه ۵مهر۱۳۹۴هفته دفاع مقدس برگ زرینی در تاریخ معاصر ایران اسلام است
نماینده مردم شوشتر در مجلس گفت هفته دفاع مقدس برگ زرینی در تاریخ معاصر ایران اسلامی بوده و جنگ تحمیلی عراق علیه ایران یکی از جنایات رژیم ملعون صدام و حامیان ان است حجت الاسلام سید محمد سادات ابراهیمی در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در شوشتر اظهار داشت هفته دفاع مقدس برگ زرینی درتاریخ برای زیرپا گذاشتن خطوط قرمز منافع ملی مدال شجاعت نمی دهد
جنبش عدالتخواه دانشجویی در نامه ای خطاب به رییس جمهوراظهار داشت امیدواریم در این سفر قاطعانه و با صراحت پاسخ یاوه گویی های شیطان بزرگ را بدهیدبه گزارش خبرنگار نسیم جنبش عدالتخواه دانشجویی نامه ای را خطاب به حسن روحانی رییس جمهور با موضوع سفر وی به نیویورک صادر کرد که متن آن بهسیلی به صورت گوگوش؛ خاطره ای که اردشیر زاهدی به یاد نمی آورد!
خاطرات چهره های سیاسی خصوصا رجال رژیم گذشته همواره با استقبال رو به رو می شود و درباره آنها بحث در می گیرد پایگاه خبری پیک خبر عصر ایران- خاطرات چهره های سیاسی خصوصا رجال رژیم گذشته همواره با استقبال رو به رو می شود و درباره آنها بحث در می گیرد یکی از این کتاب ها خاطرات اردشیرچهارم مهر در آینه تاریخ معاصر ایران
امروز شنبه چهارم مهر 1394 هجری خورشیدی دوازدهم ذی الحجه 1436 هجری قمری بیست و ششم سپتامبر 2015 میلادی است 35 سال پیش در چنین روزی سازمان کنفرانس اسلامی درباره ی جنگ ایران و عراق تشکیل جلسه داد چهارم مهر در آینه تاریخ معاصر ایران مهمترین رویدادهای تاریخ معاصر ایران در این روزپاسخ ضرغامی به سوال روحانی و خاطرهاش از گنجی
پاسخ ضرغامی به سوال روحانی و خاطرهاش از گنجی رابطه سازمان با دولتها در چارچوب مشخصی است رویکرد صداوسیما به عنوان رسانه ملی حمایت از همه دولتها و در عین حال باز گذاشتن فضای نقد منصفانه بود عزت الله ضرغامی رئیس سابق صدا و سیما با بیان این مطلب می گوید که این رسانه با دولت هااز صبح تا بحال برخی جنازه ها روی زمین باقی مانده / اجازه نمیدهند نیروهای امدادی ما درصحنه حاضرشوند/حادثه امروز
قاضی عسکر با عرض تسلیت به خاطر حادثه امروز عربستان گفت با گذشت ساعت ها از حادثه هنوز جنازه ها از محل تخلیه نشده و بدترین برخورد با مصدومان در بیمارستان های عربستان صورت می گیرد پایگاه خبری تحلیلی هم اندیشی حجت الاسلام و المسلمین سید علی قاضی عسگر نماینده ولی فقیه در امور حج وکفاشیان: احساسی نسبت به باندبازی در فدراسیون فوتبال ندارم/برخی در مورد داوری ها انصاف را رعایت نمی کنند
با آرای کمیته اخلاق مشکلی نداشتیم زمانِ اعلام آنها بدموقع بود رئیس فدراسیون فوتبال گفت خوشبختانه هیچ احساسی نسبت به باندبازی در فدراسیون ندارم اما اختلاف سلیقه وجود دارد به گزارش اقطاع به نقل از فارس علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال در جمع خبرنگاران گفت این اولین قهرمانیسیلی به گوگوش؛خاطره ای که زاهدی به یاد نمی آورد!
خاطرات چهره های سیاسی خصوصا رجال رژیم گذشته همواره با استقبال رو به رو می شود و درباره آنها بحث در می گیرد یکی از این کتاب ها خاطرات اردشیر زاهدی - فرزند فضل الله زاهدی - عامل کودتای 28 مرداد 1332 است که پس از ازدواج با دختر بزرگ شاه شهناز پهلوی بیش از پیش به محمد رضا نزدیک شد-
گوناگون
پربازدیدترینها