تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835496794
پوپولیسم انرژی جامعه را ازبین می برد/ازدیدگاه امام ساختن جامعه از عبادت مستحبی واجبتر است
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: پوپولیسم انرژی جامعه را ازبین می برد/ازدیدگاه امام ساختن جامعه از عبادت مستحبی واجبتر است
تولیت آستان مقدس امام راحل(ره) گفت:انرژی جامعه مانند موتور محرکه ای است که باید در دست کارشناسان قرار گیرد و در غیر این صورت گرفتار پوپولیسم بی ریشه می شویم.
به گزارش حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جماران، حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی طی سخنانی در بیست و هفتمین گردهمایی فرماندهان مهندسی رزمی جنگ جهاد که در سالن مرکز همایش های صدا و سیما برگزار شد، با اشاره به توصیه های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در هنگام تأسیس جهاد سازندگی، اظهار داشت: اولین کلام امام در خصوص جهاد متوسل شدن به مردمی است که برای فداکاری آماده بوده و هستند.
وی با یادآوری این که با فداکاری ملت مراحلی را که بسیار اهمیت داشت پشت سر گذاشتیم، اظهار داشت: ما برای سازندگی ناچاریم به ملت متوجه شویم.
سیدحسن خمینی با تأکید بر اهمیت این نکته که بدون همدلی و همراهی مردم هیچ کاری به نتیجه نمی رسد، یادآور شد: سنگین ترین کارها در حوزه سازندگی در کشورهای بلوک شرقی انجام شد که از جمله آن می توان به پروژه های بزرگ تولید گندم در شوروی اشاره کرد؛ اما سرانجام در کشورهای این بلوک، به رغم ابرقدرت بودن شوروی، سازندگی اتفاق نیفتاد؛ زیرا به این واقعیت توجه نشده بود که برای سازندگی و رفع مشکلات، حضور ملت و فداکاری ملی لازم است.
یادگار امام یادآور شد: همان اندیشه ای که می گفت مذهب افیون توده هاست و کلیساها و مساجد را تبدیل به انبار و اصطبل کرد، در مقطع جنگ جهانی دوم کلیساهای ارتدوکس را بازگشایی کرد زیرا در آن مقطع حضور مذهب برای به صحنه آمدن مردم مورد نیاز بود.
وی با تأکید بر اینکه همه مردم با یکدیگر باید برای کاری تصمیم بگیرند، تصریح کرد: جمله نقش بسته بر آرم جهاد سازندگی(همه با هم) این معنای مهم را بیان می کند که «همه» باید با هم تصمیم بگیرند؛ گرچه این تصمیم گیری مکانیزم های مشخصی دارد اما نباید فراموش کرد که شرط سازندگی، همدلی و همراهی مردم است.
سید حسن خمینی در ادامه با اشاره به دیگر نکته مهم در سخنان امام در خصوص جهاد سازندگی گفت: امام جلوی این مغالطه را می گیرند که وقتی کسی سوار بر مسند امور شد، سخن ملت را همان چیزی بداند که خودش می گوید؛ این مسأله از مغالطات تاریخی است که چپ و راست، انقلابی و ضد انقلابی گرفتار آن هستند و هرکس از راه می رسد از قول مردم سخن می گوید. برای جلوگیری از این موضوع امام در سخن خود از تمام اقشار ملت اعم از زن و مرد، پیر و جوان، دانشگاهی و دانشجو، مهندسین و متخصصین، شهری و دهاتی، سخن می گویند تا در آینده کسی گرفتار «خود مردم پنداری» نشود.
وی با اشاره به اینکه امام «سازندگی» را به عنوان مرحله دوم پس از انقلاب عنوان کرده اند، گفت: مسئولیت های یک آزادیخواه و مبارز با کسی که منصبی رسمی در کشور دارد متفاوت است؛ یک مقام مسئول باید به فکر معیشت و مشکلات جامعه از جمله فقر، بیکاری و تبعیض باشد.
یادگار امام تأکید کرد: احساس تبعیض از خود آن بدتر است؛ گرچه موفقیت هیچ گاه به یک اندازه تقسیم نمی شود اما فرصت ها را باید به طور یکسان ایجاد کرد و هرکس به میزان تلاش خود باید از فرصت ها بهره مند شود.
وی ادامه داد: از نقاط درخشان انقلاب و جمهوری اسلامی تلاش بسیار موفق در توزیع مناسب فرصت ها تا اقصی نقاط کشور بوده که یکی از آنها توسعه دانشگاههاست؛ همچنین در این مدت تغییر و ارتقاء در طبقه اقتصادی و اجتماعی آسان تر شده است.
سید حسن خمینی با اشاره به بخش دیگری از سخنان امام مبنی بر اینکه (تا پیش از انقلاب) بنا، بر این بوده است که اینطور ایران را خراب کنند، اظهار داشت: در میان میان حکمرانان برخی خواهان پیشرفت بوده اند اما قادر نبوده اند و برخی دیگر هم خواستار پیشرفت بودند اما به دنبال منافع شخصی هم بودند؛ عده ای دیگر هم اساسا بنای پیگیری چنین هدفی را نداشته اند، همانطور که در مقاطعی از دوران قاجار حکام وقت نمی خواستند پیشرفتی صورت گیرد و برخی افراد چون میرزا حسین خان سپهسالار و امیرکبیر این قصد را داشتند اما برایشان مقدور نشد.
وی با بیان اینکه در دوره پهلوی کسانی به دنبال پیشرفت بودند اما راه آن را نمی دانستند، تصریح کرد: جریانی که اصل برای او منافع خودش است به جایی می رسد که کاری به ساخته شدن کشور نداشته باشد.
یادگار امام با اشاره به وابستگی جریانات مختلف اجتماعی و مقامات رسمی در ایران به قدرت های خارجی، تأکید کرد: وقتی سیاسیون اعم از حاکمیت و اپوزسیون نگاهشان به خارجی ها باشد طبیعی است که نتیجه کار، عقب گرد کشور باشد.
سید حسن خمینی سپس به بیان یکی از دیگر نکات مهم در سخنان امام پرداخت و یادآور شد: امام پس از تأکید بر حضور اقشار مختلف مردم، برای جلوگیری از ابتلای جهاد سازندگی به آفت پوپولیسم توصیه می کنند که سازندگی تحت نظر اشخاص کارشناس و مأمورین دولت انجام شود و به طور توده وار کارها پیش نرود.
وی ادامه داد: انرژی جامعه مانند موتور محرکه ای است که باید در دست کارشناسان قرار گیرد و در غیر این صورت گرفتار پوپولیسم بی ریشه می شویم؛ پوپولیسم مانند قرص مخدر، به شدت نشاط آور است و همه فکر می کنند طوفان شده است؛ در چنین فضایی کارها هیأتی می شود و همه خوشحال هستند ولی بعد از مدتی می بینند که کارها تعطیل شد! از درون این وضعیت فساد حاصل می شود و عده ای در این میان به تعبیر طلبگی، «بَلَّعتُ» می کنند.
یادگار امام تصریح کرد: پوپولیسم مانند چرخ، ماشینی است که خودش را زیر می گیرد و آن کسی که روی کار بود با فاصله کمی به زیر کشیده می شود؛ همانطور که در انقلاب کبیر فرانسه هرکس سر کار آمد سرش زیر گیوتین رفت و بعدا برای همان فرد این اتفاق افتاد.
سید حسن خمینی اظهار داشت: پوپولیسم تخدیر اجتماعی است و انرژی جامعه را از بین می برد. در این فضا هرکس قوی تر شعار می دهد نفر اول است و اگر کسی بخواهد بالاتر از او برود باید شعلارهای خود را به مرتبه ای بالاتر از نفر قبل برساند. این فضای احساسی، انرژی جامعه را بدون هیچ نتیجه و بلکه با پیامدهایی کاملا منفی تخلیه می کند.
یادگار امام در ادامه به دیگر توصیه امام خمینی به جهادگران سازندگی اشاره کرد و اظهار داشت: امام به این افراد توصیه می کنند، کسانی که برای سازندگی می آیند در بین آنها اشخاصی نباشد که بر خلاف رویّۀ ملت و اسلام، مسائلی داشته باشند و تأکید می کنند اگر چنین اشخاصی را دیدند فوراً کنار بگذارند، و نگذارند در بین جوانان و روستاییان تبلیغات سوئی کنند. امام با این سخن خود توجه می دهند که در کار جهاد نظارت امری لازم است.
وی خطاب به جهادگران گفت: مراقب باشید دین زدایی و معنویت زدایی در جامعه صورت نگیرد؛ همانطور که باید مراقب باشیم بر خلاف رویه و مسیر ملت کاری انجام نشود.
سید حسن خمینی با تأکید بر اولویت بخشی به امور در اداره کشور، نکته ای دیگر از سخنان امام را مورد اشاره قرار داد و یادآور شد: امام از کسانی که قصد تشرف به مکه، مدینه و عتبات عالیات به قصد انجام اعمال مستحبی را دارند تقاضا می کنند که امروز ثوابی بالاتر از اینکه به برادرهای خودتان کمک کنید، وجود ندارد. یعنی وظیفه اولیه، ساختن جامعه است و این کار از هر عبادت مستحبی، واجب تر است و می توان به قصد قربت الهی مشغول کار شد. لذا شما می توانید با ساختن یک پیچ یا مهره وابی بالاتر از حج عمره نصیب خود کنید.
وی با بیان اینکه این دیدگاه ثمره نگاه یک فقیه در پایان عمر فقهی اوست، تصریح کرد: ما بعضا جای کارها را با هم گم می کنیم، در حالی که باید توجه کنیم کارهای بر جا مانده زیادی در کشور وجود دارد.
یادگار امام در ادامه سخنان خود به یکی از پیام های امام به جهادگران سازندگی یادآور شد: امام به در این پیام می فرمایند که دشمنان حقیقی اسلام، زرمداران حیله گر، قدرتمدران بازیگر و مقدس مآبان بی هنر هستند؛ زیرا کسی که به دنبال منافع خود است به حیله روی می آورد، کسی که دنبال قدرت است لاجرم به بازیگری مقابل مردم روی می آورد و کسانی که تقدس می فروشند با مردم معامله کرده و آنان را تحقیر می کنند.
وی با بیان اینکه تشکیل جهاد سازندگی اتفاقی بزرگ در انقلاب بود، گفت: امام در سخنان و پیام های خود هدف، راه و وسیله جهاد را مشخص کرده اند و امروز باید بسنجیم که چقدر به آنها دست یافته ایم.
سید حسن خمینی با تقدیر از زحمات جهادگران سازندگی در دوران دفاع مقدس، آن دوران را مقطعی دانست که با هیچکدام از ادوار تاریخ قابل قیاس و تشابه نیست.
وی گفت: افتخار نسل ما لمس دورانی است که گزچه مزه خون، سختی، یتیمی و اسارت می داد اما حس آن با تمام دوران تاریخ تفاوت داشت زیرا دری از بهشت به روی انسانها باز شده بود
انتهای پیام/
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
درس امام(ره) توامان کردن سادگی و عقلانیت است/ ریشه انقلاب در دل محرومین جامعه است
لغو همایش تبیین اندیشههای امام(ره) با مشورت سیدحسن خمینی
برخی رسانهها میخواهند افراد مورد نظرشان را به هر طریقی در صدر نگهدارند/ حاشیهسازی با سوژه سخیف "نبود تصاویر همه افراد"!
۲۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 119]
صفحات پیشنهادی
پوپولیسم انرژی جامعه را ازبین می برد/ازدیدگاه امام،ساختن جامعه ازعبادت مستحبی واجب تراست
سیدحسن خمینی پوپولیسم انرژی جامعه را ازبین می برد ازدیدگاه امام ساختن جامعه ازعبادت مستحبی واجب تراست تهران-ایرنا-تولیت آستان مقدس امام راحل ره گفت انرژی جامعه مانند موتور محرکه ای است که باید در دست کارشناسان قرار گیرد و در غیر این صورت گرفتار پوپولیسم بی ریشه می شویم به گزارحجتالاسلام خمینی: پوپولیسم انرژی جامعه را از بین میبرد/ از دیدگاه امام(ره) ساختن جامعه از عبادت مستحبی واجب
حجتالاسلام خمینی پوپولیسم انرژی جامعه را از بین میبرد از دیدگاه امام ره ساختن جامعه از عبادت مستحبی واجبتر استتولیت آستان حضرت امام خمینی ره با اشاره به ضرورت استفاده از کارشناسان در اداره کشور گفت انرژی جامعه مانند موتور محرکه ای است که باید در دست کارشناسان قرار گیرد وامام جمعه نیر: افزایش سن ازدواج در جامعه نگران کننده است
امام جمعه نیر افزایش سن ازدواج در جامعه نگران کننده است اردبیل - ایرنا- امام چمعه نیر با اشاره به نگران کننده بودن افزایش سن ازدواج گفت تجملات تشریفات جهیزیه ها و مهریه های سنگین از جمله موانع اساسی ازدواج جوانان است و اگر این روند ادامه پیدا کند نتایج تلخ و ناگواری را در پفرماندار البرز: کمک به آموزش و پرورش تلاشی برای ساختن آینده جامعه است
فرماندار البرز کمک به آموزش و پرورش تلاشی برای ساختن آینده جامعه است قزوین - ایرنا - فرماندار شهرستان البرز رسیدگی به امور جوانان و دانش آموزان را وظیفه تمامی مسوولان دستگاههای اجرایی دانست و گفت کمک به آموزش و پرورش در واقع تلاش برای ساختن آینده یک جامعه است به گزارش ایرنا درامام جمعه پلدختر بر ترویج ازدواج آسان در جامعه تاکید کرد
امام جمعه پلدختر بر ترویج ازدواج آسان در جامعه تاکید کرد خرم آباد- ایرنا- امام جمعه پلدختر گفت والدین باید برای ترویج و نهادینه کردن ازدواج آسان در جامعه تلاش کنند به گزارش خبرنگار ایرنا حجت الاسلام و المسلمین محمد سوری در خطبه های نماز جمعه پلدختر ضمن تبریک سالروز ازدواج حضرتروایت نقوی از اظهارات علوی در کمیسیون برجام پیش بردن جامعه به سمت دو قطبی شدن بازی کردن در زمین دشمن است/در چا
روایت نقوی از اظهارات علوی در کمیسیون برجامپیش بردن جامعه به سمت دو قطبی شدن بازی کردن در زمین دشمن است در چارچوب منافع ملی مذاکره کردیموزیر اطلاعات در کمیسیون ویژه برجام با بیان اینکه هر کسی جامعه را به سمت دو قطبی شدن پیش ببرد در زمین دشمن بازی کرده است گفت مذاکرات در چارچوبتاکید امامان جمعه بر ترویج ازدواج آسان در جامعه
بجنورد- امام جمعه موقت حجت الاسلام نوری بهروز- امام جمعه موقت بجنورد در خطبه های روز گذشته با توصیه نمازگزاران به رعایت تقوای الهی بیان کرد منطق دشمن زور و هراس افکنی است و هر جا که کم می آورد دست به ترور می زند و این سیر همیشه در تاریخ وجود داشته است مانند به شهادت رساندن ااستاد حوزه علمیه بوشهر: 107 دانشمند توسط امام جواد(ع) تربیت و تحویل جامعه شد
استاد حوزه علمیه بوشهر 107 دانشمند توسط امام جواد ع تربیت و تحویل جامعه شداستاد حوزه علمیه بوشهر بابیان اینکه حداقل 107 دانشمند تمامعیار توسط امام جواد ع تربیت و تحویل جامعه شد گفت این مساله نشان میدهد که امام ع در بدترین شرایط بهترین نتیجه را به دست آورده است به گزارش خبخجستهپور دبیر جامعه اسلامی مهندسین استان تهران شد
خجستهپور دبیر جامعه اسلامی مهندسین استان تهران شدعلیرضا خجستهپور دبیر جامعه اسلامی مهندسین استان تهران شد به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس علیرضا خجستهپور دبیر جامعه اسلامی مهندسین استان تهران شد به گزارش خبرگزاری فارس جامعه اسلامی مهندسین استان تهران 10 شهریور ماهدف از حضور گسترده اروپاییها در ایران، ایجاد دو قطبی در درون جامعه است
سرلشکر سلیمانی در مجمع فرماندهان سپاه هدف از حضور گسترده اروپاییها در ایران ایجاد دو قطبی در درون جامعه است ایلنا فرمانده نیروی قدس سپاه گفت یکی از دلایل ورود حضور و ظهور گسترده اروپاییها در کشور ما که با هماهنگی آمریکاییها صورت می گیرد ایجاد دو قطبی در درون جامعه بالابردن-
سیاسی
پربازدیدترینها