واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: اسفنانی:کاهش حبس مطالبه رهبری از دستگاه قضا/ قانون مجازات اسلامی در بخش تعزیرات حبس محور است
سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی گفت: مطالبه رهبری از دستگاه قضا کاهش حبس و بازداشت های قبل از صدور حکم است که باید برای تحقق آن تلاش کرد.

محمد علی اسفنانی سخنگوی کمیسیون حقوقی وقضایی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار حقوقی و قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: در مورد مطالبه رهبری اقداماتی در مجلس صورت گرفته و در دست تهیه است که به کاهش عناوین مجرمانه میانجامد و یک طرح قضازدایی است.
وی در ادامه گفت:قانون آیین دادرسی کیفری از مترقیترین قوانین موجود است زیرا از محاسن آن راه هایی است که افرادی که ممکن است در زندان بمانند را محدود و الزاممند میکند.
اسفنانی افزود: قانون آیین دادرسی کیفری صدور قرارها در دادسراها و نحوه اینکه افراد بیجهت باز داشت شوند را بسته است.
وی اضافه کرد: قانون مجازات اسلامی در بحث کاهش حبسی مقرراتی را بیان کرده که مجازات های جایگزین حبس قرار گیرند و در واقع کمتر مجازات حبس تعیین شود.
اسفنانی تصریح کرد: قانون مجازات اسلامی در بخش تعزیرات حبس محور است یعنی تمامی مجازات های تعزیرات یا حبسی در کنار شلاق یا حبسی در کنار جزای نقدی و یا حبس در کنار شلاق و جزای نقدی است که قانون مجازات اسلامی سال گذشته در بخش حدود، قصاص و دیات اصلاح شد ولی در بخش تعزیرات اصلاح نشده است که قوه قضائیه اصلاحیهای برای بخش تعزیرات قانون اسلامی پیشبینی کرده که به دولت و مجلس ارسال کند اما هنوز ارسال نشده است.
انتهای پیام/
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
کوهپایهزاده : فعالیت 6 وکیل در پرونده بابک زنجانی کذب است
مهمترین عامل کاهش طلاق از زبان نماینده مجلس
بدقولی دولت نسبت به بحران دریاچه ارومیه
ضعف عملکرد مسئولان کشور در کاهش آلودگی هوا
لایحهای را برای مبارزه با جنگلخواری ارائه نشده است
اجاره دادن پیاده رو غیرقانونی است
زنگ خطر جدی در افزایش اعتیاد بانوان در کشور
تهران به زودی از متکدیان خالی می شود !!
فرصت یک ماهه مجلس برای نظارت بر تولید آب معدنی
۰۲ مهر ۱۳۹۴ - ۰۶:۱۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]