تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع): هر كس باطل را يارى كند، به حق ستم كرده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826958473




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دوره پساتحريم فرصت مناسبي براي توسعه حوزه گردشگري کشور است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۵ مهر ۱۳۹۴ (۱۰:۱۴ق.ظ)
پيام روحاني به مناسبت روز جهاني گردشگري: دوره پساتحريم فرصت مناسبي براي توسعه حوزه گردشگري کشور است موج-رئيس جمهوري در پيامي با اشاره به اين که گردشگري ظرفيت دارد تا به يکي از مؤلفه‌هاي مهم قدرت نرم ايران بدل شود، خواستار توسعه گردشگري توأم با تأکيد فزاينده بر پايداري اجتماعي، اقتصادي و محيط زيستي شد.
به گزارش خبرگزاري موج،متن کامل پيام حجت الاسلام و المسلمين دکتر حسن روحاني که امروز به مناسبت روزجهاني گردشگري توسط مسعود سلطاني فر معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري قرائت شد به شرح ذيل است:
بسم‌ا... الرحمن الرحيم
پنجم مهرماه هر سال يادآور جايگاه مهم گردشگري در جهان است. سهم عظيم گردشگري در گردش مالي جهان، مشارکت اين صنعت در تعاملات بين‌فرهنگي، نقش گردشگران در توسعه گفت‌وگوي اجتماعي ميان فرهنگ‌ها و کشورها، و پي‌آمدهاي گردشگري براي توسعه اقتصادي و بسط فرهنگ صلح و آشتي، همه کشورها را به توسعه اين صنعت و بهره‌مندي از مواهب آن راغب و نيازمند ساخته است.
امروز اسناد بالادستي ناظر بر توسعه از جمله سياست‌هاي کلان برنامه ششم، رهبر معظم انقلاب و مسوولان ارشد نظام در هر سه قوه، بر ضرورت توسعه گردشگري و متنوع‌سازي اقتصاد ايران تأکيد دارند. کاهش وابستگي به نفت، توزيع جغرافيايي ثروت و تضمين استفاده پايدار از منابع فرهنگي، اکوسيستمي و زيرساخت‌هاي ايجاد شده در کشور، به علاوه فراهم آوردن امکان اشتغال گسترده، ضرورت‌هايي است که برنامه‌ريزي براي توسعه گردشگري را حياتي مي‌سازد.
آشنايي جهانيان با فرهنگ، تاريخ، مردم و فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري در ايران، کارکردهاي آشکار توسعه صنعت گردشگري است و در پي آن امنيت ملي ايران نيز در چارچوب تعامل سازنده با جهان تقويت و پايدار خواهد شد. گردشگري ظرفيت دارد تا به يکي از مؤلفه‌هاي مهم قدرت نرم ايران بدل شده و در خدمت تحقق «اهداف توسعه پايدار» (SDGs) باشد که از سال 2015 در دستور کار کشورهاي جهان قرار مي‌گيرد.
«پايداري گردشگري» مؤلفه‌اي راهبردي است. گردشگري به همان اندازه که فرصتي براي توسعه است، مي‌تواند با فشار بر منابع اکولوژيک، فرسايش ميراث فرهنگي،فشار بر فرهنگ‌هاي بومي و سنتي و وابسته ساختن ساير بخش‌هاي اقتصادي به خود، عوارض ناخواسته و ناخوشايندي براي فرهنگ، اقتصاد و جامعه داشته باشد.خسارات وارد شده بر بخش‌هايي از کشور – بالاخص در شمال و سواحل درياي مازندران – شاهدي از آسيب‌هاي گردشگري بدون برنامه و فاقد هوشمندي است. بنابراين تأکيد بر توسعه گردشگري بايد توأم با تأکيد فزاينده بر پايداري اجتماعي، اقتصادي و محيط زيستي باشد و هر گونه برآوردي از تأثير مثبت اقتصاد گردشگري بر شاخص‌هاي توسعه، با لحاظ کردن تأثيرات منفي آن بر محيط زيست صورت گيرد.
توسعه گردشگري در سرزمين پهناور و اقليم‌هاي رنگارنگ ايران، بدون مشارکت مردمي، بخش خصوصي و لحاظ کردن ويژگي‌هاي خاص و محلي، و تنوع‌هاي فرهنگي، مذهبي و محيط زيستي ناممکن است. دولت مي‌تواند تنظيم‌گر و مقررات‌گذار توسعه گردشگري، و تسهيل‌کننده توسعه ارتباطات گردشگري داخلي و بين‌المللي باشد،نظارت و پايش به قصد تضمين توسعه پايدار و بدون اثرات مخرب را دنبال کند. اما دولت قطعاً براي تصدي‌گري و فراهم آوردن سرمايه لازم براي اين بخش، گزينه مناسبي نيست؛ بنابراين توسعه گردشگري بايد با تأکيد بر مشارکت بخش خصوصي و تعاوني صورت گيرد.
بين‌المللي شدن و توسعه مشارکت‌هاي خارجي، در همه کسب‌وکارهاي دنياي امروز ضرورت دارد. اما اين ضرورت در صنعت گردشگري که به صورت بنيادي در تعامل بين‌المللي امکان‌پذير مي‌شود، ناگزير و حياتي است. توافق هسته‌اي، انتقال به دوره پساتحريم و موفقيت در عملي ساختن تعامل سازنده با جهان، فرصت مناسبي براي توسعه ارتباطات بين‌المللي و بين‌فرهنگي در عرصه گردشگري فراهم ساخته است، و مي‌تواند مکمل راهبرد سياست خارجي دولت يازدهم باشد. مناسب آن است که از طريق توسعه همکاري‌ها با سرمايه‌گذاران بين‌المللي، شرکت‌هاي مشاوره‌اي، مراکز تحقيقاتي و آکادميک در زمينه گردشگري، رسانه‌هاي بين‌المللي، شرکت‌هاي حمل و نقل و ساير فراهم‌کنندگان زيرساخت‌ها و خدمات گردشگري، در چشم‌انداز ايران 1404 شاهد رونق گردشگري ايران و تبديل شدن آن به يکي از منابع قابل اتکاي درآمد کشور باشيم.
ما ايرانيان به پشتوانه ميراث تاريخي و سرزميني غني که خداوند به ما ارزاني داشته است، مي‌خواهيم در قرن جاري، آرامش خاطر، رفاه مادي و زندگي اخلاقي مناسبي براي شهروندان خود فراهم سازيم، و سهمي بسيار فراتر از گذشته در تمدن، فرهنگ، اقتصاد و امنيت جهاني داشته باشيم. گردشگري فرصتي بزرگ براي ايفاي اين نقش است و براي تحقق اين هدف، سخت‌کوش و منعطف خواهيم بود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن