تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 14 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند به شكل شما و اموال شما نگاه نمى كند بلكه به دلها و اعمال شما توجه مى نمايد....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1825825781




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نياز به برنامه‌ريزي بلندمدت براي اصلاح بافت‌هاي فرسوده شهر قم


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۶ مهر ۱۳۹۴ (۹:۳۷ق.ظ)
نياز به برنامه‌ريزي بلندمدت براي اصلاح بافت‌هاي فرسوده شهر قم موج - استاندار قم با اشاره به مشکلات ناشي از توجه به طرح‌هاي کوتاه مدت در برنامه‌هاي توسعه شهري گفت: اصلاح بافت‌هاي فرسوده شهر قم نيازمند برنامه‌ريزي بلند مدت است.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي راه و شهرسازي استان قم، سيد مهدي صادقي، استاندار قم، در سومين جلسه ستاد بازآفريني پايدار شهري استان که در سالن امام جواد (ع) در استانداري برگزار شد، ضمن عرض تسليت به مناسبت درگذشت تعدادي از هم‌وطنان در حادثه منا، توجه به برنامه‌هاي بلند مدت در توسعه و عمران شهري را مورد تأکيد قرار داد.
استاندار قم با اشاره به مشکلات ناشي از توجه به طرح‌هاي کوتاه مدت در برنامه‌هاي توسعه شهري بيان کرد: بايد براي رشد بافت شهري قم و اصلاح بافت‌هاي فرسوده آن، برنامه‌ريزي‌هاي بلند مدت را در دستور کار قرار دهيم تا بتوانيم در آينده نيز شاهد آماده‌سازي زيرساخت‌هاي لازم براي توسعه شهر قم باشيم.
رئيس ستاد بازآفريني پايدار شهري استان قم تشکيل کميته‌اي متشکل از مهندسين مشاور طرح‌هاي بازآفريني با محوريت اداره کل راه و شهرسازي استان براي جمع‌بندي و تهيه گزارش مبسوط براي ارائه به ستاد ملي بازآفريني کشور را خواستار شد و ادامه داد: لازمه دستيابي به نتايج مطلوب و عملياتي تهيه سندي اساسي با در نظر گرفتن زير ساخت‌هاي لازم و در گرو همکاري و هم‌افزايي تمام دستگاه‌هاي ذي‌ربط است.
در ابتداي جلسه گزارشي از سوي مهندسين مشاور طرح و معماري در مورد تهيه سند نوسازي شهر قم ارائه شد که در اين خصوص دستگاه‌هاي عضو ستاد نيز عملکرد سازمان متبوع خود در مورد پروژه‌هاي مربوط به سکونت‌گاه‌هاي غير رسمي، بافت‌هاي فرسوده و بافت‌هاي تاريخي را ارائه دادند.
محسن بهشتي، مدير کل راه و شهرسازي استان قم، نيز در اين مراسم با اشاره به وجود ۳۰۰ هکتار بافت تاريخي در شهر قم، بر ضرورت بازآفريني هويتي اين بافت تأکيد کرد و گفت: سند ملي نوسازي و بهسازي بافت در سال گذشته به تصويب هيأت وزيران رسيد و ستادهايي در استان‌ها تشکيل شد تا موضوعات مرتبط با احياي بافت ناکارآمد شهري را دنبال کنند.
وي ادامه داد: به دنبال اين مساله در استان قم هم ستاد استاني احياي بافت صورت گرفت که مساله بهسازي بافت‌هاي ناکارآمد شهري را با رويکرد جديدي دنبال کنند.
مدير کل راه و شهرسازي استان قم با اشاره به اقداماتي که شهرداري در سال‌هاي اخير در بافت فرسوده انجام داده گفت: اين اقدامات بيشتر با نگاه بازگشايي معابر و حل مشکلات ترافيکي صورت گرفته و مسائل اجتماعي معمولا در اين اقدامات گنجانده نشده است.
وي با اشاره به اعتباراتي که از سوي سفر مقام معظم رهبري در سال ۸۹ براي سکونتگاه‌هاي غير رسمي در نظر گرفته شده، افزود: دستگاه‌هاي اجرايي در قالب اين اعتبارات ۱۸ پروژه را تعريف کردند که هدف آن‌ها ارتقاي کيفيت زندگي در اين بافت‌هاي شهري بود.
به گفته بهشتي از دو هزار هکتار بافت فرسوده‌اي که در شهر قم وجود دارد ۳۰۰ هکتار بافت تاريخي است که نحوه برخورد با آن در مقايسه با سکونت‌گاه‌هاي غير رسمي متفاوت است. در اين زمينه ۶ محله شناسايي شده که محله باغ پنبه را به صورت پايلوت انتخاب کرده‌ايم و با تملک يک خانه تاريخي نخستين دفتر تسهيل‌گري امور بافت فرسوده را راه‌اندازي خواهيم کرد.
وي با اشاره به تعريف پروژه‌هايي در زمينه خدمات روبنايي و زيربنايي در سکونت‌گاه‌هاي غير رسمي بيان کرد: تاکنون از اجراي اين پروژه‌ها خروجي خوبي گرفته‌ايم.
مدير کل راه و شهرسازي استان قم در مورد تفاوت رفتار بافت‌هاي فرسوده و سکونت‌گاه‌هاي غير رسمي اعلام کرد: حتي در بافت‌هاي فرسوده مناطق مختلف هم بايد سياست‌هاي متفاوتي داشته باشيم؛ چراکه فرهنگ و شرايط اقتصادي اجتماعي محلات متفاوت است.
وي درباره بازگشايي‌هايي که بدون رعايت مسائل اجتماعي در بافت فرسوده صورت گرفته است، ادامه داد: در بسياري از اين نقاط گسست‌هاي اجتماعي ايجاد شده که جبران‌ناپذير است. به همين خاطر نبايد به مساله بهسازي بافت فرسوده تنها نگاه کالبدي داشت، بلکه بايد مسائل اجتماعي را در نظر گرفت.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن