واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۹ شهريور ۱۳۹۴ (۱۰:۲۴ق.ظ)
با افتتاح تصفيهخانه شيميايي؛ توزيع کمي و کيفي آب شرب در داخل بيرجند يکنواخت خواهد بود موج-مديرعامل شرکت آب منطقهاي خراسان جنوبي گفت: با افتتاح تصفيهخانه شيميايي آب شرب بيرجند، از اين پس توزيع کمي و کيفي آب شرب در داخل اين شهر يکنواخت خواهد بود.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از پايگاه اطلاعرساني وزارت نيرو (پاون)،حسين امامي، مديرعامل شرکت آب منطقهاي خراسان جنوبي، در حاشيه بهرهبرداري رسمي از اولين تصفيهخانه آب شرب شهر بيرجند که با حضور معاون اول رئيسجمهوري و وزير نيرو آغاز شد، اظهار داشت: بهرهبرداري آزمايشي از تصفيهخانه آب شرب شهر بيرجند در پاييز سال گذشته آغاز و اکنون با پايان کار اين پروژه و نيز خطوط ارتباطي آن، بهصورت رسمي وارد مدار بهرهبرداري شده است.
وي گفت: عمليات اجرايي ساخت تصفيهخانه آب شرب شهر بيرجند که اولين تصفيهخانه شيميايي آب در کشور محسوب ميشود، از سال 1386 و با هدف حذف فلزات سنگين موجود در آب و در نهايت بهبود و ارتقاي کيفيت آب شرب احداث شده است.
وي با اشاره به مشکلات و دغدغههايي که در تأمين اعتبار تصفيهخانه وجود داشت، گفت: با توجه به اين مشکلات و طولاني شدن زمان اجراي اين طرح، اين که پس از پايان مراحل اجراي اين تصفيهخانه مردم شهر بيرجند ميتوانند از آب تصفيه شده و گوارا برخوردار شوند.
امامي با بيان اين که تصفيهخانه آب شرب شهر بيرجند اولين تصفيهخانه آب به روش شيميايي در سطح کشور است، گفت: اين تصفيهخانه شامل 10 واحد اصلي است که واحد RO مهمترين قسمتهاي آن به شمار ميروند و با راهاندازي اين واحد فلزات سنگين از جمله کروم و مواد شيميايي در حد استاندارد نگهداشته ميشود.
وي ظرفيت نهايي اين تصفيهخانه را 640 ليتر در ثانيه عنوان کرد و افزود: هماکنون 220 ليتر در ثانيه آب در واحد RO تصفيه ميشود و توانستيم با فعال کردن واحد PR (پلت راکتور) پرت آب تصفيه را به حداقل ممکن برسانيم، علاوه بر اين با تکميل تصفيهخانه در فاز دوم تا 930 ليتر بر ظرفيت آن افزوده خواهد شد.
مديرعامل شرکت آب منطقهاي يکي از مزيتهاي اين تصفيهخانه را پرت کم آب در آن عنوان کرد و اظهار داشت: از آن جايي که واحدهاي RO و PR بهصورت تلفيقي کار شده است، پيشبيني ميشود، فرايند اين تصفيهخانه از مجموع 640 ليتر آب ورودي تنها بين 30 تا 40 ليتر در ثانيه پرت آب خواهد داشت که برنامه داريم که اين پساب با اختلاط در پساب تصفيهخانه فاضلاب در امور کشاورزي مورد بهرهبرداري قرار گيرد.
وي در خصوص پروژه خطوط ارتباطي تصفيهخانه آب شرب گفت: اين پروژه که از زير پروژههاي طرح آبرساني شهر بيرجند است، با هدف اتصال منابع تأمين آب به تصفيهخانه و از آنجا به مخازن توزيع آب شهر با ديدگاه توزيع يکنواخت منابع آب از لحاظ کمي و کيفي در داخل شهر بيرجند و همچنين انتقال پساب تصفيهخانه آب شرب به تصفيهخانه فاضلاب شهر بيرجند است.
وي در ادامه هزينه پروژه آبرساني به شهر بيرجند را 62 ميليارد تومان عنوان کرد و افزود: از اين مبلغ 23 ميليارد تومان در اجراي تصفيهخانه آب شرب، 33 ميليارد تومان خطوط انتقال آن و مبلغ 6 ميليارد تومان در طرح انتقال آب از سربيشه به بيرجند هزينه شده است.
امامي در ادامه با اشاره به دشوار و پر هزينه بودن تأمين و تصفيه آب، از شهروندان محترم خواست تا با مصرف صحيح آب، اين شرکت را در تأمين آب پايدار استان ياري رسانند و قدر اين نعمت الهي که با کيفيت بهتر در اختيار آنان قرار ميگيرد را بدانند تا بتوانند تمام شهر را از آب تصفيه شده برخوردار کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 6]