تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1836819532
نهاونديان: ايران مي تواند در بازار اقتصادي هسته اي حضور داشته باشد
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۴ شهريور ۱۳۹۴ (۱۶:۲۳ب.ظ)
جزئيات نشست امروز صبح کميسيون ويژه برجام: نهاونديان: ايران مي تواند در بازار اقتصادي هسته اي حضور داشته باشد موج-رئيس دفتر رئيسجمهور در خصوص تحريم هاي اشاعه هسته اي گفت: در اين بخش نيز عنوان شده است که براي تأمين کالا و خدمات مرتبط هسته اي، مشارکت استخراج معدن،توليد و حمل اورانيوم ايران در همان شرايط مي تواند در بازار اقتصادي هسته اي حضور داشته باشد.
به گزارش خبرگزاري موج، نشست صبح امروز کميسيون ويژه بررسي برجام با حضور محمد نهاونديان، عباس عراقچي، حسن قشقاوي و مجيد انصاري برگزار شد و مباحث اقتصادي در برجام و قطعنامه در اين جلسه مورد بررسي قرار گرفت.
در ابتداي نشست اعضاي کميته اقتصادي کميسيون ويژه بررسي برجام سوالات خود را در خصوص مباحث اقتصادي در توافق هسته اي عنوان کردند.
تاجگردون: وضعيت تحريمهاي سوئيفت در برجام مبهم است
غلامرضا تاجگردون با بيان اينکه در برجام با عدول دو طرف شرايط جديدي ايجاد شد گفت: اگر برجام اتفاق نمي افتاد پيش بيني مي کنيم در مسائل و مشکلات اقتصادي تا چه بازه زماني مي توانستيم ادامه دهيم.
رئيس کميسيون برنامه و بودجه مجلس شوراي اسلامي همچنين ادامه داد: ايرادي که به برجام گرفته مي شود در مورد سوئيفت بانکي است گفته مي شود که بعد از رفع تحريم ها همچنان در خصوص مبادلات ارزي مشکلات از طريق انتقال بانک ها وجود دارد.
وي ادامه داد: همچنين قرار است برخي از شرکت ها از ليست تحريم ها خارج شوند در عين حال ليستي وجود دارد که گفته مي شود پس از 8 سال نيز اين افراد نمي توانند در معاملات بانک هاي بين المللي حضور پيدا کنند آيا اين دو دستگي باعث ايجاد مشکل در آينده نخواهد شد.
تاجگردون با بيان اين که بانک سپه و برخي موسسات اقتصادي در ليست دوم قرار دارند گفت: همچنين توضيح دهيد دولت براي بعد از برجام چه پيش بيني و برنامه هايي دارد.
بذرپاش: با آزاد شدن منابع بلوکه شده ايران کاهش سقف بودجه کشور منطقي نيست
اين گزارش حاکي است مهرداد بذرپاش عضو ديگر کميته اقتصادي کيسيون ويژه مطرح کرد: دولت دقيقا از نگاه اقتصادي بگويد منابع بلوکه شده ما از تحريم هاي اوليه، ثانويه، اتحاديه اروپا و شوراي امنيت چه ميزان خواهد بود چرا که ارقام متعددي در خصوص آزاد شدن پول ايران ارائه مي شود انتظار مي رود براساس ميزان فروش نفت رقم دقيق تري منتشر شود.
عضو کميسيون ويژه برجام ادامه داد:گفته مي شود سقف بودجه سال آينده 50 تا 60 ميليارد تومان کاهش پيدا کرده است اولا از آنجايي که هنوز برنامه ششم توسعه تدوين نشده است چطور مي توان سقف بودجه را بست و از سوي ديگر با آزاد شدن منابع بلوکه شده ايران کاهش سقف بودجه کشور به نظر منطقي نمي آيد.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به روند گذشته آمريکا در خصوص آزاد شدن منابع بلوکه شده و کاهش قيمت نفت در بازار جهاني عنوان کرد: دولت ارزيابي خود را از تحريم هايي که باقي مي ماند و همچنين مشکلاتي براي کشور ايجاد مي کند را ارائه کند.
پزشکيان: اگر مذاکرات روند خود را ادامه نميداد هزينههاي زيادي براي تحريمها پرداخت ميشد
مسعود پزشکيان با تأکيد بر اينکه تحريم هاي ظالمانه از سال 58 تا کنون در ايران تحميل شده است و هر سال حلقه آن تنگ تر مي شود عنوان کرد: اگر مذاکرات روند خود را ادامه نمي داد چه بلايي بر سر کشور مي آمد همچنين عنوان شود تا کنون چه هزينه هايي در خصوص تحريم ها پرداخته شد.
نماينده مردم تبريز، آذرشهر و اسکو در مجلس با بيان اين که قرار است تهديدها را به فرصت تبديل کنيم يا فرصت ها را به تهديد خواستار آن شد که مباحث بر خلاف گذشته در کميسيون مورد بررسي قرار گيرد.
آغاز به کار کميته اقتصادي دولت کميته اقتصادي دولت همزمان با آغاز مذاکرات سياسي و فني هستهاي
بر اساس اين گزارش، محمد نهاونديان رئيس دفتر رئيس جمهور با حضور در نشست کميسيون ويژه بررسي برجام گزارشي براي باز شدن ابعاد اقتصادي برجام و قطعنامه ارائه کرد و گفت: از حضور فعال نمايندگان براي بررسي برجام استقبال مي کنيم چرا که اگر همين احتمال و توجه در دوره گذشته در هنگام صدور قطعنامه هاي تحريم آميز صورت مي گرفت و ابعاد محدوديت هاي اقتصادي آن بارز مي شد مي توانستيم موضوع را بهتر مديريت کنيم با اين حال الان فرصتي است که مجلس برجام را با هدف عزت ايران مورد بررسي قرار دهد.
وي با بيان اينکه اکنون وقت آن رسيده است منسجم تر مسائل را بررسي کنيم اظهار داشت: کميته اقتصادي دولت همزمان با آغاز مذاکرات سياسي و فني هسته اي کار خود را آغاز کرد و تمام محدوديت ها و تبعات آثار تحريم ها را با استفاده از نظرات وزارتخانه ها و بخش خصوصي دريافت کرد.
نهاونديان تأکيد کرد: اين کار با هدف رفع آثار تحريم ها و پيامدهاي آن حاصل شد بايد يادآور شوم که نتايج گزارش اقتصادي براساس فعاليت ميداني و حقوقي به دست آمد شايد در بخش اقتصادي آنچه که ما به دنبال آن بوديم رفع تحريم ها بود اما سياست ما در مذاکرات طرح اين موضوع نبود.
رئيس دفتر رئيس جمهور با بيان اين که آثار تحريم ها ايجاد فساد و افزايش هزينه ها بود گفت: در طول مذاکره مذاکره کنندگان ما نسبت به فشار هاي تحريمي خم به ابرو نياوردند و موضوع را طوري بيان نکردند که باعث به زانو درآمدن اقتصاد ايران شوند.
نهاونديان با تأکيد بر اينکه اکنون وقت آن رسيده است که آثار تحريم ها مورد بررسي قرار گيرد گفت: اين کار را براي جبران خسارت انجام مي دهيم و همچنين تأکيد مي کنم که در خصوص رفع تحريم ها از 37 بند برجام 16 بند آن در خصوص تحريم ها آورده شده است و حتي يک زمينه به طور مفصل نحوه برداشته شدن تحريم ها و تعهدات متقابل تهيه شده است.
وي با بيان اين که در دورآخر مذاکرات يکي از موفقيت هاي تيم مذاکره کننده کشور محقق شد توضيح داد: تيم ما توانست طرف مقابل را در خصوص رفع تمام تحريم ها متقاعد کند تأکيد مي کنم تحريم هاي اقتصادي مربوط به هسته اي برطرف شد در بند 18 برجام تمام تحريم هايي که در توان طرف مقابل بود آورده شده و براين اساس تمام تحريم هاي اروپا و شوراي امنيت لغو مي شود و بخشي از تحريم ها آمريکا که در اختيار رئيس جمهور است متوقف مي شود.
رئيس دفتر رئيس جمهور با بيان اين که لغو تحريم ها در برجام در دو بخش آمده است اظهار داشت: در يک بخش تحريم ها به صورت سلبي برطرف شد در بخش ديگر با احصاء برخي موارد تحريم ها ايجابي برطرف مي شود به اين معنا که آثار و تبعات تحريم ها به صورت ايجابي رفع مي شود به عبارتي نه تنها تحريم ها برداشته مي شود بلکه به لحاظ حقوقي طوري در برجام آثار و تبعات آن رفع مي شود که شرکت هاي غربي براي ارتباط با ايران در بخش حقوقي مشکلي نداشته باشند.
نهاونديان تأکيد کرد: در 8 بند به طور تفصيلي رفع تحريم ها، چه تحريم هاي اروپايي و چه تحريم هاي آمريکايي برطرف خواهد شد از جمله امور مالي، نفتي، پتروشيمي، کشتي سازي، طلا، فلزات، سکه، اسکناس و اشاعه هسته اي و نرم افزاري به تفصيل توضيح داه شده است.
وي با بيان اينکه افراد حقيقي و حقوقي که تحريم هاي اقتصادي هسته اي داشته اند از ليست تحريم ها خارج شدند توضيح داد: در ابتدا طرف مقابل زير بار اين نمي رفت که اين ليست تهيه شود اما مذاکره کنندگان ما با پافشاري خواستار آن شدند تا تمام تحريم هاي اقتصادي و هسته اي لغو شود دستاورد در اين خصوص خارج شدن 800 شخص حقيقي و حقوقي از تحريم هاي اقتصادي و هسته اي است مواردي ديگر در خصوص تحريم هاي غير هسته اي است.
ايران مي تواند در بازار اقتصادي هسته اي حضور داشته باشد
نهاونديان در خصوص تحريم هاي اشاعه هسته اي گفت: در اين بخش نيز عنوان شده است که براي تأمين کالا و خدمات مرتبط هسته اي، مشارکت استخراج معدن، توليد و حمل اورانيوم ايران در همان شرايط مي تواند در بازار اقتصادي هسته اي حضور داشته باشد.
به گفته رئيس دفتر رئيس جمهور تحصيل دانشجويان در رشته هاي هستهاي امکان پذير خواهد بود.
وي با بيان اين که با رفع تحريم ها نه تنها اقتصاد ايران به گروگان گرفته مي شود، توضيح داد: در چنين شرايطي اقتصاد ما از گروگان بودن خارج شده است و در مساله هسته اي به رسميت شناخته شده ايم.
نهاونديان با تأکيد بر اينکه تيم مذاکره کننده ما اجازه نداشت در خصوص مسائل غير هسته اي به ويژه آمريکا وارد مذاکره شود گفت: اما دستاورد درخشاني در رفع برخي از تحريم هاي غير هسته اي به دست آمده است اين موضوع در سه مورد کسب شد اولي رفع تحريم هاي هواپيمايي، مسافري و تجاري و قطعات آن، اجازه دادن به اشخاص غير آمريکايي با مالکيت آمريکايي براي تبادلات تجاري با ايران و سومي صادرات ايران در حوزه هاي غذايي و فرش.وي با بيان اينکه دستاورد ديگر برجام دسترسي هاي تجاري، فناوري، مالي و انرژي است توضيح داد: در بندهاي مختلف تصريح شده است که طرف مقابل به طور خاص در بحث اعتبار صادراتي و همکاري فني گامي بلندتر از رفع تحريم ها بردارد که اين به معناي آغاز همکاري ها است.
رئيس دفتر رئيس جمهور با تأکيد بر اين که يکي از محورهاي برجام همکاري هسته اي است ادامه داد: در برجام و قطعنامه طرف مقابل اجتناب شده است از اينکه به بهانه هاي ديگر تحريم هاي گذشته را مجدد اعمال کند بنابراين نه تنها تحريم ها متوقف و يا لغو مي شود بلکه اعمال مجدد آن ها نيز امکان پذير نيست.
نهاونديان با تأکيد بر اين که رفع فوري تحريم هاي اقتصادي هسته اي به قوت و صراحت حاصل شده است عنوان کرد: در مورد تحريم هاي اشاعه اي و تسليحاتي نيز پذيرفته است که پس از گذشت زماني تحريم آن ها را لغو کند.
رئيس شوراي اطلاع رساني دولت درخصوص عدم رفع تحريم هاي آمريکايي گفت: برخي از تحريم ها بر اساس مسائل دو جانبه بين ايران و آمريکا از سال 58 مقرر شد و اگر مي خواستيم در اين باره مذاکره کنيم بايد مذاکرات سياسي و دوجانبه بين ايران و آمريکا صورت مي گرفت.
وي تأکيد کرد: طرف مقابل اشتياق آن را داشت که با ايران وارد مذاکره دو جانبه شود اما ايران بود که مايل نبود در اين برهه وارد چنين مذاکره اي شود.
نهاونديان با تأکيد بر اينکه اهميت دستاوردهاي برجام را وقتي درک مي کنيم که وضعيت اقتصادي گذشته را بررسي کنيم گفت: در گذشته نمي توانستيم در خصوص آثار تحريم صحبت کنيم اما اکنون آزادتر مي توانيم در خصوص خسارات ناشي از تحريم مطالبي عنوان شود تاکيد داشتم که اقتصاد ايران به گروگان گرفته شده بود اما بعد از آزادي مي توانيم ستم هاي وارد شده را بازگو کنيم.
لزوم بررسي آثار تحريم ها براي تخمين خسارت هاي انجام شده
محمد نهاونديان رئيس دفتر رئيس جمهور با حضور در نشست کميسيون ويژه بررسي برجام گزارشي براي باز شدن ابعاد اقتصادي برجام و قطعنامه ارائه کرد و گفت: از حضور فعال نمايندگان براي بررسي برجام استقبال مي کنيم چرا که اگر همين احتمال و توجه در دوره گذشته در هنگام صدور قطعنامه هاي تحريم آميز صورت مي گرفت و ابعاد محدوديت هاي اقتصادي آن بارز مي شد مي توانستيم موضوع را بهتر مديريت کنيم با اين حال الان فرصتي است که مجلس برجام را با هدف عزت ايران مورد بررسي قرار دهد.
وي با بيان اينکه اکنون وقت آن رسيده است منسجم تر مسائل را بررسي کنيم اظهار داشت: کميته اقتصادي دولت همزمان با آغاز مذاکرات سياسي و فني هسته اي کار خود را آغاز کرد و تمام محدوديت ها و تبعات آثار تحريم ها را با استفاده از نظرات وزارتخانه ها و بخش خصوصي دريافت کرد.
نهاونديان تأکيد کرد: اين کار با هدف رفع آثار تحريم ها و پيامدهاي آن حاصل شد بايد يادآور شوم که نتايج گزارش اقتصادي براساس فعاليت ميداني و حقوقي به دست آمد شايد در بخش اقتصادي آنچه که ما به دنبال آن بوديم رفع تحريم ها بود اما سياست ما در مذاکرات طرح اين موضوع نبود.
رئيس دفتر رئيس جمهور با بيان اين که آثار تحريم ها ايجاد فساد و افزايش هزينه ها بود گفت: در طول مذاکره مذاکره کنندگان ما نسبت به فشار هاي تحريمي خم به ابرو نياوردند و موضوع را طوري بيان نکردند که باعث به زانو درآمدن اقتصاد ايران شوند.
نهاونديان با تأکيد بر اينکه اکنون وقت آن رسيده است که آثار تحريم ها مورد بررسي قرار گيرد گفت: اين کار را براي جبران خسارت انجام مي دهيم و همچنين تأکيد مي کنم که در خصوص رفع تحريم ها از 37 بند برجام 16 بند آن در خصوص تحريم ها آورده شده است و حتي يک زمينه به طور مفصل نحوه برداشته شدن تحريم ها و تعهدات متقابل تهيه شده است.
خروج 800 شخص حقيقي و حقوقي از فهرست تحريمهاي هستهاي
وي با بيان اينکه در دورآخر مذاکرات يکي از موفقيت هاي تيم مذاکره کننده کشور محقق شد توضيح داد: تيم ما توانست طرف مقابل را در خصوص رفع تمام تحريم ها متقاعد کند تأکيد مي کنم تحريم هاي اقتصادي مربوط به هسته اي برطرف شد در بند 18 برجام تمام تحريم هايي که در توان طرف مقابل بود آورده شده و براين اساس تمام تحريم هاي اروپا و شوراي امنيت لغو مي شود و بخشي از تحريم ها آمريکا که در اختيار رئيس جمهور است متوقف مي شود.
رئيس دفتر رئيس جمهور با بيان اينکه لغو تحريم ها در برجام در دو بخش آمده است اظهار داشت: در يک بخش تحريم ها به صورت سلبي برطرف شد در بخش ديگر با احصاء برخي موارد تحريم ها ايجابي برطرف مي شود به اين معنا که آثار و تبعات تحريم ها به صورت ايجابي رفع مي شود به عبارتي نه تنها تحريم ها برداشته مي شود بلکه به لحاظ حقوقي طوري در برجام آثار و تبعات آن رفع مي شود که شرکت هاي غربي براي ارتباط با ايران در بخش حقوقي مشکلي نداشته باشند.
نهاونديان تأکيد کرد: در 8 بند به طور تفصيلي رفع تحريم ها، چه تحريم هاي اروپايي و چه تحريم هاي آمريکايي برطرف خواهد شد از جمله امور مالي، نفتي، پتروشيمي، کشتي سازي، طلا، فلزات، سکه، اسکناس و اشاعه هسته اي و نرم افزاري به تفصيل توضيح داه شده است.
وي با بيان اينکه افراد حقيقي و حقوقي که تحريم هاي اقتصادي هسته اي داشته اند از ليست تحريم ها خارج شدند توضيح داد: در ابتدا طرف مقابل زير بار اين نمي رفت که اين ليست تهيه شود اما مذاکره کنندگان ما با پافشاري خواستار آن شدند تا تمام تحريم هاي اقتصادي و هسته اي لغو شود دستاورد در اين خصوص خارج شدن 800 شخص حقيقي و حقوقي از تحريم هاي اقتصادي و هسته اي است مواردي ديگر در خصوص تحريم هاي غير هسته اي است.
تحريمها شرايطي ايجاد کرد که با ابتکارات فضا مثبت شود
نهاونديان در بخش ديگري از صحبتهايش به آثار تحريمها اشاره کرد و گفت: اولين اثري که تحريم ها داشت، بالا بردن هزينههاي مبادلات بود البته با هوشمندي مردم و ابتکار فعالان اقتصادي توانستيم تا حدودي تحريمها را دور بزنيم. هرگز اجازه نداديم اقتصاد کشور متوقف شود اما اين عدم توقف باعث شد هزينههاي اضافهاي بر کشور تحميل شود.
رئيس دفتر رئيس جمهور با بيان اينکه به جرات ميتوان گفت تحريم ها شرايطي ايجاد کرد که با ابتکارات فضا مثبت شود، ادامه داد: در اين شرايط بعضي از توليدات و صنايع کشور توانستند قدرت بيشتري بگيرند اين حاکي از استفاده هوشمندانه ما از تحريمها بود اما هرگز نبايد اجازه دهيم که مصيبت وارده بر کشور در چشم دشمن موضوعي مثبت تلقي شود و بايد لطمات آن به خوبي برآورد شود.
براي وارد کردن برخي کالاهاي حساس سه بار آن را خريداري مي کرديم
وي با بيان اينکه با حساب سرانگشتي حداقل هزينه وارد شده بر توليد و صادرات 15 درصد است، گفت: از آنجائيکه ما نميتوانستيم به طور مستقيم کالاها را وارد کنيم، متحمل هزينههاي مضاعف شديم. پيشنهاد ميکنم از آقاي زنگنه سوال کنيد چرا که ما مجبور شديم براي وارد کردن برخي کالاهاي حساس سه بار آن را خريداري کنيم چرا که دو بار آن گير افتاد و اين يعني افزايش هزينه مبادلات.
نهاونديان با بيان اينکه 100 ميليارد دلار در 8 سال گذشته هزينه اضافه مبادلاتي بر کشور تحميل شد، گفت: سالانه 15 ميليارد دلار و روزانه 130 ميليارد دلار هزينه مبادلاتي براي کشور رقم خورد، افزايش هزينه تمام شده يک کالا را تک تک خانوادههاي ايراني پرداخت ميکنند.
رئيس اطلاع رساني دولت با اشاره به وضعيت فروش نفت ايران در بازار جهاني تاکيد کرد: سهم ايران از فروش نفت در جهان 2.5 ميليون بشکه نفت بود که اخيرا به 1.5 ميليون بشکه رسيده بود و اين به اين معناست که اگر قيمت ارز را 50 دلار در نظر بگيريم 75 ميليون دلار در روز به کشور خسارت وارد شد و از درآمدهايمان کاسته شده است. اين در حالي است که زماني ايران با در دسترس داشتن حلقه نفتي بازار جهاني را در دست داشت.
به دليل تحريمها بهرهبرداري از پروژههاي عظيم ريلي و پتروشيمي به تاخير افتاد
وي با بيان اينکه اکنون روند بازار جهاني نفت معکوس شده است، گفت: بايد اين موضوع معکوس شود؛ چراکه کاهش سهم ايران در بازار جهاني نفت باعث شده است دشمن ما با تحريمها اطمينان حاصل کند که ميتواند جاي ايران را پر کند. کاهش سهم ايران از بازار نفت جهاني عاملي شده است که قدرت چانهزني و اقتصاد ما در بازار انرژي جهاني کاهش پيدا کند.
نهاونديان با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري در اين خصوص که ايران بزرگترين ذخاير نفتي و گازي جهان را در اختيار دارد، ادامه داد: اثرگذاري و مبادلات ايران در بازار جهاني بايد روند معکوسي پيدا کند، نبايد اجازه دهيم که مرتب سهم ايران کاهش پيدا کند چرا که اين کاهش باعث ميشود که به عزت ما لطمه وارد شود.
رئيس دفتر رئيس جمهوري با بيان اين که تاخير در بهرهبرداري از پروژههاي عظيم از ديگر آثار تحريمهاست، توضيح داد: به دليل تحريمها بهرهبرداري از پروژههاي عظيم ريلي و پتروشيمي به تاخير افتاد، نمونه واضح آن پارس جنوبي است. البته تعهدات ديگر ما در بخشهاي ديگر نيز به اين دليل با تاخير روبهرو شد.
وي عنوان کرد: از دانشمندان ما سوال کنيد که آيا حاضر نبودند آزمايشات خود را با دستگاههاي سوپر مدرن انجام دهند، عليرغم استقامت و همت محققان آنها اذعان دارند که اگر امکانات بيشتري در اختيار داشتند حتما ميتوانستند تحقيقات بهتري ارائه کنند. ما اعتقاد داريم که بايد بهتر از کشورهاي ديگر در فضاهاي علمي عمل کنيم. محدود شدن دانشجويان ما در رشتههاي حساس از مهمترين خسارتهاي وارد شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]
صفحات پیشنهادی
سفر وزیر خارجه کره جنوبی به تهران/ علاقهمندی کرهایها برای حضور در بازار ایران
در دیدار معاونان وزرای خارجه ایران و کره جنوبی عنوان شد سفر وزیر خارجه کره جنوبی به تهران علاقهمندی کرهایها برای حضور در بازار ایران نشست مکانیسم مشورتی سیاسی معاونان وزیران امور خارجه ایران و جمهوری کره در تهران برگزار شد به گزارش ایلنا کیم هونگ کیون معاون امور سیاسی وزیظریف: برزیل تلاش بسیاری در پرونده هسته ای ایران داشته است/ایران و برزیل دارای سوابق طولانی روابط چند جانبه هست
ظریف برزیل تلاش بسیاری در پرونده هسته ای ایران داشته است ایران و برزیل دارای سوابق طولانی روابط چند جانبه هستند وزیر خارجه کشورمان گفت ایران و برزیل دارای سوابق طولانی روابط دو و چند جانبه هستند به گزارش نامه نیوز محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران در ابتدای کنفرانس خبری مشترک بابررسي ابعاد اقتصادي برجام با حضور نهاونديان و عراقچي
۲۴ شهريور ۱۳۹۴ ۱۱ ۳۱ق ظ در نشست امروز کميسيون انجام مي شود بررسي ابعاد اقتصادي برجام با حضور نهاونديان و عراقچي موج- تيم دولت و اعضاي کميسيون ويژه مجلس در جلسه امروز ابعاد اقتصادي برجام را بررسي مي کنند به گزارش خبرگزاري موج يازدهمين نشست کميسيون ويژه بررسي برجام مجلس شورايروحانی در نشست مشترک هیأتهای عالیرتبه ایران و اتریش: روابط تهران و وین تنها به عرصه اقتصادی محدود نمیشود/تو
روحانی در نشست مشترک هیأتهای عالیرتبه ایران و اتریش روابط تهران و وین تنها به عرصه اقتصادی محدود نمیشود توافق هستهای باید پایهای برای اعتماد کامل بین دو طرف باشدرئیسجمهور با بیان اینکه توافق هستهای ایران باید پایهای برای ایجاد اعتماد کامل بین دو طرف باشد گفت تا زمانی کههاموند: حل بحران سوریه به ایران و روسیه بستگی دارد/اسد می تواند در دولت انتقالی حضور داشته باشد
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا فیلیپ هاموند وزیر خارجه انگلستان روز چهارشنبه با تعیین کننده خواندن نقش ایران و روسیه برای حل بحران سوریه گفت لندن خواستار برکناری بشار اسد رئیس جمهور سوریه در ابتدای روند انتقالی نیست به نوشته خبرگزاری رویترز هاموند که در کمیته شورای روابطعلمالهدی: ترافیک حضور اروپاییان خطرناک است |اخبار ایران و جهان
علمالهدی ترافیک حضور اروپاییان خطرناک است امام جمعه مشهد گفت در جریان مذاکرات هستهای یک عده با قلمهای مسموم در فضای مجازی این نکته را مطرح کردند که استکبارستیزی تمام شده است آمریکا را بزک کنیم و از شیطان بزرگ فرشته نجات ساختند کد خبر ۵۳۰۸۶۴ تاریخ انتشار ۲۰ شهريور ۱۳۹۴ -معاون جرج بوش: اوباما کاری می کند که ایران بتواند با حمله هسته ای آمریکا را نابود کند
معاون جرج بوش اوباما کاری می کند که ایران بتواند با حمله هسته ای آمریکا را نابود کند معاون جرج دبلیو بوش که توانست آمریکایی ها را با دروغ بزرگ وجود سلاح های کشتار جمعی در عراق به جنگ بکشاند حالا ایران را خطری هسته ای برای آمریکا قلمداد کرده است آفتاب به گزارش خبرآنلاین به نقلسومین حضور جلیلی در کمیسیون برجام |اخبار ایران و جهان
سومین حضور جلیلی در کمیسیون برجام کد خبر ۵۳۱۴۰۹ تاریخ انتشار ۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۶ ۳۷ - 13 September 2015 نهمین جلسه کمیسیون ویژه برجام صبح امروز با حضور جلیلی باقری و عباسی از اعضای تیم سابق مذاکره کننده برگزار شد محور این جلسه حول موضوع بررسی برجام قطعنامه و ضمائم آن از زاوامنيت آمريکا و شرکايش تحت تاثير توافق هسته اي ايران
۱۷ شهريور ۱۳۹۴ ۱۹ ۴۵ب ظ ديک چني مدعي شد امنيت آمريکا و شرکايش تحت تاثير توافق هسته اي ايران موج - معاون رئيس جمهور سابق آمريکا گفت توافق هسته اي با ايران نگران کننده است و امنيت آمريکا و دوستانش را تحت تاثير قرار مي دهد به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج ديک چني طي سخنایران فقط در مساله هسته ای با آمریکا صحبت و مذاکره می کند
امام جمعه شیروان ایران فقط در مساله هسته ای با آمریکا صحبت و مذاکره می کند شیروان- ایرنا- امام جمعه شیروان گفت طبق فرمایشات مقام معظم رهبری ایران به غیر مساله هسته ای با آمریکا هیچ صحبت و مذاکره ای ندارد به گزارش ایرنا حجت الاسلام حسین کوثری در خطبه های این هفته نمازجمعه شیروا-
سیاسی
پربازدیدترینها