واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
استفاده ازحرکات نماز برای سلامتی!+تصاویر عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اینکه غربیها ایدههای علمی مسلمانها را به نام خود ثبت میکنند، گفت: بشر با سر به سجده گذاشتن میتواند بارهای الکتریکی منفی بدن خود را تخلیه و عواملی را که باعث بروز سرطانها میشوند، خارج کند.
به گزارش فرهنگ نیوز ، بهتازگی پژوهشگران هلندی مردم را به انجام حرکاتی در مراکز ورزشی تشویق میکنند که کاملاً با حرکات در نماز مسلمانانها مطابقت دارد، مربیان ورزشکار این کشور میگویند این حرکات که در نماز مسلمانان وجود دارد، برای سلامت بدن انسان بسیار مفید است.
این تصاویر را هلند در مراکز ورزشی و عمومی قرار داده است و از مردم خواسته که حتماً از این حرکات روزی سه بار و هر بار ۱۰ دقیقه همراه با حرفهای آرامش دهنده یا خواندن شعر انجام دهند اما در واقع این همان حرکاتی است که خداوند بر مسمانان واجب کرده است. بهراستی چرا اروپاییها به این نتیجه رسیدند که نماز برای سلامت انسان مفید است؟ چرا گاهی مسلمانان نسبت به حرکاتی که خداوند برای ما واجب کرده بیتوجهی را پیشه میکنند؟
حجتالاسلام عباسعلی واشیان، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی قم و جامعة المصطفی(ص) در این باره به بسیج پزشکی عنوان کرده است: گرچه نگاه ما به اعمال عبادی فقط از جنبه تأثیرات فیزیکی محض آن نیست اما محققان اروپایی طی تحقیقات خود به این نتیجه رسیدهاند که یکی از تأثیرات نماز میتواند فواید فیزیکی باشد و البته مطمئنم که این تأثیرات فیزیکی را مرتبط با تأثیرات روحی و روانی آن بر انسان دانستهاند.
وی با اشاره به اینکه خداوند دارای علم ازلی و ابدی است، ادامه داد: خداوند بهعنوان موجود دارای حکمت مطلق، هرآنچه را که برای انسان و کل مخلوقات فرض کرده قطعاً در سلامت معنوی و جسمی وی مؤثر است زیرا خداوند بدون حکمت امری را بر انسان واجب نمیکند.
ورزش کامل در نماز تداعی شده است
این عضو هیئت علمی، یکی از تأثیرات نماز را بر روی جسم بیان کرد و توضیح داد: ورزشهای مختلف هر یک تأثیرات مثبتی برای ورزشکار دارد اما از نگاه خداوند ورزش کامل در نماز تداعی شده است، گرچه نگاه اصلی خداوند، طاعت و عبادت است اما نماز دارای آنچنان اثرات مثبت برای سلامتی است که میبینیم دانشمندان اروپایی بعد از هزار و چهارصد سال به این موضوع رسیدند.
حجتالاسلام واشیان خاطرنشان کرد: در بررسی دینهای ماقبل اسلام درمییابیم از جمله مشترکات آنها با دین اسلام سر به سجده گذاشتن است؛ سجده کردن گذشته از اینکه حداقل نشانه بندگی است، از منظر علمی هم جای بحث دارد، درواقع وقتی فردی سر به سجده میگذارد، سیستم گردش خون و حوزه مغناطیسی بدنش بهتر عمل کرده و بارهای الکتریکی منفی از او تخلیه میشود.
افراد اهل نماز شب سالمترند
این عضو جامعة المصطفی قم با بیان اینکه بهجرأت میتوان گفت علم بشر با تمام نقصهایی که دارد به این نتیجه رسیده که بشر با سر به سجده گذاشتن میتواند بارهای الکتریکی منفی بدن خود را تخلیه و عواملی را که باعث بروز سرطانها میشوند خارج کند، میگوید: افرادی که اهل نماز شب هستند افراد سالمتریاند و یکی از علتهای آرامشبخشی نماز شب همین تخلیه بارهای الکتریکی است.
وی افزود: گفتن ذکر و دعا در نماز یعنی ارتباط با یک خالق که کمک میکند انسان توکل بیشتری داشته باشد و اضطراب و نگرانی او به حداقل برسد و حتی اگر فرد احساس تنهایی میکند کسی را کنار خود ببیند؛ وقتی که فرد در حال رکوع است خود را در محضر بزرگی میبیند که غیر او بزرگی نیست، پس بهرسم ادب، احترام و اطاعت اقامهای میبندد که با او صحبت کند و اقرار به سخنانی میکند که در گفتوگو با هیچکسی این سخنان را به کار نمیبرد.
حجت الاسلام واشیان ادامه داد: ممکن است که شعر و موسیقی ملایم که تخریب کننده ذهن و عقل نیست (مانند موسیقیای که در جریان آب، نغمه پرندگان و صدای وزش نسیم شنیده میشود)، باعث آرامش انسان شود، اما آنچه خداوند برای آرامش ما قرار داده بهترین و متعالیترین شکل است.
وی با بیان اینکه حتماً در اعمال و رفتارهای عبادی واجب شده، فلسفه و حکمتی وجود دارد، تصریح کرد: قطعاً شعری که دارای وزن و قافیه و کلمات خاصی که ساخته و پرداخته ذهن انسانها است، آرامشبخش است اما عباراتی که در نماز و ادعیه است، ساخته و پرداخته خداوند، مخلوق انسانها و یا امام معصومی است؛ بنابراین مناجات نماز کاملاً دارای تأثیر و خالی از هرگونه حرفهای بیارزش است؛ در کتابهای تألیف شده از جمله علل الشرایع توضیح این تأثیرات مفصل داده شده است.
غربیها ایدههای علمی مسلمانها را به نام خود ثبت میکنند
این عضو هیئت علمی گفت: بهعبارتی یافتههای پژوهشگران غربی نشان از این است که آنها بهدنبال یافتن جدیدترین روشها برای آرامشبخشی انسانها و در جستجوی ایدههای مختلف هستند؛ بین ادیان مختلف آرامبخشی بین مسلمانان بیشتر تلألو را دارد؛ اما معمولاً هیچگاه اروپاییان منبع یافتههای خود را بیان نمیکنند و همان ایده را در قالب یک یافته جدید علمی و با ثبت آن به نام خودشان ارائه میدهند.
بهگفته وی، نمونههای مشابه اینچنینی زیاد است اما گاهی مسلمانان به کلام امامان معصوم(ع) خود شک میکنند در حالی که در آن سوی مرزها پژوهشگران غربی دستورات اسلام را در قالب یک نظریه علمی به کل دنیا پخش میکنند؛ امام محمد باقر(ع) فرمودند؛ هر سؤالی دارید بپرسید، ما پاسخ آن را از قرآن برای شما میآوریم، قرآن کتاب مکتوبی است که نسخه جاودانه برای همه انسانها در همه زمانها را دارد.
منبع: تسنیم
94/6/21 - 10:52 - 2015-9-12 10:52:18
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]