واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: اعتراض به لایحه"مرگ به کمک پزشک"در انگلیس
همزمان با به بحث گذاشتن لایحه "مرگ به کمک پزشک" در مجلس عوام، ده ها تن از معترضین به این لایحه که آن را مخالف دین می دانند، روز جمعه در برابر پارلمان انگلیس تجمع کرده و علیه تصویب آن شعارهایی را سردادند.
کد خبر: ۵۳۰۸۹۷
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۲ - 11 September 2015
همزمان با به بحث گذاشتن لایحه "مرگ به کمک پزشک" در مجلس عوام، ده ها تن از معترضین به این لایحه که آن را مخالف دین می دانند، روز جمعه در برابر پارلمان انگلیس تجمع کرده و علیه تصویب آن شعارهایی را سردادند.
به گزارش ایرنا، معترضین با سردادن شعارهایی همچون "کمک کنید تازنده بمانیم و نه بمیریم" و با در دست داشتن شعارنوشته هایی که بر روی ان نوشته شده بود "این لایحه را دور بیندازید"، "ما هنوز زنده هستیم" و "آسیب نرسانید و رای منفی بدهید" از نمایندگان این کشور خواستند تا لایحه مزبور را تصویب نکنند.
برخی از معترضین نیز با بر تن داشتن لباس پزشکی، عدم حمایت جامعه پزشکان و پرستاران انگلیس را از تصویب این لایحه اعلام کردند.
این تجمع اعتراضی از سوی گروه های حامی حقوق بشر باهمت کمپین "هنوز نمرده ایم" و "کمک کنید تا زندگی کنیم" برگزار شد.
"شیلا هاول" از معترضینی که با ویلچر در این تجمع اعتراضی حضور داشت در گفت وگو با ایرنا گفت: این اقدامی غیردینی است؛ تصویب این قانون مثل مشروع دانستن خودکشی است.
وی بابیان اینکه 20 سال پیش دخترش را به دلیل اهمال کاری پزشکان انگلیسی در مداوای بیماری وی، ازدست داده است، گفت: این قانون، اهمال جامعه پزشکی را برای عدم مداوای بیماران بیشتر توجیه خواهد کرد.
لایحه ‘مرگ به کمک پزشکان’ پیشتر از سوی "راب موریس" نماینده منطقه "وولورثمپتون" در مجلس عوام مطرح گردید و امروز(جمعه) نمایندگان مجلس عوام بر سر تصویب این لایحه بحث می کنند.
درصورتی که لایحه مزبور تصویب شود به پزشکان انگلیسی اجازه خواهد شد تا به بیمارانی که به دلیل بیماری های پیشرفته تنها شش ماه از عمرشان باقی مانده، داروهای مرگ آور تجویز کنند.
در همین حال گفته می شود که اختلافات بر سر این تصویب این قانون در مجلس عوام میان نمایندگان در جریان است.
درحالی که ‘راب موریس’ مدعی است که این لایحه حق انتخاب را برای زیستن و مرگ را به بیمار می دهد، ‘فیونا بروس’، نماینده منطقه کانگلتون در اظهاراتی گفته است: این لایحه رابطه میان بیمار و پزشک را تغییر می دهد؛ و نه تنها خودکشی را مشروعیت می بخشد بلکه دیگران را نیز در آن سهیم می کند.
منابع انگلیسی همچنین گزارش داده اند که دیوید کامرون، نخست وزیر انگلیس در این نشست امروز ( جمعه ) مجلس عوام حضور نداشته است، بااین حال یک سخنگوی دفتر نخست وزیری گفته است: وی نظرش را پیشتر در این رابطه ابراز کرده است. او معتقد نیست که در این زمینه اقدام بیشتری باید صورت گیرد و اینکه تمایل به سازوکاری که ما را به مرگ آسان نزدیک تر می کند ندارد.
پیشتر نیز رهبران مسیحی، مسلمان، یهودی و سیک در نامه ای مشترک به نمایندگان مجلس عوام انگلیس عدم حمایتشان را از این لایحه اعلام داشته و مدعی شدند که لایحه مزبور از ‘مشروعیت بخشیدن به خودکشی’ فراتر رفته، بلکه از آن حمایت می کند.
"جاستین ولبی" اسقف اعظم کانتربوری، در یادداشتی که در روزنامه آبزرور منتشر شد، نوشت: حرمت گذاشتن به زندگی دیگران، در بطن قوانین جزایی و حقوق بشری ما قرار دارد و نباید کنار گذاشته شود. من قبول دارم که قانون باید به افراد دلسوزی که از نزدیکانشان کمک می خواهند تا به زندگی خود پایان دهند، رویکردی باملاحظه و همدردی داشته باشد؛ اما خطر تغییر قانون و دسترسی به داروهای طبی کشنده این است که سردی جزایی و قضایی جای دلسوزی شخصی را بگیرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]