تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):شعبان ماه من است. هر كه ماه مرا روزه بدارد، روز قيامت شفيع او خواهم بود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827608962




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا بازی های ایرانی پیشرفت نمی کنند؟ (قسمت اول)


واضح آرشیو وب فارسی:پردیس گیم: چگونه می توانم مقالاتم را در پردیس گیم قرار دهم  ؟ اینجا را بخوانید ! کاملاً بدیهیست که صنعت گیم در ایران یک صنعت عقب مانده ای می باشد ، به طوری که اگر بخواهیم بازی های ایرانی را با بازی های خارجی مقایسه کنیم باید گفت که این محصولات در سطح نسل پنجم از نظر گرافیک و نسلی عقب تر از 5 از نظر گیم پلی می باشند . در ادامه به بحث و بیان چند علت از دلایل افت رسانه گیم در ایران می پردازیم . 1.حمایت رسانه ای : به صراحت واضح است که هیچ رسانه ی دولتی از گیم های ایرانی پشتیبانی نمی کند و برای آنها تبلیغی انجام نمی شود . باوجود این موضوع بازیساز ایرانی هیچ انگیزه و امیدی در خود نمی بیند که اگر حتی یک بازی خوب هم بسازد ، بتواند بازی خود را با سود خوب به فروش برساند چرا که راه های معرفی به مخاطب بسته هستند. در این مورد میشه اثبات کرد که در تلوزیون و صدا و سیما و هیچ روز نامه ی غیر مردمی این آثار به مخاطب رونمایی نمی شود. هیچ همایش با قدرتی در رابطه با بازی های رایانه ای ما در ایران نداریم . از نظر بستری که قرار باشد برای تفریح ایرانیان در این صنعت شکل بگیرد از طرف نهاد ها هیچ گامی برداشته نمی شود . پس یکی از دلایل مهم افت مشاهده شده مربوط به این مورد می باشد .


2. محدودیت فرهنگی : یکی از علل مهم دیگر در رابطه با این موضوع محدودیت فرهنگی می باشد. اگر بخواهم مثالی برای شما بزنم باید بگم که حول سناریو بازی های رایانه ای ایرانی در مورد دفاع مقدس ، یا داستان های افسانه ای می باشد. اما هیچ بازی سازی نمی تواند یک کارکتر شخصیت اول قاچاقچی بسازد  که با پلیس ها درگیر شده و آنها را ناکار کرده و به راحتی از دستشان فرار کند. . یا سناریویی که شامل یک جنگ تروریستی در شهر تهران شود و ما نقش  تبهکاران را داشته باشیم و با آن مردم را بکشیم . مثال دیگری که می توان در این باره زد این است که زمانی که یک بازی اتوموبیل رانی ایرانی ساخته میشود ، به هر برخوردی که ماشین با دیوار یا جدول داشته باشد یا هر سرعت غیرمجازی یک امتیاز منفی داده می شود و اجازه سرکش شدن و ساختن رویا به گیمر داده نمی شود . همین محدودیت هایی که بر سر راه بازیسازان گذاشته شده است باعث افت شدید آنها و اعمال پسرفت و جلوگیری از پیشرفتشان می شود . 

3. تشکیل نشدن تیمی مستقل و با هدف : اگر نگاهی به دنیا بندازیم تمام شرکت های بزرگ بازی سازی زمانی که شروع به تشکل گرفتند می دانستند که  یک پروژه بزرگ را شروع خواهند کرد و همین انتظار را هم داشتند که روزی جزء بزرگترین ها شوند . این شرکت ها به دور از حمایت دولت خود و با اتکا به نفس کار خود را آغاز کردند ، در حالی که شاید هیچ نداشتند ولی بر این باور بودند که اگر در ابتدا شکست بخورند دست از کار نخواهند کشید زیرا قصد بزرگ شدن را داشتند. تیم های بازی سازی ایرانی با هدف ساخت یک بازی تشکیل می شوند و با شکست محصول اول از هم جدا می شوند ، این ایراد بزرگ نقش غیرقابل چشم پوشی در پسرفت بازی سازان ایرانی نیز دارد .




4. نبود برنامه نویسان حرفه ای در ایران : برنامه نویسی نرم افزار مسلماً هسته و ریشه ی یک رشته یعنی نرم افزار می باشد. اگر در کلاس های دانشگاهی دانشجویان کامپیوتر بنشینید به مراتب می بینید که از درس برنامه نویسی هراس داشته و از آن فراری اند. همینطور تحمل انجام خطایابی ها و دیگر مسائل را ندارند در حالی که نمی دانند بیش از 70 درصد رشته ی خود در همین برنامه نویسی است. پس با این نگاه در دانشگاه ها می فهمیم که ایرانیان در زمینه برنامه نویسی ضعف قابل تجهی دارند و باید شیوه ی تدریس آن در دانشگاه ها عوض شود. . این در حالی است که درس برنامه نویسی در تمام دوره های کامپیوتر از کاردانی تا دکترا حداکثر 6 واحد ارائه می شود. بنابراین ضعف بزرگ برنامه نویسان ایرانی آنهارا در ساخت انجین های بزرگ بی انگیزه می کند و می بینیم که بازی های ایرانی در همه رایانه ها دارای افت فریم هستند .


در آینده موارد دیگری را هم برای بررسی قرار خواهم داد ، امیدوارم مطالب این تاپیک برای شما مفید بوده باشد ، اگر نظرات خودتون را  بگید ممنون میشم .



20 شهريور 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پردیس گیم]
[مشاهده در: www.pardisgame.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 204]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن