تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 26 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):اگر به تعداد اهل بدر [مؤمن كامل] در ميان شما بود، قائم ما قيام می ‏كرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815947142




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سرطان سینه را با تغذیه مناسب دور کنید


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: سرطان سینه شایع ترین سرطان در زنان است. احتمال ابتلا به سرطان سینه در زنانی که بستگان درجه اول آن‌ ها به این بیماری مبتلا بوده اند، بسیار بیشتر است.
سرطان سینه جهش در ژن های BRCA1 یا BRCA2 شایع ترین علت سرطان سینه ارثی است که از والدین منتقل می شود. از هر هشت زن آمریکایی، یک نفر به سرطان سینه مبتلا می شود. بر اساس پیش بینی انجمن سرطان آمریکا، در سال جاری حدود 232 هزار نفر در آمریکا به این بیماری مبتلا می شوند و بیش از 40 هزار نفر جان خود را از دست می دهند.
سابقه خانوادگی، قرار گرفتن در معرض اشعه، داشتن سطح بالای استروژن، شیوه نادرست زندگی، مصرف سیگار و الکل و استرس مهمترین عوامل بروز این بیماری هستند.
محققان دریافته‌اند برای اینکه زنان دغدغه کمتری برای ابتلا به بیماری های سینه داشته باشند با به کار بردن چند راهکار ساده از خطر ابتلا در امان‌ هستند.
1- وزن خود را متعادل کنید. زنانی که از سن 18 سالگی به بعد، دچار اضافه وزنی بیشتر از 9 کیلوگرم بوده‌اند، احتمال ابتلا به سرطان سینهدر زمان یائسگی در آن‌ ها بیشتر است.
2- مقدار زیادی میوه و سبزی مصرف کنید. سبزیجات شامل: هویج، گوجه فرنگی، سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج و انواع کلم (کلم بروکلی، کلم قرمز، کلم قمری، گل کلم، کلم پیچ). میوه ها شامل: مرکبات، انواع توت، توت فرنگی و گیلاس. نکته قابل توجه این است که سبزیجات را یا خام مصرف کنید و یا بخارپز کنید.یک پژوهش جدید نشان می ‌دهد خطر بازگشت سرطان سینه در زنانی که غذاهای نشاسته دار مصرف می ‌کنند، بیشتر از دیگران است.
3- مرتب ورزش کنید. روزانه 30 دقیقه و یا بیشتر ورزش انجام دهید.
4- چربی غذاها را از نوع خوب انتخاب کنید. چربی‌های خوب شامل چربی‌های غیر اشباع امگا 3 و امگا 6 است. چربی‌های اشباع و جامد مثل چربی‌ها و روغن‌های حیوانی و روغن نباتی جامد مضر هستند. امگا 6 در روغن‌هایی از قبیل ذرت و آفتابگردان یافت می شود. امگا 3 در روغن‌هایی نظیر روغن ماهی سالمون، روغن ماهی قزل آلا و روغن ماهی ساردین یافت می‌شود. چربی‌های غیر اشباع در روغن های گیاهی نظیر: کانولا، زیتون، آجیل و دانه های روغنی یافت می شود.
5- کربوهیدرات مناسب و خوب را مصرف کنید. نان‌ها و غلات سبوس دار، لوبیا، باقلا و بنشن را مصرف کنید.
6- ویتامین C و E و سلنیوم را هر روز مصرف کنید. این مواد مغذی، خاصیت آنتی اکسیدانی قوی دارند و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند.
7- روحیه خود را بالا ببرید. نگاه مثبت به زندگی داشته باشید. با دوستان و خانواده باشید. خواب کافی داشته باشید (8-7 ساعت خواب در شب). استرس را از خود دور کنید.
رژیم مدیترانه ای
برای این که همه ی موارد بالا را با هم داشته باشید رژیم مدیترانه ای را در پیش بگیرید. نتیجه یک مطالعه در اسپانیا نشان می دهد که رژیم غذایی مدیترانه ای احتمال ابتلا به سرطان سینه را کاهش می دهد. در این مطالعه آمده است که رژیم غذایی مدیترانه ای در کاهش احتمال ابتلا به سرطان سینه ، موثرتر از رژیم غذایی کم چربی است. این مطالعه که حدود پنج سال به طول انجامیده، داوطلبان به طور تصادفی تحت رژیم های غذایی متفاوتی قرار گرفتند، نتیجه نشان می دهد زنانی که از رژیم غذایی مدیترانه ای به همراه چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر (extra virgin) در روز استفاده می کنند، پنجاه درصد کمتر از داوطلبانی که رژیم غذایی کم چرب دارند، به سرطان سینه مبتلا می شوند. رژیم مدیترانه ای به طور معمول شامل چربی های اشباع نشده مانند روغن زیتون، آجیل و آووکادو، همراه با سبزیجاتی مانند کرفس، اسفناج و هویج است. ماهی نیز اهمیت ویژه ای در این رژیم غذایی دارد. این سبزیجات غنی از نیتریت و نیترات هستند و ترکیب این دو گروه غذایی سبب تشکیل اسیدهای چرب نیترو می شود. در رژیم غذایی مدیترانه ای جایی برای گوشت قرمز، غذاهای فرآوری شده و قندهای مصنوعی وجود ندارد.
رژیم غذایی مدیترانه ای در کاهش احتمال ابتلا به سرطان سینه ، موثرتر از رژیم غذایی کم چربی استاز بازگشت سرطان جلوگیری کنید
یک پژوهش جدید نشان می ‌دهد خطر بازگشت سرطان سینه در زنانی که غذاهای نشاسته دار مصرف می ‌کنند، بیشتر از دیگران است. پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا دریافتند مصرف بیش از اندازه غذاهایی حاوی کربوهیدرات به ویژه غذاهای نشاسته دار چه بسا خطر بازگشت سرطان سینه در زنان را افزایش دهد. جنیفر امنود، مسئول پژوهش و همکارانش مقادیر مصرف کربوهیدرات ‌ها به ویژه غذاهای نشاسته دار مثل سیب زمینی توسط زنانی را که به سرطان سینه مبتلا شده بودند، به مدت یک سال بررسی کرده و امکان بازگشت این بیماری را پیگیری کردند.
امنود گفت: زنانی که میزان مصرف کربوهیدرات به ویژه غذاهای نشاسته دار را افزایش دادند، با خطر بیشتر بازگشت بیماری نسبت به زنانی که مصرف این غذاها را کم کردند، روبه رو شدند.
پژوهشگران، زنان را بر اساس میانگین مصرف کربوهیدرات به 4 گروه تقسیم کردند و دریافتند برگشت سرطان در زنانی که خوردن غذاهای نشاسته دار را کاهش داده اند، 9.2 درصد است اما این درصد در بین کسانی که بالاترین میزان مصرف این غذاها را داشته اند، 14.2 درصد است.فارس - ایرنااخبار مرتبط :نشانه های سرطان سینه در زنان ار تباط سینه بند و سرطان پستانمعجزه قهوه در مقابله با سرطان سینه


شنبه 28 شهریور 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن