تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ كس جز با اطاعت خدا خوشبخت نمى‏شود و جز با معصيت خدا بدبخت نمى‏گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867192901




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عذرخواهی نوبخت از مردم


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
محمد باقر نوبخت عذرخواهی نوبخت از مردم

تکمیل بزرگراه همت به کرج تا سال آینده؛
عذرخواهی نوبخت از مردم
معاون رییس جمهور و رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، گفت: طی هفته آینده ۷.۵ میلیارد تومان برای رفع موانع پروژه بزرگراه همت پرداخت می‌شود.



به گزارش سرویس اقتصادی"جام نیوز"، محمدباقر نوبخت صبح امروز با سفر به استان البرز در حالی که مسئولان استانی وی را همراهی می کردند از پروژه امتداد اتوبان همت بازدید کرد.

وی در جمع خبرنگاران به ضرورت تقویت اعتبارات این پروژه ملی اشاره کرد و گفت: ۱۰۰ درصد اعتبارات این پروژه تخصیص داده شده است و تا هفته دیگر پرداخت خواهد شد.

نوبخت در ادامه گفت: از اینکه مردم خوب و شریفمان برای رسیدن به کرج و یا عبور از کرج ساعت ها در بزرگراه تهران - کرج معطل می شوند شرمنده هستیم به همین منظور دولت همت خود را مصروف داشته است تا در کنار این اتوبان، بزرگراه دیگری را به بهره برداری برساند.

معاون رییس جمهور و رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در ادامه خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم رفاه، آسایش و امنیت را در سفرها برای مردم فراهم کنیم.

هماهنگی در اقدامات عمرانی پروژه همت کاهش ترافیک را به دنبال دارد

نوبخت در پاسخ به این سوال که آیا اعتبار برای قطعه سوم این پروژه تخصصیص داده شده است، گفت: بله برای قطعه سوم پروژه امتداد اتوبان همت ۱۰۰ درصد تخصیص انجام شده است و پرداخت های این تخصیص ها همراه با اولویت ها در حال انجام است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه پرداخت تخصیص ها در حال حاضر برای قطعه دوم این پروژه است، گفت: ۷ و نیم میلیارد تومان طی چند هفته آینده برای برای رفع برخی از موانع این پروژه در مسیر و آزادسازی پرداخت خواهد شد.

در حالی که تکمیل فاز سوم این پروژه نیازمند ساخت پل است و ساخت پل ها در این مسیر زمان بر است در صورتی که پل ها پس از به اتمام رسیدن قطعه دوم به بهره برداری برسد در قسمت شرقی کرج ترافیک سنگینی ایجاد خواهد شد.

نوبخت در این خصوص گفت: دولت و وزارت راه و شهرسازی قطعه دوم و سوم این پروژه را با زمانبندی تا سال آینده به انجام می رسانند شهرداری و شورای شهر کرج برای احداث کنارگذرها اعتباراتی را اختصاص داده اند در صورتی که اقدامات هماهنگ پیش رود کاهش ترافیک را شاهد خواهیم بود.

پیش بینی پرداخت ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل طرح های عمرانی کشور

معاون رییس جمهور و رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در ادامه سخنان خود گفت: خوشبختانه دولت با وجود همه سختگیری هایی که در اصول منابع وجود دارد در حال طی کردن شرایط تحریمی است و تاکنون توانسته است شش هزار ۸۰۰ میلیارد تومان برای طرح های عمرانی پرداخت کند و پیش بینی می شود حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان دیگر برای تکمیل طرح های عمرانی طی هفته ای دیگر پرداخت شود.

تخصیص اعتبارت استانی موجب آبادانی و اشتغال می شود

نوبخت با ابراز امیدواری که بتوانیم در ماهها و سال های آینده شاهد آثار توسعه، عمران و پیشرفت باشیم، گفت: شاید رشد ۳ درصد مثبت پس از رشد منفی ۶.۸ و همچنین رشد منفی ۱.۹ درصدی که در سالهای گذشته وجود داشته است این رشد مثبت محصول و معلول توجه دولت به طرح های عمرانی است.

وی در ادامه به افراد شاغلی که در طرح های عمرانی در سراسر کشور در حال فعالیت هستند، اشاره کرد و گفت: باید اقدامات به گونه ای باشد که افراد بیکار نشوند اعتبارات شاغلان در ادارات دولتی از هزینه های جاری تامین می شود.

نوبخت در پایان ابراز امیدواری کرد که با تخصیص اعتبارات استانی گفت: تخصیص اعتبارات استانی موجب آبادانی و ایجاد اشتغال خواهد شد./مهر/110



۱۹/۰۶/۱۳۹۴ - ۲۲:۳۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن