تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1836731951
نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا درباره توافق هستهای چه نظری دارند؟
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا درباره توافق هستهای چه نظری دارند؟
اختلاف عمیقی در نظرات دموکراتها و جمهوریخواهان مشاهده میشود که البته این شکاف بین خود محافظهکاران نیز وجود دارد.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،پایگاه اینترنتی ایران پرایمر (iranprimer) در گزارشی به نظرات نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 ایالات متحده پرداخت و آن را در دو دسته دموکرات و جمهوریخواه بیان کرد.
میتوان گفت که مسئله توافق هستهای ایران و شش قدرت بزرگ جهانی، تقریبا میان همهی این نامزدها انعکاس داشته و آنها نیز معایب یا محدودیتهای برجام را از دیدگاه خود بیان کردند. در ذیل گزیدهای از نظرات این افراد به تفکیک دو حزب دموکرات و جمهوریخواه آورده شده است.
نامزدهای دموکرات
هیلاری کلینتون (سناتور و وزیر خارجه سابق ایالات متحده)؛ این نامزد دموکرات و دیپلمات آمریکایی که تا کنون درباره توافق هستهای ایران موضع شفافی را اختیار نکرده بود، با اظهاراتی که انتظار میرفت دربرابر برجام اعلام موضع کرد.
"استراتژی من در قبال ایران از 5 رکن تشکیل شده است. اول اینکه تعهد تزلزل ناپذیر آمریکا به اسراییل و تضمین برتری کیفی نظامی اسراییل را قویتر میکنم. دوم، ضمن تاکید مجدد بر حیاتی بودن خلیج فارس برای منابع آمریکا و عدم توسعه برنامه هستهای تسلیحاتی توسط کشورهای خلیج فارس، حضور نظامی استوار آمریکا در منطقه را حفظ میکنم.
سوم اینکه اتلافی تشکیل میدهم تا با نایبهای نظامی ایران در منطقه، علیالخصوص حزبالله مبارزه کنم، حتی اگر نیاز باشد تحریمهای ایران را بخاطر حمایت از تروریسم، برنامه موشکی بالستیکی و بیثبات کردن منطقه افزایش میدهم. چهارم، در برابر سوءاستفاده ایران از خاک وطنیاش درخصوص بازداشت زندانیان سیاسی و سرکوب آزادی بیان خواهم ایستاد."
وی در آخر پنجمین رکن استراتژی خود را "تعبیهی سیاست خارجی آمریکا در قبال ایران در یک استراتژی منطقهای فراگیر" بیان کرد، زیرا به زعم وی توافق هستهای باید در ابعاد وسیعتری از سیاست خارجی ایران گنجانده شود.
مارتین اومالی (فرماندار سابق ایالت ماریلند)؛ وی جزو نامزدهای بیسر و صدای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، حداقل در رسانهها، بوده و اظهاراتش درباره توافق هستهای نیز تا حدودی کلیشهای می باشد.
"نکته کلیدی اینجاست که توافق قابل تأیید و قابل اجرا باشد. اگر ایران دوست ما بود، نیازی نبود که مذاکره کنیم. ما باید مطمئن شویم که در صورت نقض توافق توسط ایران، تحریمها بازمیگردد. ما باید به دنبال برقراری صلح باشیم که بنظرم این توافق مسیری به سوی آن است."
برنی ساندرز (سناتور ایالت ورمونت)؛ وی را میتوان جزو محافظهکارترین سناتورهای دموکرات منتقد دولت دانست که ضمن حمایت از توافق هستهای، مدعی شد اگر ایران از توافق هستهای تبعیت نکند، تحریمها برمیگردد.
"بنظرم این (توافق) بهترین راه برای رسیدن به اینکه ایران از دستیابی به سلاح هستهای منع خواهد شد، میباشد. بسیاری از همکاران جمهوریخواه من نمیفهمند که جنگ آخرین گزینه است. توافق همه چیزهایی که دوست دارم را بدست نمیدهد ولی بهتر از مسیری بود که ایران برای سلاح هستهای طی کند و خطر درگیری نظامی آمریکا و اسراییل با آن روز به روز بیشتر شود."
جیم وب (سناتور سابق ایالت ویرجینیا): "من به این دلیل با حمله به عراق مخالفت کردم چون باعث افزایش قدرت ایران میشد. حالا که قدرت ایران زیاد شده، نباید توافقی این چنینی انجام داد. این توافق برای ممانعت از دستیابی ایران به سلاح هستهای بوده ولی تا حالا ندیده بودم اینگونه به کشوری برای داشتن سلاح هستهای موافقت ضمنی دهیم!"
نامزدهای جمهوریخواه
جب بوش (فرماندار سابق فلوریدا)؛ برادر رئیس جمهور جنگ طلب سابق آمریکا، جورج بوش، از منتقدان توافق هستهای بوده ولی برعکس دیگر همتایان خود مواضع عاقلانهتری در این باره دارد.
"پاره کردن یک توافق، استراتژی نیست. رویکرد درست این است که چگونه با ایران مقابله کنیم. اولین کار عرض ارادت آمریکا به اسراییل است. همچنین ارسال سلاحهای پیچیده به اسراییل برای نشان دادن حمایت از آن لازم است."
بن کارسون (رئیس بخش جراحی مغز و اعصاب اطفال در بیمارستان جانز هاپکینز)؛ وی که از جراحان بازنشسته و البته سیاهپوست ایالات متحده میباشد و مطمئنا از تبعیض نژادی در آمریکا علیه همرنگان خود رنج کشیده، چندی پیش در اظهارات تند و بیادبانهای به مسلمانان حمله کرد و در برابر توافق هستهای نیز کمخردانه برخورد میکند.
"بزرگترین مشکل من این است که این کنگره نباید چیزی خارج از یک عهدنامه را میپذیرفت. باید به ایران بفهمانیم که ما از کلانتر جدید محله تبعیت نمیکنیم! در حال حاضر متحدانمان زیاد به ما احترام نمیگذارند. با دادن پولهای آزاد شده به ایران، به تامین بودجه گروههای تروریستی در منطقه کمک میکنیم. خیلی سخت است که بفهمم چگونه راحت نشستهایم و ایرانیان نابودی اسراییل و مرگ بر آمریکا را خواستارند."
کریس کریستی (فرماندار ایالت نیوجرسی): "در سراسر جهان، من با کشوری که مرگ بر ما و مرگ بر اسراییل را فریاد زده و گروگانهایی از ما دارد؛ نه دست میدهم، نه ملاقات میکنم و نه توافق میکنم!"
تد کروز (سناتور ایالت تگزاس)؛ این نامزد تندرو گویا هنوز تصور میکند در دوران غرب وحشی و تگزاسی که زمانی هفتتیر کشان در آن جولان میدادند زندگی میکند، زیرا ادبیاتی که درباره توافق هستهای و مسایل سیاسی با ایران به کار میبرد؛ دور از ادب و قواعد دیپلماتیک پذیرفته در سراسر جهان است.
"بزرگترین تهدید امنیت ملی آمریکا، برنامه هستهای ایران است. توافق هستهای ایران چیزی کمتر از یک فاجعه نیست. این توافق 100 میلیارد دلار به ایران خواهد داد که دولت اوباما را به بزرگترین حامی اسلام رادیکال و تروریسم تبدیل میکند. این توافق جهار گروگان آمریکایی در ایران را به حال خود رها کرده و باعث تسریع در روند رسیدن ایران به سلاح هستهای میشود.
اگر من به عنوان رئیس جمهور انتخاب شوم، در روز اول این توافق را پاره میکنم! مهلت 24 روزه قبل از هر بازرسی به ایرانیها اجازه مخفی کردن مدارک را میدهد. و جالب اینجاست که توافق به ایران اجازه میدهد تا از خودش بازرسی کند که هیچ معنی نمیدهد. اوباما نیز قوانین فدرال را بخاطر ندادن اسناد قراردادهای جانبی نقض کرده است."
کارلی فیورینا (مدیرعامل سابق شرکت اچپی)؛ وی که زمانی ریاست کمپانی عظیم تجهیزات و قطعات رایانهای اچپی را برعهده داشت، زمانی که تمام شرکتهای آمریکایی از تجارت با ایران منع شده بودند، با استفاده از راههای گریز قانونی میلیونها دلار تولیدات خود را وارد ایران کرده و سود سرشاری را بحساب خود واریز کرد.
"در اولین روز کاریام در دفتر ریاست جمهوری، دو تماس خواهم گرفت. اول با نتانیاهو تا او را از ماندن در کنار اسراییل مطمئن سازم و دوم به رهبر ایران! که به او بگویم باید درب همه مراکز نظامی و تاسیسات هستهای را به روی ما بگشاید و خود ما از آنها بازرسی کنیم! همه باید بدانند که ایالات متحده آمریکا به جایگاه رهبری جهان بازگشته است!"
مایک هاکبی (فرماندار سابق ایالت آرکانزانس): "مسئله بقای تمدن غرب است، نه یک درگیری کوچک با کشوری در خاورمیانه که بتازگی به آن 100 میلیارد دلار دادهایم! این توافق یک خطر عاجل برای اسراییل، تهدیدی برای کل خاورمیانه و ایالات متحده میباشد. ایران دولتی است که برای 36 سال آمریکایی کشی و آمریکایی دزدی به راه انداخته است!!!
ایران از گروههای تروریستی مانند حماس و حزبالله حمایت میکند که ماهیت تمدن غربی را به خطر انداختهاند! با دادن این توافق به آنها، ما همه مردم جهان را در موقعیتی بسیار خطرناک قرار میدهیم. رئیس جمهور بعدی آمریکا به این توافق پایبند نبوده، آن را نابوده کرده و به ایران سخت خواهد گرفت."
جان کاسیچ (فرماندار ایالت اوهایو): "ما زمانی که متحدانمان با ما باشند بهتر عمل میکنیم. همچنین کسی به ایران اعتماد نمیکند، اگر توافق را نقض کنند ما هم تحریمها را برمیگردانیم. اگر از گروههای تروریستی که امنیت اسراییل را تهدید میکنند حمایت کردند ما هم توافق را پاره میکنیم. مطمئن باشید که اگر آنها به بمب هستهای نزدیک شدند، من بعنوان فرمانده کل نیروهای نظامی هرچه در توانم باشد برای متوقف کردن آنها انجام میدهم."
رند پاول (سناتور ایالت کنتاکی): " ما باید به مذاکرات با ایران ادامه دهیم و رد کردن توافق کاری بیمعناست. نظر من فعلا علیه توافق است زیرا اهرمی نیست که بفهمیم ایران از آن تبعیت میکند البته این به معنای آن نیست که من توافق را بررسی نکرده وفورا آن را رد میکنم."
مارکو روبیو (سناتور ایالت فلوریدا): " از صحبتهای [آیتالله] خامنهای پیداست که ایران از توافق تبیعت نمیکند و دلیلی دارد که به اسراییل شیطان کوچک و آمریکا شیطان بزرگ میگوید! ما به فرماندهای نیاز داریم که از این کشور دفاع کند. اگر به هیلاری کلینتون رای دهید یعنی دارید به آیتالله خامنهای رای میدهید که [ایران] سلاح هستهای داشته باشد و من هرگز چنین اجازهای نمیدهم."
دونالد ترامپ (مدیرعامل سازمان ترامپ!): " ما درباره ایران صحبت میکنیم. این توافق وحشتناک و ناقص بود. تا حالا چنین چیزی ندیده بودم! غیرقابل باور است که رئیس جمهور آمریکا نام خود را پای چنین توافقی با ایران تروریستی بنویسد که امنیت اسراییل، آمریکا و متحدانمان را تهدید میکند!"
اسکات واکر (فرماندار ایالت ویسکانزین): "من جزو اولین کسانی بودم که خواستار فسخ این قرارداد بد با ایران هستم. این توافق بد است زیرا این ریس جمهور (اوباما) به ایران اجازه داده است که جلو و جلوتر رود."
مطمئنا اما اکنون که توافق هستهای از سد کنگره رد شده و در حال نزدیک شدن به مرحله اجرا میباشد، اظهار نظرات چنین افراد جنگ طلب و نابخردی تاثیری در آن نخواهد داشت (حداقل تا پایان 2016) ولی باید اطمینان حاصل کرد که مقامات آمریکایی دوباره بجای دست، دبههای خود را به سوی ایران دراز نکنند. همچنین باید برای دوران پسا-اوباما ( که دولت او این توافق را پذیرفت) آماده شد زیرا آبوهوای انتخابات ریاست جمهوری بعدی آمریکا برای توافق چندان مساعد نمیباشد.
منبع:جام نیوز
انتهای پیام/
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
یاوه گویی جدید نامزد انتخابات ریاست جمهوری علیه ایران
۹۲۵ ایمیل جنجالی «هیلاری کلینتون» منتشر میشود
پیشنهاد "دونالد ترامپ" برای نابودی داعش
شکایت 10 میلیون دلاری «شون پن» برای اعاده حیثیت
ظهور يك زن و سقوط يك مرد در انتخابات آمریکا!
۰۶ مهر ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]
صفحات پیشنهادی
نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا درباره توافق هسته ای چه نظری دارند؟
اختلاف عمیقی در نظرات دموکرات ها و جمهوری خواهان مشاهده می شود که البته این شکاف بین خود محافظه کاران نیز وجود دارد به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان پایگاه اینترنتی ایران پرایمر iranprimer در گزارشی به نظرات نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 ایالات متحده پرداختصدرنشینی دونالد ترامپ در تازه ترین نظرسنجی درباره نامزدهای ریاست جمهوری در آمریکا
تهران خبرگزاری صدا و سیما سیاسی 1394 07 02 شبکه تلویزیونی سی ان ان در خبری فوری از حفظ صدرنشینی دونالد ترامپ نامزد انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا از حزب جمهوریخواه خبر داد سی ان ان این خبر را به نقل از نظرسنجی شبکه تلویزیونی نومحافظه کاران فاکس نیوز اعلام کرد و گفهاشمی در زمان ریاست جمهوری خود چه نظری درباره تحریم ها داشت؟
درست موقعی که آنها اعلان جنگ اقتصادی دادند اینها هم علیه ملتشان اعلان جنگ اقتصادی دادند آمدند آن کارهایی که هیچ شایسته یک ایرانی نبود انجام دادند جو اقتصاد این جوری نیست اینطوری نیست که ارزی امروز ۳۰۰ تومان است فردا ۵۰۰ تومان بشود اینها تنها می توانست توطئه باشد به گزارشآیت الله هاشمی در زمان ریاست جمهوری خود چه نظری درباره تحریم ها داشت؟
رئیس جمهور وقت کشورمان آمریکا را بازنده اصلی تحریم ها علیه ایران می دانست او در مصاحبه ای با روزنامه نگاران روسی در سال 74 بر روی این مساله تاکید می کند به گزارش عصرفارس به نقل از فارس دولت آیت الله هاشمی رفسنجانی از اوایل دهه 70 شمسی و زمانی که کلید کاخ سفید در دست بیل کلینتآیت الله هاشمی در زمان ریاست جمهوری خود چه نظری درباره تحریم ها داشت؟ پربازدیدترین پیامک های شما
درست موقعی که آنها اعلان جنگ اقتصادی دادند اینها هم علیه ملتشان اعلان جنگ اقتصادی دادند آمدند آن کارهایی که هیچ شایسته یک ایرانی نبود انجام دادند جو اقتصاد این جوری نیست… اینطوری نیست که ارزی امروز ۳۰۰ تومان است فردا ۵۰۰ تومان بشود اینها تنها می توانست توطئه باشد به گزارشآیت الله هاشمی در زمان ریاست جمهوری خود چه نظری درباره تحریم ها داشت؟ + عکس
درست موقعی که آنها اعلان جنگ اقتصادی دادند اینها هم علیه ملتشان اعلان جنگ اقتصادی دادند آمدند آن کارهایی که هیچ شایسته یک ایرانی نبود انجام دادند جو اقتصاد این جوری نیست… اینطوری نیست که ارزی امروز ۳۰۰ تومان است فردا ۵۰۰ تومان بشود اینها تنها می توانست توطئه باشد به گزارش گآمریکا و روسیه درباره حل بحران سوریه توافق دارند |اخبار ایران و جهان
آمریکا و روسیه درباره حل بحران سوریه توافق دارند وزیر خارجه آمریکا میگوید کشورش و روسیه درباره مسائل کلیدی بحران سوریه توافق دارند کد خبر ۵۳۳۶۷۲ تاریخ انتشار ۳۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۱ ۱۹ - 22 September 2015 وزیر خارجه آمریکا میگوید کشورش و روسیه درباره مسائل کلیدی بحران سوریه توافاوباما: آمریکا و چین تلاش دارند مانع دستیابی ایران به سلاح هستهای شوند
اوباما آمریکا و چین تلاش دارند مانع دستیابی ایران به سلاح هستهای شوند رئیسجمهور آمریکا از همتای چینی خود در کاخ سفید استقبال کرد به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی سی ان ان رییس جمهور آمریکا طی دیدارش با همتای چینی خود در کاروحانی در دیدار مدیران و مجریان ارشد رسانههای بینالمللی: عمل کامل به توافق هستهای یک آزمایش بزرگ برای اعتما
روحانی در دیدار مدیران و مجریان ارشد رسانههای بینالمللی عمل کامل به توافق هستهای یک آزمایش بزرگ برای اعتماد است مردم ایران از سیاستهای آمریکا ناراحتندرئیسجمهور در دیدار مدیران و مجریان ارشد رسانههای آمریکایی و بین المللی با تشریح و تبیین مواضع منطقهای و بینالمللی جمهورآمریکا و عراق درباره دستاوردهای ارتش عراق اختلاف نظر دارند
بین الملل خاورمیانه - آمریکا و عراق درباره پیشروی ها و دستاوردهای میدانی نیروهای عراقی در مبارزه با گروه تکفیری صهیونیستی داعش بخصوص در الرمادی اختلاف نظر دارند به گزارش سایت خبری تحلیلی 9 صبح به نقل از خبرگزاری صدا وسیما ابراهیم الجعفری از دستاوردهای میدانی نیروهای کشورش سخن گ-
گوناگون
پربازدیدترینها