تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):یک ساعت اندیشیدن در خیر و صلاح از هزار سال عبادت بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826972525




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یادداشت جالب نویسنده عربستانی: از خادمان حسین(ع) یاد بگیرید


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: یادداشت جالب نویسنده عربستانی: از خادمان حسین(ع) یاد بگیرید
نداء آل السیف، نویسنده عربستانی حدود یک سال پیش در یادداشتی در پایگاه جهینه عربستان به مقایسه میهمان نوازی مردم عراق در زیارت اربعین و شیوه میهمان نوازی مسئولان حج عربستان در ایام حج پرداخته که بازخوانی این یادداشت همزمان با وقوع فاجعه دردناک کشته شدن صدها حاجی در منا خالی از لطف نیست. ترجمه متن یادداشت بدین شرح است:
به گزارش نامه نیوز، «وقت آن فرا رسیده که خادمان امام حسین(ع) در عراق بساط را از زیر پای حاتم طایی و دیگر کریمان تاریخ بکشند؛ چرا که دیگر زمان شهرت حاتم طایی به جود و بخشش و سخاوت به پایان رسیده و اکنون تاریخ باید سخاوت های بی کران مردم عراق را نسبت به زائران اربعین ثبت و ضبط کند.

چندی پیش تمام جهان شاهد راهپیمایی انسان هایی بود که از نقاط مختلف جهان و از تمام مذاهب و گرایش ها در یک جمعیت میلیونی کم نظیر و با پای پیاده فاصله بین شهر نجف اشرف و کربلای مقدس را طی کردند و ایمان داشتند که امام حسین(ع) متعلق به تمام انسانیت است نه فقط مسلمانان و شیعیان.

در این راهپیمایی میلیونی به مناسبت اربعین امام حسین(ع) که ده روز طول می کشد، انسان از مشاهده سخاوت و کَرَم مردم عراق احساس شگفتی و درماندگی می کند به گونه ای که می توان گفت چنین سخاوتی را نه چشمی دیده و نه گوشی شنیده است، سخاوتی که قابل توصیف و بیان نیست مگر اینکه کسی خودش آن را در ک کند و در آن هنگام به عظمت حسین(ع) در جان و دل این مردم پی خواهد برد و خواهد فهمید چرا زائران، کربلا را بهشت می خوانند و می دانند.

چیزی که مرا وادار به نوشتن این یادداشت کرد تفاوتی است که میان کرم و سخاوت بی کران مردم عراق نسبت به زائران کربلا و ظلم مسئولان حج کشور ما عربستان نسبت به حاجیان خانه خدا وجود دارد. در طول ده سال گذشته توفیق خدمت به حاجیان را در کاروان های حج داشته ام، اما باید گفت در مکه از خدمات رایگان زائران پیاده راه نجف تا کربلا و ارائه غذا و اقامت و خدمات بهداشتی رایگان و ماساژ پاهای آنها و واکس زدن به کفش های آنها خبری نیست. من در مکه تنها چیزی که دید ام بشکه آبی است که گاهی در راه منا به چشم می خورد و اصلا نمی توان این دو سفر را با هم مقایسه کرد. زائر کربلا کجا زائر مکه کجا! در راه کربلا مردم به خاطر تشرف به نوکری امام حسین(ع) به تو خدمت می کنند، اما در مکه باید خدا را شکر کنی که به خاطر ازدیاد تصاعدی قیمت غذا و اقامت و وسایل نقلیه مجبور به گدایی نیستی!

در راه کربلا با اینکه در جاده های یکی از کشوهای فقیر و جنگ زده جهان راه می روی، اما انسان از مقایسه وضعیت این راه و مردم آن با کشورهای پیشرفته و ثروتمند سرگیجه می گیرد. در عرصات مکه هنگامی که مثلا در راه رفتن به منا از راه رفتن خسته می شوی، چاره ای نداری مگر اینکه خودت را وادار کنی هرطور شده به راه خود ادامه بدهی در حالی که در راه کربلا یکی از ساده ترین خدمت هایی که به شما ارائه می شود این است که در این راه صدها خیمه رایگان و هیئت هایی وجود دارد که برای ارائه خدمات به شما با هم رقابت می کنند و امکان یک خواب راحت و غذا و حتی ماساژ را برای شما فراهم می کنند.

در راهپیمایی کربلا شما نیاز ندارید وسایل ضروری خود را همراه داشته باشید زیرا تمام خدمات در این راه مهیا شده و علاوه بر میهانسراهای ویژه توزیع انواع غذا و نوشیدنی گرم و سرد در طول مسیری که گاه طی کردن آن سه روز طول می کشد، شاهد این هستیم که اهالی عراق، مال و تجربه خود را وقف این خدمت کرده اند و می بینی که مثلا یک پزشک برای خدمت به زائران در مقابل ایستگاه درمانی ایستاده و خدمات رایگان ارائه می کند و دیگری را می بینی که با ابزارهای خود آماده است تا کالسکه نوزادان مسیر را تعمیر کند و آن طرف تر کسی را می بینی که میزی پهن کرده و کتاب های مختلفی را روی آن قرار داده تا پیام جهانی امام حسین(ع) را به مردم برساند. در این راه روحانیونی را می بینی با برپایی خیمه، خدمات مشاوره و استفتا ارائه می کنند و به سؤالات مردم پاسخ می گویند و قرائت سوره های نماز زائران را تصحیح می کنند و کار به اینجا ختم نمی شود. کافی است به هر دلیلی لباس شما آلوده شود، کسانی در این راه هستند که آماده ایستاده اند تا لباس های شما را شسته، اتو زده و در صورت نیاز بدوزند.

در راهپیمایی میلیونی کربلا با وجود باد و باران و توفان نیازی به وجود کارگر نظافت و شهرداری نیست، چون تمام اهالی عراق چه فقیر و چه ثروتمند؛ با سواد و بی سواد، همه در این راه متواضعانه جارو به دست دارند، چون به رسالت حسین(ع) ایمان دارند.

در راهپیمایی کربلا دوست داشتم یکی از مسئولان وزارت حج عربستان حضور داشته باشد و این تظاهرات عظیم و مهربان جهانی و سخاوت بی نظیر را ببیند و از این مردم ساده درس بگیرد و ببیند چگونه لحظه ای در راه خدمت به زائران راحتی ندارند و هیچ توجهی به قیمت و حجم خدمات خود ندارند. شما تصور کنید در وسط این راه اشخاصی هستند که ایستاده اند تا به شما دستمال بدهند یا به شما عطر بزنند و حتی کسانی هستند که با کلمات دلنشین خود برای ادامه راهپیمایی به شما روحیه می دهند و هنگامی که به یکی از خیمه های بین راه وارد شوید، افرادی هستند که وقت خود را وقف خدمت به شما کرده اند. از خودم پرسیدم چرا شرکت های حج این هزینه های هنگفت را از حاجیان می گیرند تا فقط چند ساعت در یک خیمه توقف کنند در حالی که در حج حسین(ع)، خیمه ها به صورت مجانی و در هر وقتی که زائر بخواهد آماده اند. به راستی این چه سخاوتی است و چه کلماتی می تواند این همه محبت را توصیف کند؟

سؤال های زیادی دارم و دوست دارم کسی پاسخگوی آنها باشد. آیا ما مردم عربستان که ثروتمند تر از عراق هستیم به ارائه این خدمات به زائران سزاوار تر نیستیم؟ حال که خداوند متعال فریضه حج را بر مسلمانان واجب ساخته چه خوب است که ما هم در خدمت به حاجیان بکوشیم. به عنوان یک شهروند عربستان امیدوارم مردم و دولت سرزمین حرمین شریفین به زائران خانه خدا خدمت کنند و فرصتی برای خدمت رسانی به حاجیان ایجاد شود شاید فرصتی باشد برای تغییر چهره عربستان که این روزها به خشونت و تعصب به جهان معرفی شده است.

پس از سفر پیاده خود میان نجف و کربلا بار دیگر دوست دارم به حاتم طایی بگویم با سخاوت و اخلاق زیبایی که ما در راه کربلا از مردم عراق در خدمت رسانی به زائران امام حسین(ع) دیدیم، دیگر تو جایی در دفتر سخاوت نداری که این مردم از کرم و سخاوت بسیار از تو پیشی گرفته اند.»

/

منبع: حوزه


۰۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۹:۲۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن