واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
خواص درمانی بوقناق؛
کاهش سکته های مغزی و قلبی با گیاه بوقناق
از اثرات درمانی این گیاه می توان به درمان مرض قند به وسیله فعال کردن سلول های پانکراس و تحریک تولید انسولین از این سلول ها، اشاره نمود.
امام موسی کاظم علیه السلام: بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند، انتظار فرج و گشایش است. به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، بوقناق یک گونه از گیاهان گل دار از خانواده Apiarene است که حدود دویست و پنجاه گونه را شامل می شود از اثرات درمانی این گیاه می توان به درمان مرض قند به وسیله فعال کردن سلول های پانکراس و تحریک تولید انسولین از این سلول ها، اشاره نمود.
بوقناق را چطور مصرف کنیم؟
بوقناق یا ایرینجیوم (نام علمی: Eryngium) یک گونه از گیاهان گل دار از خانواده Apiarene است که حدود دویست و پنجاه گونه را شامل می شود. این گیاه می تواند بصورت طبیعی و یا در محیط های باغی رشد نماید و اثرات درمانی زیادی برای آن ذکر نموده اند.
موارد استفاده از بوقناق :
از اثرات درمانی این گیاه می توان به درمان مرض قند به وسیله فعال کردن سلول های پانکراس و تحریک تولید انسولین از این سلول ها، اشاره نمود که این امر موجب کاهش قند خون و درمان دارویی مرض قند می گردد، البته لازم به ذکر است که درمان اصلی دیابت، اصلاح تغذیه به معنای واقعی و کامل آن و ورزش و تغییر الگوهای غلط زندگی است، که در نهایت می تواند موجب می شود که حتی عرق بوقناق نیز از روند درمان فرد دیابتی حذف گردد، زیرا با اصلاح تغذیه و الگوهای زندگی، سلول ها می توانند به حالت طبیعی ژنتیکی خود باز گردند و در این حالت دیگر نیازی به دخالت داروهای شیمیایی و گیاهی نخواهد بود.
نحوه مصرف عرق بوقناق:
میزان مصرف عرق بوقناق باید با توجه به شرایط زیر تنظیم گردد:
1. میزان قند خون ناشتا
2. پاسخگویی سلول های بدن فرد به عرق بوقناق
3. حال عمومی بیمار
4. توجه به روند بهبود بیمار دیابتی
به صورت عمومی میزان مصرف در هر 24 ساعت حدود 2 تا 4 استکان معمولی می باشد که البته با مشورت پزشک معالج یا مشاور، مقدار مصرف عرق بوقناق قابل تغییر است.
* می توان میزان مصرف را به هر 12، 8 یا 6 ساعت تنظیم نمود.
* در مواردی که میزان قند خون بیمار بیشتر از 200 است می توان هر 4 ساعت یک استکان مصرف نمود.
* هر استکان 100 میلی لیتر در نظر گرفته شود. بوقناق برای پیشگیری و کاهش بروز سکته های مغزی و قلبی مفید است
بیماری های دیگری که بوقناق می تواند در درمان آنها مؤثر واقع شوند عبارتند از:
- بیماری های خونی مانند کم خونی ها (چون بوقناق می تواند میزان تولید گلبولهای قرمز را افزایش دهد) و کمبود پلاکت ها مانند بیماری ITP. - بیماری تنگی نفس.
- بیماری های تنفسی مانند آسم. - پیشگیری و کاهش بروز سکته های مغزی و قلبی.
- بیماری ضعف عضله قلبی.
در تمام موارد فوق، میزان مصرف یک استکان در روز بصورت دمنوش یا عرق گیاه می باشد، البته باید مصرف با مراقبت و پایش وضعیت بالینی بیمار باشد، چون ممکن است مصرف این گیاه دارویی موجب افت فشار خون گردد، بنابراین توصیه می شود همراه با خرما یا عسل استفاده شود تا از بروز افت فشار خون جلوگیری شود. اکا ایران /2021
۱۸/۰۶/۱۳۹۴ - ۱۹:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]