تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين شما كسى است كه براى زنان خود بهتر باشد و من بهترين شما براى زن خود هستم....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803482658




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سهل‌سازی روند سرمایه‌گذاری خارجی/ رابطه با خارجی‌ها خلاصه در رفت و آمد نشود


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: سهل‌سازی روند سرمایه‌گذاری خارجی/ رابطه با خارجی‌ها خلاصه در رفت و آمد نشود
باید توجه داشت روابط با کشورهای خارجی تنها محدود به رفت و آمد هیئت های مختلف نشود زیرا رفت و آمد بدون کسب دستاورد مورد نیاز اقتصاد کشور، منجر به پیمودن مسیر گذشته خواهد بود.

سهل‌سازی روند سرمایه‌گذاری خارجی/
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با توجه به جریانات دوره تحریم کشورهای زیادی به تبعیت از سیاست های غرب، روابط خود را با ایران محدود و در برخی موارد به طور کامل قطع کردند که در این خصوص می توان به عملکرد شرکت پژو در دوره تحریم و قطع رابطه با شرکت ایران خودرو اشاره کرد که با وجود قرارداد، این شرکت فرانسوی به یکباره روابط خود را با طرف ایرانی قطع و موجب زیادندهی دو طرف شد.
بر این اساس؛ دستیابی به جمع بندی مذاکرات هسته ای روزنه ای برای گشایش مجدد روابط با کشورهای خارجی و ایجاد زمینه برای جذب سرمایه های آنان شد به گونه ای که پس از اعلام رسمی دستیابی به توافق، رفت و آمد هیئت های خارجی به ویژه اروپایی ها همچون ایتالیا، اسپانیا، اتریش، فرانسه و لهستان به کشور آغاز شد.


این درحالیست که سخنگوی دولت از همان ابتدا اعلام کرد دولت فرش قرمزی برای خارجی ها پهن نخواهد کرد و از پذیرش شرکت‎های خارجی سه هدف استفاده از منابع مالی، انتقال سطح تکنولوژی به کشور و ایجاد بازارهای جدید برای صادرات محصولات تولیدی در کشور را دنبال می کند.

به گفته نوبخت، دولت به دنبال مدیریت سرمایه‎گذاری‎های خارجی و اولویت بندی آنها در داخل کشور است و از آمدن هیچ هیأت خارجی ذوق‌زده نخواهد شد.


در صورتی که این اظهارات به واقعیت مبدل شود و جذب سرمایه گذاری خارجی همچون گذشته به منزله میزبانی بی حد و حصر از کالاهای مصرفی خارجی نشود می توان به توسعه و نفوذ تکنولوژی به محصولات داخلی امیدوار بود.



این مسئله از طرفی هم میتواند به بهبود شرایط بازار که با رکودی کم سابقه دست و پنجه نرم میکند منجر شود و هم زمینه ارتقای جایگاه کشور و بهره برداری از پناسنیل های بی شمار  اقتصاد ایران را فراهم میکند.


در این راستا معاون وزیر اقتصاد طی گفتگویی که با باشگاه خبرنگاران جوان داشت به اقدامات برای جذب سرمایه‌گذاری شرکت‌های خارجی اشاره کرد و گفت: بعد از کسب موفقیت بزرگ در مذاکرات هسته‌ای باید اقدامات اولیه‌ای صورت بگیرد که زمینه را برای "استفاده از منابع مالی بین‌المللی" و "هموارسازی راه برای سرمایه‌گذاری" که دو مقوله متفاوت هستند به وجود آورد. 


محمد خزایی افزود: به عنوان مثال گسترش روابط کشور ما با سازمان‌های بین‌المللی که نقش موثری در تعیین اعتبار کشورها دارند، روابط ما با سیستم‌های مالی دنیا، بازگشایی مسیرهای سرمایه‌گذاری، تقویت بخش‌های بین‌المللی سیستم بانکی و مالی کشور، موافقت‌نامه‌های مهم در زمینه حمایت از سرمایه‌گذاری، گمرکی و اجتناب از اخذ مالیات مضاعف مجموعه‌ای هستند که بستر را برای افزایش تقاضا جهت مذاکرات متعدد فراهم می‌کنند.


رئیس کل سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی فنی ایران تصریح کرد: اگر این بسترسازی‌ها به موقع صورت نگیرد هدایت سرمایه‌ها به سمت زیرساخت‌ها و جاذبه‌های قانونی حقوقی صورت نخواهد گرفت.


وی ادامه داد: باید سهل‌سازی‌هایی در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی انجام دهیم که به عنوان نمونه می‌توان به تعیین ارزش دانش فنی و انتقال تکنولوژی و یا اصلاح برخی از قوانین و مقررات اشاره کرد.


خزایی افزود: البته قانون سرمایه‌گذاری ما جز مترقی‌ترین قانون‌های دنیا است و خود قانون چندان نیاز به تغییر ندارد و بخشی از آیین‌نامه‌ها باید متناسب با شرایط جدید تغییر کند که این موضوع در دستور کار سازمان سرمایه‌گذاری قرار دارد.



رئیس سازمان سرمایه گذاری و کمک های فنی و اقتصادی ایران تاکید کرد: دنیا باید احساس کند که به بازار ایران نیاز دارد و از سویی دیگر سرمایه زیادی در ایران موجود است، از این رو مذاکرات با هیئت های خارجی تنها در سطح کنونی فایده ندارد و باید رفت و آمدها یکی دو ماه برای رسیدن به یک برنامه عملی ادامه داشته باشد. 


وی افزود: البته تمایلات سرمایه‌گذاران خارجی نیز طبق آنچه که تاکنون نشان داده شده به سمت طرح‌های بزرگ زیرساختی و بخش‌هایی همچون حمل‌ونقل،‌ گاز و انرژی است.



به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ افزایش تعاملات خارجی یکی از مهره های اصلی دستیابی به توسعه و استفاده از تکنولوژی های روز برای تولید محصولات با کیفیت برتر به شمار می آید اما باید توجه داشت روابط با کشورهای خارجی تنها محدود به رفت و آمد هیئت های مختلف نشود زیرا رفت و آمد بدون کسب دستاورد مورد نیاز اقتصاد کشور، منجر به پیمودن مسیر گذشته می شود.


مسیری که به دلیل افزایش بی دلیل وارادات، تولید را به حاشیه راند، بیکاری را دامن زد و بازار کشور را به محل فروش محصولات خارجی تبدیل کرد و از سویی دیگر شرکت های خارجی طرف قرارداد را با تکانه ای به راحتی و بدون توجه به مفاد قرارداد از کشور دور کرد.


انتظار می رود دولت یازدهم همانگونه که از ابتدای شروع رفت و آمد هیئت های خارجی به کشور موضوع استفاده از تکنولوژی روز به جای استفاده از محصولات نهایی را به عنوان اولویت اصلی از سرگیری تعاملات بین المللی اعلام کرد تا حصول نتایج به این اولویت بندی پایبند باشد زیرا وادرات بی اندازه و بدون توجیه اقتصادی، نوعی درجا زدن بدون دستیابی به توسعه و پیشرفت است.


انتهای پیام/



اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

بازار جهانی چشم به راه افزایش تولید طلای سیاه ایران
معرفی ظرفیت‌های اقتصادی ایران/ مناطق آزاد میزبانان سرمایه‌گذاری خارجی
آغاز دور جدید همکاری اقتصادی تهران- پکن
موافقتنامه تشویق سرمایه‌گذاری خارجی و مالیات میان ایران و ژاپن منعقد می‌شود





۰۶ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن