تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نادانى ريشه همه بديهاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835778521




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آسوشیتدپرس: اجرای توافق ایران قطعی شده، اما مخالفان هنوز قصد ندارند ساکت بنشینند


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: آسوشیتدپرس: اجرای توافق ایران قطعی شده، اما مخالفان هنوز قصد ندارند ساکت بنشینند
آسوشیتدپرس نوشت: توافق هسته ای ایران را باید تمام شده دانست، اما مخالفان این توافق هنوز قصد ندارند ساکت بنشینند.
به گزارش نامه نیوز، مهلت 60 روزه کنگره آمریکا برای بررسی این توافق به پایان رسیده است و هفته گذشته، وزارت امور خارجه آمریکا کلیات طرح خود را برای اجرای این موافقتنامه که هدف جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات هسته ای را پیگیری می کند، اعلام کرد.


کنگره آمریکا آمادگی تصویب قانونی را دارد که به واسطه آن، تحریم های اعمال شده علیه ایران ابقا شود یا بر عکس، این موافقتنامه حکیم و تقویت شود.

سناتور «باب کورکر» رئیس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا، برگزاری مجموعه ای از جلسات استماع را آغاز کرده است که موضوع آنها نقش و راهبرد آمریکا در خاور میانه است. در این جلسات، پیامدهای توافق هسته ای ایران نیز مورد بررسی قرار می گیرد.

کورکر که سناتور جمهوریخواه ایالت تنسی است و از مخالفان این توافق شمرده می شود در این باره گفت: «این بررسی ها، مدتی طول می کشد. این مساله از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. این قانون، پیچیده خواهد بود.»

کورکر که با مخالفت دموکرات ها روبرو است افزود: «بیایید با این مساله روبرو شویم. فرصت داریم تا این موضوع را یک بار امتحان کنیم.»

پس از آنکه دموکرات های سنا در کنار یکدیگر قرار گرفتند و مانع تصویب قطعنامه کنگره علیه توافق هسته ای ایران شدند، جمهوریخواهان شکست بزرگی را تجربه کردند. وزارت امور خارجه آمریکا روز پنجشنبه اعلام کرد اوباما در تاریخ هجدهم ماه اکتبر، صدور مجوز لغو تحریم های ایران را آغاز خواهد کرد تا بدین ترتیب، در صورتی که تهران به تعهدات خود مبنی بر محدود کردن برنامه هسته ای عمل کند، آمریکا نیز آمادگی لغو این تحریم ها را داشته باشد.

در صورتی که آژانس بین المللی انرژی اتمی به این نتیجه برسد که ایران به تعهدات هسته ای اصلی خود پایبند بوده است، آنگاه تحریم های اعمال شده توسط آمریکا، سازمان ملل متحد و اروپا علیه بخش های انرژی، مالی، کشتیرانی، خودروسازی و سایر بخش های ایران لغو خواهد شد.

یکی از موارد مورد بحث و گفتگو در کنگره آمریکا، مربوط به تقویت نظارت بر پایبندی ایران به توافق هسته ای است. بر اساس یک اقدام دیگر نیز «لایحه تحریم های ایران» بار دیگر اجرایی خواهد شد این قانون در سال 1996 به تصویب رسید و هدف آن وارد آوردن فشار به شرکت های خارجی برای جلوگیری از سرمایه گذاری آنها در صنایع نفت و گاز ایران بود. این قانون از آن زمان به بعد، گسترده تر شده است.

«کریس کنز» سناتور دموکرات ایالت دلاویر در سخنرانی روز پنجشنبه گذشته خود در موسسه صلح بین المللی کارنگی در این باره گفت: «هر چند ممکن است مهلت بازنگری کنگره به پایان رسیده باشد، اکنون فعالیت های واقعی آغاز می شود.»

وی در این باره گفت: جلوگیری از ایران و باز داشتن آن از تقلب باید یک اولویت باشد و حتی «تقلب حاشیه ای و شانه خالی کردن های مبهم از توافق» توسط ایران باید به سختی و شدت پاسخ داده شود.وی افزود: «ایران نباید هیچ تردیدی داشته باشد که آن لحظه ای که توافق را نقض کند، درد ناشی از تحریم های همه جامعه بین المللی را احساس خواهد کرد.»

وی همچنین خواهان آن است که آمریکا، توانایی اسرائیل را برای حمله به اهداف ایرانی ارتقا دهد؛ دسترسی اسرائیل را به توپخانه و هواپیماهای لازم برای بازدارندگی در مقابل حمله ایران را تضمین کند؛ امکان فروش هواپیماهای «اف - 35» بیشتر را برای اسرائیل فراهم کند؛ و تامین مالی بیشتری را برای طیف سامانه های ضد راکت و دفاع موشکی اسرائیل فراهم کند.«کنز» در این باره گفت به منظور ایجاد ثبات بیشتر در منطقه با توجه به این توافق، آمریکا باید توانایی کشورهای حاشیه خلیج (فارس) را برای مقابله با تهدیدهای ایران افزایش دهد.

«باب منندز» سناتور ایالت نیو جرسی که یکی از چهار سناتور دموکرات مخالف با توافق هسته ای ایران شمرده می شود نیز از کنگره می خواهد «لایحه تحریم های ایران» را تجدید کند تا بدین ترتیب، «این موضوع تضمین شود که ما گزینه بازگشت سریع را به شکلی موثر در اختیار داشته باشیم.»

«ریچارد بلومنتال » سناتور دموکرات ایالت کنکتیکت اعلام کرد به همراه «بن کاردین» سناتور ایالت مریلند و چهره شاخص دموکرات ها در کمیته روابط خارجی سنا، قانونی را پیشنهاد خواهد کرد که موضوع آن پراختن به برخی از نواقص توافق هسته ای ایران خواهد بود.بلومنتال و کاردین هر دو یهودی هستند و از حوزه های انتخابیه خود تحت فشار زیادی قرار داشتند. در پایان، بلومنتال از این توافق حمایت و کاردین با آن مخالفت کرد.

بلومنتال در این باره گفت وی و کاردین این قانون را پیشنهاد خواهند کرد تا بدین ترتیب، راهی موثر برای بازگرداندن تحریم ها در صورت تقلب ایران فراهم کنند و همچنین پیروی دقیق و سختگیرانه ایران را از توافق تضمین کنند. به گفته وی، از دیگر مزایای این قانون افزایش کمک های امنیتی به اسرائیل خواهد بود که از جمله آن می توان به برگزاری رزمایش های آموزشی مشترک جدید و همچنین آموزش خلبان های اسرائیلی برای به پرواز در آوردن بمب افکن های دور پرواز اشاره کرد.اما فراتر از همه این بحث و جدل ها، این واقعیت وجود دارد که زمانی که رئیس جمهور بعدی آمریکا 16 ماه دیگر وارد دفتر رئیس جمهور شود، آیا این توافق همچنان پایدار خواهد بود یا نه.

«تد کروز»، «اسکات واکر»، و «مایک هاکبی» نامزدهای بالقوه جمهوریخواهان در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا همگی وعده داده اند این توافق را لغو کنند. سناتور «لیندسی گراهام» در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا وی اجازه حمله علیه تاسیسات هسته ای ایران را خواهد داد یا نه، گفت: «اگر به این باور برسم که آنها (ایرانی ها) در تلاش برای گریز ناگهانی و دستیابی به بمب (هسته ای) هستند، قطعا این اجازه را خواهم داد. و مهمترین مسئله نیز همین است: آنها می دانند من اگر مجبور باشم، چنین کاری را خواهم کرد.»


منبع: انتخاب


۳۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن