تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):در روز جمعه هيچ عملى برتر از صلوات بر محمد و خاندان او (ع) نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803786886




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اولويت کشور در پتروشيمي سرمايه‌گذاري مستقيم خارجي است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۳۱ شهريور ۱۳۹۴ (۱۰:۵۳ق.ظ)
اولويت کشور در پتروشيمي سرمايه‌گذاري مستقيم خارجي است موج - ساير رسانه ها؛ مدير عامل شرکت ملي صنايع پتروشيمي با بيان اينکه در حال حاضر، اولويت ما سرمايه‌گذاري مستقيم خارجي است، گفت: از طريق سرمايه‌گذاري مستقيم، امنيت بيشتري براي کشور ما فراهم مي‌شود.
ايرنا نوشت:
عباس شعري مقدم، مدير عامل شرکت ملي صنايع پتروشيمي، با تشريح سرمايه‌گذاري خارجي در طرح‌هاي پتروشيمي، اظهار داشت: اولويت بعدي ما مشارکت ايراني‌ها با خارجي‌ها است که براساس آن لازم است که شرکت‌هاي خارجي علاقه‌مند به سرمايه‌گذاري در صنعت پتروشيمي، با شرکت‌هاي ايراني، طرح‌هاي مشترکي را اجرا کنند که سابقه اين‌گونه همکاري‌ها در گذشته وجود داشته است.
وي شيوه سوم تأمين منابع مالي طرح‌هاي پتروشيمي را فاينانس اعلام کرد و گفت: هرچند از طريق فاينانس مي‌توان منابع ارزي مورد نياز را تأمين کرد، اما؛ براي اجراي آن دشواري‌هايي مانند؛ تضمين‌ها وجود دارد که بايد در مورد آن راهکار لازم اتخاذ شود.
مدير عامل شرکت ملي صنايع پتروشيمي يادآور شد: شرکت ملي صنايع پتروشيمي در گذشته حدود 50 شرکت توليدي را در اختيار داشت و محموله‌هايي را که به خارج از کشور صادر مي‌کرد، ده‌ها ميليون دلار ارزش داشت که اين مساله اعتبار فراواني براي آن ايجاد کرده بود.
شعري مقدم خاطرنشان کرد: در زمان مديريت محمدرضا نعمت زاده بر شرکت ملي صنايع پتروشيمي و زماني که هنوز شرکت‌هاي زيرمجموعه واگذار نشده بودند، مؤسسات خارجي به راحتي و فقط با امضاي وي وام مي‌دادند، اما؛ اين وضعيت پس از واگذاري‌ها تغيير کرده است.
وي گفت: البته به دليل اينکه پتروشيمي در زمان تحريم خوش‌حساب بوده و بدهي خود را به‌موقع پرداخت کرده است، مؤسسات مالي هنوز براي اين شرکت اعتبار قائل هستند و حاضر به پرداخت وام به شرکت‌هاي ايراني براساس تضمين شرکت ملي صنايع پتروشيمي هستند.
مدير عامل شرکت ملي صنايع پتروشيمي اظهار اميدواري کرد: هلدينگ هاي به وجود آمده مثل خليج‌فارس و تاپيکو، و نفت و گاز پارسيان و شستا بتوانند با اتحاد و همبستگي نقش گذشته شرکت ملي صنايع پتروشيمي را در اين دوران احيا کنند.
شعري مقدم گفت: تشکيل صندوق ارزي توسعه صنعت پتروشيمي نيز راهکار ديگري است که درصدد ايجاد آن هستيم.
وي استفاده از منابع صندوق توسعه ملي را به عنوان آخرين گزينه تأمين منابع مالي طرح‌هاي پتروشيمي معرفي کرد و گفت: ما بايد تلاش کنيم که منابع صندوق توسعه ملي را صرف کارهاي مهم‌تر کنيم.
مدير عامل شرکت ملي صنايع پتروشيمي با اشاره به سابقه سرمايه‌گذاري مستقيم شرکت‌هاي خارجي در صنعت پتروشيمي ايران، گفت: در ابتداي تشکيل شرکت ملي صنايع پتروشيمي در سال 1343، چند سرمايه‌گذاري مستقيم توسط آمريکايي‌ها انجام شد که براساس آن واحدهاي پتروشيمي آبادان، رازي و خارگ احداث شدند.
وي ادامه داد: سپس ژاپني‌ها آمدند و به صورت مشارکت 50 - 50 بزرگ‌ترين مجتمع پتروشيمي جهان را در بندر امام با عنوان ايران - ژاپن بنيان‌گذاري کردند.
شعري مقدم افزود: اما از آن زمان به بعد و تا تأسيس مشارکت آرياساسول در دولت اصلاحات، اتفاق جديدي رخ نداد تا اين که در طول دولت اصلاحات، شرکت ساسول آفريقاي جنوبي، اجراي پروژه مجتمع پليمر آرياساسول را به‌صورت مشارکت 50-50 با ايران پذيرفت که مشارکت موفقي بود.
مدير عامل شرکت ملي صنايع پتروشيمي ادامه داد: البته مشارکت‌هاي ديگري نيز با سعودي‌ها و تايلندي‌ها داشتيم که در اين حد موفق نبودند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن