واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۸ شهريور ۱۳۹۴ (۱۴:۴۶ب.ظ)
معاون سازمان مديريت: تفويض حداکثري اختيارات به استانها را دنبال ميکنيم موج-معاون امور مجلس، استانها و پشتيباني سازمان مديريت و برنامه ريزي کشور گفت: در احياي اين سازمان در مراکز استان، تفويض حداکثري اختيارات را دنبال ميکنيم.
به گزارش خبرگزاري موج، عليرضا صالح در مراسم استقرار رسمي سازمان مديريت و برنامه ريزي خراسان رضوي افزود: اکنون نظارت بر طرحهاي تملک داراييهاي سرمايه اي ملي را به استانها واگذار کردهايم و مبناي تخصيص ما در تهران گزارشهاي نظارتي است که سازمان مديريت و برنامه ريزي استان ارائه ميکند.
وي با بيان اينکه از جمله قولهاي رئيس جمهوري احياي سازمان مديريت و برنامه ريزي در کشور به عنوان نهاد توسعه اي است اظهار کرد: اين مجموعه ديده بان و رصد کننده توسعه کشور است از اين رو رئيس جمهوري در اولين فرصت اين سازمان را احيا کرد.
وي گفت: اين سازمان داراي ويژگيهاي خاصي نسبت به قبل است که تفويض حداکثري اختيارات به استانها از جمله اين ويژگيها است ضمن آنکه اين سازمان کوچکتر شده است.
وي ادامه داد: در هشت سال پيش 30 استان با سه هزار و 400 پست سازماني به استانداريها تحويل شد اما امروز اين مجموعه در 31 استان با دو هزار و 170 پست سازماني و معادل 70 درصد پستهاي قبلي شکل گرفته است.
صالح گفت: سازمان مديريت و برنامه ريزي در اين دوره به عنوان بزرگترين بازوي کارشناسي شوراي برنامه ريزي و توسعه استانها در کنار استانداران ايفاي نقش ميکند و در اين راستا دو، سه نهاد در کنار سازمان مديريت و برنامه ريزي ايجاد کردهايم.
وي افزود: از جمله آنها انجمن مشورتي خبرگان توسعه استان است که از اين ظرفيت به تناسب موضوعات استفاده ميشود.
وي با بيان اينکه نقش سازمان مديريت و برنامه ريزي در استانها تصميم سازي است نه تصميم گيري اظهار کرد: ما در اين مجموعه اثرات تبعي تصميمات را دنبال و نظارت لازم را اعمال ميکنيم.
وي ادامه داد: در اين سازمان مباحث کارشناسي را دنبال ميکنيم و متناسب با موضوع از توان خبرگان و کارشناسان بهره ميگيريم.
معاون سازمان مديريت و برنامه ريزي کشور گفت: طي هشت سال گذشته حوزه نظارت تقريباً تعطيل شده بود اما اينک در سازمان مديريت و برنامه ريزي کشور نظارت بر قوه مجريه پيگيري ميشود و رصد توسعه در کشور هم در ابعاد ملي و استاني آن مورد تاکيد است.
وي افزود: اين سازمان همچنين در زمينه آينده نگري، مأموريتهاي مرکز آموزش دولتي را به سوي مطالعات توسعه آينده نگري استاني سوق خواهد داد.
وي سازمان مديريت و برنامه ريزي را مغز متفکر و بازوي اجرايي استاندار و شوراي برنامه ريزي و توسعه استانها دانست و اظهار کرد: اين سازمان مباحث کارشناسي مربوط به امور مختلف را به شوراي برنامه ريزي و توسعه استان ارائه ميدهد.
صالح ادامه داد: در نبود اين سازمان طي سالهاي گذشته براي 20 سال آينده کشور برنامه ريزي و تصميم گيري شد، فارغ از آنکه به تبعات و معضلات برخي از اين برنامهها و پروژهها انديشيده شده باشد.
وي گفت: تلاش شد اين موضوع در سفرهاي استاني رئيس جمهوري ساماندهي شود به گونه اي که در دولت يازدهم با تعيين طرحهاي مهم و مؤثر و تخصيص خوب اعتبارات آنها را به سرانجام برسانيم.
وي افزود: در سفرهاي رئيس جمهوري اين طرحها و پروژهها توسط استاندار و شوراي برنامه ريزي و توسعه هماهنگ شده و در سازمان مديريت و برنامه ريزي کشور و نهاد رياست جمهوري ارزيابي شد تا بتوانيم توان خود را تا پايان سال آينده براي بهره برداري از پروژههايي که اثرات بيشتري در زندگي مردم دارند متمرکز کنيم.
وي اظهار کرد: براي اين منظور در 22 استاني که رئيس جمهوري به آنها سفر کرد؛ اين طرحها شناسايي و در سال گذشته تخصيص اعتبارات آنها به طور کامل انجام شد.
وي گفت: بخشي از اين تعهدات در خراسان رضوي باقي مانده که در سال جاري اين رقم جبران خواهد شد.
به گفته وي کلنگ اجراي هيچ پروژه جديد در سفرهاي رييس جمهوري به زمين زده نشده و نميشود بجز موارد استثنا تا پروژههاي مهم را به انجام برسانيم.
سازمان مديريت و برنامه ريزي خراسان رضوي از خرداد ماه امسال در محل استانداري فعاليت خود را آغاز کرد که با همکاري شهرداري و شوراي اسلامي شهر مشهد ساختمان قبلي اين سازمان تحويل شد و امروز بطور رسمي اين سازمان در ساختمان مزبور استقرار يافت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]