تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداى والا مى فرمايد: وقتى بنده من كار نيكى اراده كند و نكند آن را يك كار نيك براى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829143024




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راه و رسم دانشجوشدن برای ترم اولی‌ها


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: احساسشان اگر مثل کلاس اولی‌ها نباشد، از شور و هیجان آنها برای ورود به یک محیط جدید چیزی کم ندارند؛ ورودی‌های جدید دانشگاه را می‌گوییم؛ دختران و پسران جوانی که از این پس با یک لقب جدید شناخته می‌شوند و حداقل چهار سال با این عنوان و مزایا و معایب ریز و درشتش زندگی می‌کنند؛ دانشجو! روزهای پایانی شهریور برای این گروه از تازه دانشجوها، روزهای آغاز سرنوشت است؛ سرنوشتی که پشت درهای دانشگاه رقم می‌خورد.

به گزارش تراز ، اگر شما هم جزو این گروه هستید و تازه در مقام یک دانشجو، لباس کسب علم پوشیده اید و دل توی دلتان نیست که هرچه سریع تر کارت دانشجویی در دست بگیرید و به رویای چندین و چند ساله تان رنگ واقعیت ببخشید، این گزارش را از دست ندهید؛ دانشجو شدن و ورود به دانشگاه هم مثل خیلی کارهای دیگر برای خودش راه و رسمی دارد که اگر با آن آشنا باشید، بهتر می توانید خودتان را با شرایط جدید وفق دهید و با محیط جدید انس بگیرید.

از قوانین آموزشی دانشگاه مطلع شوید

به عنوان یک دانشجو، یکی از اطلاعاتی که باید به دست بیاورید، قوانین آموزشی است که در دانشگاه شما جاری و حکمفرماست؛ قوانینی که تخطی از آنها می تواند منجر به محرومیت شما از ادامه تحصیل شود. این قوانین در سایت دانشگاه به تفصیل نوشته شده است. اگر به اینترنت دسترسی ندارید، بهتر است با مراجعه به دفتر آموزش دانشکده، پرینت این قوانین را تهیه کنید. قوانین آموزشی شامل شرایط مشروط شدن، نحوه انتخاب واحد، دروس پیش نیاز، امکان تغییر رشته و مرخصی تحصیلی است. اگر خواستید اطلاعات بیشتری به دست بیاورید، دست به دامن کارشناسان دفتر آموزش شوید.

مهارت ارتباط با جنس مخالف را بیاموزید

برای خیلی ها نشستن پشت صندلی های دانشگاه با اولین برخورد با جنس مخالف همزمان می شود. از آنجا که دانشگاه محیطی عمومی است و دانشجوهای دختر و پسر کنار هم و زیر سقف آن به کسب عمل مشغولند، باید مهارت ارتباط با جنس مخالف را بیاموزید تا دوره ای بدون حاشیه را در دانشگاه طی کنید. نکته اول در کسب این مهارت، احترام به طرف مقابل است؛ از این نظر باید روی رفتار، گفتار، خنده، راه رفتن و حتی لباس پوشیدن تان بیشتر دقت کنید تا سوءتفاهم پیش نیاید. با این که ارتباط با جنس مخالف در فضای دانشگاه، فرصتی برای شناخت بیشتر بین شما و همکلاسی هاست، اما گاه می تواند رابطه شمارا با مخاطرات جبران ناپذیری روبه رو کند.

استقلال با زندگی در خوابگاه

اگر جزو دانشجوهایی هستید که همزمان با دانشجو شدن، اولین تجربه دوری از خانواده را تجربه می کنید، کار سخت تری پیش رو دارید؛ اما فراموش نکنید همه این سختی ها یک روز به خاطره شیرین شما از دوران دانشجویی و زندگی در خوابگاه تبدیل می شود؛ روزهایی که می توانید به یاد تمام لحظاتی که در خوابگاه با هم اتاقی ها گذرانده اید، ساعت ها خاطره تعریف کنید و از تک تک آنها لذت ببرید. در زندگی ساده خوابگاهی، با این که از تشریفات زندگی در آغوش خانواده خبری نیست و دانشجو ها با کمترین امکانات درس می خوانند تا با پایان دوران تحصیل، زودتر وارد بازار کار شوند، اما جذابیت غیرقابل انکاری هم وجود دارد که شامل حال عده ای می شود که شب هایشان را زیر سقف خوابگاه به صبح می رسانند. از این نظر، استقلالی که با زندگی در خوابگاه نصیب دانشجو ها می شود، برای خیلی ها موهبتی است که تا سال های سال همراهشان می ماند؛ موهبتی که ارمغان زندگی بدون پدر و مادر و ایستادن روی پاهای خود است. فراموش نکنید خوابگاه محل تجمع سلیقه های مختلف است، جایی که دانشجوها از شهرهای مختلف کشورمان با روحیات، فرهنگ، آداب، رسوم و سلیقه های متفاوت زیر یک سقف جمع می شوند و اولین مهارتی که می آموزند مهارت زندگی با آدم های مختلف است.

تجربه تردد مستقل در سطح شهر

اگر تا پیش از این به تنهایی پایتان را از منطقه محل زندگی خود بیرون نگذاشته بودید و مبدا و مقصد تمام سفرهای درونشهری تان به اسامی محدود و آشنا ختم می شد؛ حالا باید با استفاده از نقشه محلی که دانشگاه شما در آن قرار دارد با راه های مختلف رسیدن به دانشگاه آشنا شوید. خیابان ها و کوچه ها را بشناسید و سعی کنید درباره سیستم حمل و نقل عمومی که خیابان های منتتهی به دانشگاه شما را تحت پوشش دارد، اطلاعات خوبی به دست بیاورید.

مسیر را یک روز با مترو، یک روز با اتوبوس و حتی با تاکسی طی کنید و زمان هر کدام را به خاطر بسپارید تا در موقعیت های مختلف و با توجه به وقتی که برای رسیدن به دانشگاه دارید، تصمیم بگیرید از کدام وسیله نقلیه استفاده کنید. شناسایی خیابان ها و مسیر رفت و آمد به دانشگاه اگرچه برای دانشجوهای بومی هر شهر موضوعی تازه است، اما این تجربه وقتی سخت تر می شود که قرار باشد دوران تحصیل را در شهری که خانه شما نیست و با خیابان ها و اسامی میدان هایش آشنایی ندارید سپری کنید.

وقتی به خوبی مسیر دانشگاه و خوابگاه را یاد گرفتید، با امکانات ضروری مختلفی که در این محدوده وجود دارد، آشنا شوید. اگر می توانید برای خودتان یک فهرست کوچک از درمانگاه ها، بیمارستان ها، رستوران ها، مراکز خرید، آژانس های مسافرتی، تاکسی سرویس ها، داروخانه ها، سوپرمارکت ها، نانوایی ها و ایستگاه وسایل نقلیه عمومی از مترو گرفته تا اتوبوس تهیه کنید؛ این فهرست کوچک، دربرگیرنده اسامی مراکز مهمی است که باید بشناسید تا هنگام نیاز از آنها استفاده کنید.

فرصت حضور در تشکل های دانشجویی

عضویت در تشکل های دانشجویی مختلف یکی از جذابیت های حضور در فضای دانشگاه است؛ فراموش نکنید عضویت شما در یکی از این تشکل ها شما را نسبت به این گروه متعهد می کند و در نتیجه وظایفی به عهده شما گذاشته می شود. پس باید برنامه ریزی داشته باشید تا به درستان لطمه نخورد. بجز این، عضویت در تشکل های دانشجویی مساوی است با تجربه یک کارگروهی جدید؛ کاری که به همت شما و بقیه دانشجو ها انجام می شود و قطعا دلچسب است.

یک سفر خانوادگی ـ دانشجویی

اگر شهر محل قبولی تان، فاصله زیادی از محل زندگی شما دارد و با قبولی در دانشگاه برای اولین بار بهانه سفر به یک شهر جدید را پیدا کرده اید، ترجیحا به همراه یک نفر از اعضای خانواده راهی سفر شوید. این سفر خانوادگی دانشجویی که تا مدت ها در خاطر شما خواهد ماند، از چند منظر اهمیت دارد؛ اول این که روزهای ابتدایی حضور در یک شهر جدید تنها نیستید، دوم این که پدر و مادرتان اطلاعات خوبی درباره محل سکونت، فضای دانشگاه و موقعیت جدید شما به دست می آورند؛ این اطلاعات دید خوبی به آنها می دهد تا خیالشان از زندگی شما در غربت تا اندازه ای راحت باشد.

با بخش های مختلف دانشگاه آشنا شوید

درست است که دانشگاه برای کسب علم و دانش ساخته شده، اما در فضای دانشگاه غیر از مجموعه های آموزشی، مراکز دیگری هم وجود دارد؛ بخش هایی مثل مرکز بهداشت و سلامت، بخش ورزشی و مرکز فرهنگی. بجز اینجا می توانید به مرکز مشاوره هم سر بزنید و با کارشناسان آن درباره مشکلاتی که با آنها درگیرید صحبت کنید.


منبع: جام جم آنلاین



زمانبندی انتشار: 28 شهريور 1394 - 07:54





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن