تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زيبايى مرد به شيوايى زبان اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870442822




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چمران: مراکز غیرمجاز عرضه دام توسط شهرداری و پلیس جمع آوری می شود


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: در بازدید از مراکز عرضه بهداشتی دام زنده در عید قربان مطرح شد؛
چمران: مراکز غیرمجاز عرضه دام توسط شهرداری و پلیس جمع آوری می شود

دکتر مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران


شناسهٔ خبر: 2923929 - جمعه ۳ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۰
جامعه > شهری

رییس شورای شهر، معاون خدمات شهری شهرداری تهران و مدیرعامل سازمان میادین از مراکز عرضه بهداشتی دام زنده در سطح پایتخت بازدید کردند . به گزارش خبرگزاری مهر ،مهدی چمران، رییس شورای شهر تهران با حضور در یکی از جایگاه های عرضه دام زنده گفت: من امروز شرایط خوبی را دیدم و حتی باید بگویم خدمات دهی نسبت به سال گذشته نیز بهتر بود، به گونه ای که میزان استقبال مردم از عرضه دام در جایگاه های در نظر گرفته شده بسیار زیاد بود.وی افزود: توصیه می کنم مردم از مراکز بهداشتی شهرداری تهران دام مورد نظر خود را خریداری کنند، چراکه تمامی این مراکز زیرنظر شهرداری، دام پزشکی و وزارت بهداشت فعالیت می کنند تا دام سالم به دست مردم برسد .رییس شورای شهر تهران با  تاکید بر اینکه شهروندان از کشتارهای پراکنده  و مراکز غیرمجاز دام خریداری نکنند، ادامه داد: این دام ها معاینه نشده اند اما در مراکز عرضه دام شهرداری تهران تمامی دام ها مورد معاینه قرار می گیرند. امیدواریم در سال آینده فضاهای بیشتری به این مراکز اختصاص یابد. با وجود اینکه می دانیم برپایی این مراکز موقت در محلات شهرتهران بسیار سخت است.چمران با اشاره به جمع آوری مراکز غیرمجاز عرضه دام که توسط شهرداری و پلیس انجام می شود، اذعان کرد: در مراکز مجاز بعد از ذبح دام، گوشت در کیسه های پلاستیکی به خریداران عرضه می شود و دیگر نیازی نیست که شهروندان از مراکز غیرمجاز محلی دام خریداری کنند.وی با بیان اینکه کشتارها از نظر شرعی مشکلی ندارد، خاطر نشان کرد: افرادی که این کار را انجام می دهند در کنار روحانیون مستقر در این مراکز هستند که این افراد نیز نظارت دقیقی به مسائل شرعی دارند. در حالی که در کشتارهای معمولی امکان دارد این موضوع رعایت نشود.
 
مجتبی عبداللهی، معاون خدمات شهری شهرداری تهران نیز  با حضور در یکی از مراکز عرضه بهداشتی دام زنده با بیان اینکه همه ساله شهرداری تهران و سازمان مدیریت میادین در روز عرفه و عید قربان نسبت به خدمات رسانی به شهروندان برنامه های ویژه ای را ارایه می دهد، اظهارکرد: امسال ۲۹ مکان برای محل فروش گوسفندهای قربانی در نظر گرفتیم.وی با بیان اینکه امسال بیش از ۱۸۰ دامپزشک درخصوص سلامت دام ها فعالیت کرده اند، ادامه داد: بیش از ۵۷ روحانی در این طرح حضور داشتند به طریقی که اقدامات وسیعی در تمامی جایگاه ها در دستور کار قرار گرفته است.معاون خدمات شهری شهرداری تهران در خصوص برخورد با مراکز غیرمجاز عرضه دام گفت: برای رسیدگی به این مراکز دستورالعملی داریم که نسبت به کنترل و جمع آوری آنها اقدام خواهیم کرد، اما ممکن است مکان هایی قابل شناسایی نباشد. اما در میادین اصلی، خیابان ها و تقاطع ها که نسبت به فروش دام غیرمجاز اقدام می شود جمع آوری خواهند شد.عبداللهی با بیان اینکه۷۰ تا ۱۰۰درصد نیاز شهروندان تهرانی توسط مراکز عرضه دام سازمان میادین تامین می شود، ادامه داد: در جایگاه های عرضه دام شهرداری تهران، دام در سه مرحله دام مورد کنترل قرار می گیرد و این در حالی است که روحانیون، ذبح شرعی تمامی دام ها را کنترل می کنند و در خصوص ذبح نیز شهروندان هیچ هزینه ای را پرداخت نخواهند کرد.
 
عبدالحسین رحیمی، مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران هم در این بازدید با اشاره به اینکه هرساله شهرداری تهران خدمات دهی گسترده ای را در سنت حسنه قربانی کردن انجام می دهد، یادآورشد: امسال ۲۹ جایگاه برای عرضه بهداشتی دام در نظر گرفته شده است که به صورت رایگان ذبح انجام می شود. همچنین تمامی دام ها توسط دامپزشکان معاینه و پلاک کوبی می شوند که این موضوع نشان دهنده سلامت دام است .وی با تاکید بر اینکه بعداز خریداری دام توسط افراد تمامی دام ها توسط ترازوهایی دیجیتال وزن گیری خواهند شد، خاطرنشان کرد: بعداز وزن گیری مجددا معاینه و بعداز کشتار نیز دوباره لاشه توسط دام پزشک معاینه می شود و در نهایت دام سالم در اختیار شهروندان قرار می گیرد .رحیمی با بیان اینکه در صورتی که عضوی از دام یا تمام لاشه ناسالم باشد، لاشه ضبط شده و غرامت به شهروندان داده می شود، یادآورشد: در خصوص قیمت نیز سقف قیمت ۱۳ هزار تومان بوده است که در اکثر جایگاه ها ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان فروخته شده است.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن