تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):براستى كه حقيقت خوشبختى آن است كه پايان كار انسان خوشبختى باشد و حقيقت بدبختى آن ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819494837




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اقتصاد مسکن یک بیمار سرطانی است/ سونامی افزایش قیمت در سال 94 نداریم


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: اقتصاد مسکن یک بیمار سرطانی است/ سونامی افزایش قیمت در سال 94 نداریم
رئیس اتحادیه املاک کشوری با اشاره به اینکه اقتصاد مسکن یک بیماری سرطانی است گفت: با پیش‌بینی‌هایی که صورت گرفته سال 94 سونامی افزایش قیمت نداریم.

اقتصاد مسکن یک بیمار سرطانی است/ سونامی افزایش قیمت در سال 94 نداریم
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، حسام عقبایی رئیس اتحادیه مشاوران املاک کشور در نشست خبری امروز خود با اشاره به اینکه در شش ماه سال 93 بازار مسکن روند خیز از خروج را در پیش گرفته است گفت: در شش ماهه امسال میزان قراردادهای اجاره و پیش فروش ساختمان نسبت به شش ماهه سال گذشته افزایش یافته است.


وی با اشاره به اینکه در 13 روز اول شهریور ماه تعداد قراردادهای خرید و فروش استان تهران به 6 هزار و 42 قرارداد رسید و همچنین میزان قرادادهای اجاره به 8 هزار و 432 قرارداد رسید.


وی یادآور شد: مجموع قراردادهای شهریور ماه تا به امروز در استان تهران به 14 هزار و892 مورد رسید و از سویی دیگر میزان قراردادهای پیش فروش تا به امروز 226 مورد بوده است.


عقبایی تصریح کرد: در مرداد ماه امسال 14 هزار و 355 قرارداد خرید و فروش و 20 هزار و 595 قرارداد اجاره داشته‌ایم و مجموع قراردادها تا به امروز 35 هزار و 934 قرارداد بوده است.


رئیس اتحادیه املاک کشوری در مورد مجموع قراردادهای تیر ماه گفت: 14 هزار و 898 قرارداد خرید و فروش مسکن داشته‌ایم و 20 هزار و 595 قرارداد اجاره نیز داشته‌ایم که این میزان کاهش به دلیل وجود ماه رمضان بوده است.


عقبایی در مورد معاملات کشوری نیز گفت: تعداد قراردادهای اجاره در طی 15 روز اول شهریور 36 هزار و 523 قرارداد خرید و فروش داشته‌ایم و 29 هزار و 803 قرارداد اجاره نیز در طی این مدت بوده است. در مجموع کل قراردادهای منعقد شده در کشور 69 هزار و 417 مورد بوده است.


وی افزود: در مرداد ماه نیز 86 هزار و 762 قرارداد خرید و فروش داشته‌ایم و در بخش اجاره 71 هزار و 792 مورد داشته‌ایم که در مجموع کل قراردادهای ما در مرداد ماه 165 هزار و 880 قرارداد منعقد شده است.


وی در خصوص قراردادهای سال گذشته گفت: در فروردین ماه سال گذشته 677 قرارداد خرید و فروش و هزار و 823 قرارداد اجاره در فروردین ماه سال گذشته منعقد شده است.


رئیس اتحادیه املاک کشوری با اشاره به اینکه کشور خیز خروج از رکود را با سرعت ملایم در پیش گرفته است، ‌گفت: بازار مسکن سمت و سویی در پیش گرفته که در آینده‌ای نزدیک از رکود خارج می‌شویم.


وی افزود: حدود 200 صنعت و هزار و 200 شغل وابسته به این صنعت هستند که در صورت رونق بازار مسکن و اقتصاد کشور توسعه پیدا می‌کند.


عقبایی اظهار داشت: وضعیت قیمت نیز در یک ثبات نسبی به سر می‌برد و تورم نسبت به سال‌های 90 و 91 کنترل شد و ما سیر افزایشی یا جهش قیمتی را پیش‌بینی نمی‌کنیم.


رئیس اتحادیه املاک کشوری یادآور شد: در سال 94 نیز ما شاهد سونامی قیمت نخواهیم بود و با توجه به ثبات ایجاد شده قیمت‌ها رشد پیدا نمی‌کند.


وی با اشاره به اینکه رونق بازار مسکن به معنای افزایش قیمت نیست،‌ گفت: موج خروج از رکود کمک می‌کند مردم با آرامش بیشتر به انجام معاملات بپردازند.


عقبایی با اشاره به این که بازار اجاره‌بها در اوایل تیر ماه شاهد یک حباب تورمی بود، گفت: این افزایش قیمت 10 درصدی نیز به دلیل کاهش سود بانکی و سایر سیاست‌های پولی بود.


رئیس اتحادیه املاک کشوری با اشاره به اینکه اصلی‌ترین شاخص تعیین قیمت اجاره قیمت مسکن است، گفت: ما در سال 94 نسبت به سال 93 رشد قیمت مسکن نداشته‌ایم بنابراین به طور طبیعی قیمت اجاره نیز نباید افزایش پید اکند اما از آنجایی که متأسفانه مالکان مولفه‌هایی مانند سود بانکی و سیاست‌های پولی را برای تعیین اجاره‌بها تعیین می‌کنند باعث شده قیمت اجاره در برخی از مقاطع افزایش یابد.


وی اظهار داشت: با ورود مهر ماه ما شاهد کاهش اجاره هستیم که امیدواریم در این حوزه شبکه عرضه به سمت و سوی توازن پیش رود.


وی با اشاره به اینکه قیمت مسکن با توجه به اعمال سیاست‌هایی مانند مالیات خانه‌های خالی می‌‌تواند کنترل کند گفت: اما پیش از این موضوع باید شبکه عرضه و تولید مسکن را متعادل و متوازن کنیم.


رئیس اتحادیه املاک کشوری یادآور شد: در ابتدا باید توازن را در بازار تولید و عرضه مسکن ایجاد کنیم و در نهایت سیاست‌هایی مانند دریافت مالیات از خانه‌های خالی را به کار گیریم.


عقبایی اظهار داشت: در بازار مسکن بحث روانی بسیار تأثیرگذار است به طوری که اگر قیمت مسکن افزایش یابد ما شاهد افزایش معاملات خواهیم بود و از سویی دیگر در سال‌های 91 قیمت مسکن با رشد نامتعارفی روبرو بوده است اما در حال حاضر قیمت‌ها به قیمت واقعی مسکن نزدیک‌تر شده و این بازار در آینده‌ای نزدیک به قیمت‌های متعادل می‌رسد.


وی یادآور شد: در شش ماهه سال 93 انگیزه سرمایه‌گذاری کاهش پیدا کرده است ولی از ابتدای سال تولیدکنندگان مسکن به سمت تولید آپارتمان‌های کوچک رفته‌اند که بهره‌برداری از آنها 24 ماه تا 60 ماه به طول می‌انجامد.


رئیس اتحادیه املاک کشوری توضیح داد: در حال حاضر 80 درصد از قیمت مسکن را قیمت زمین تعیین می‌کند و ارائه تسهیلات بانکی نیز می‌تواند نقش موثری در بهبود این بازار داشته باشد و یکی از عوامل محرکه به شمار می‌رود.


عقبایی با اشاره به اینکه اقتصاد مسکن ما یک بیمار سرطانی است، گفت: بنابراین برای این بیمار سرطانی که دچار بیماریهای دیگری نیز است یک نسخه جواب نمی‌دهد و باید درمان‌های مختلفی را برای بهبود آن بکار گیریم.


وی اظهار داشت: در حال حاضر 120 هزار مشاور املاک دارای پروانه کسب هستند که 11 هزار و 730 مورد از آنها در تهران مشغول به کار هستند.


رئیس اتحادیه املاک کشوری تصریح کرد: در طی سال‌های 92 تا 93 حدود 2 هزار و 500 واحدهای غیرقانونی مشاور املاک وجود داشتند که با حضور نیروی انتظامی اغلب آنها پلمپ شدند.


عقبایی در ادامه به بورس مسکن اشاره کرد و گفت: ما با هر طرحی که میان عرضه و تقاضا توازن ایجاد کند و یا مانع سوداگری و یا سفته‌گری در این بازار شود موافق هستیم اما طرح بورس مسکن هیچ نقشی در ایجاد این طرح‌ها ندارد بنابراین راه‌اندازی بورس مسکن در بازار مسکن معنی ندارد.


وی در خصوص طرح جدیدی که وزارت راه و شهرسازی نیز مطرح کرده است گفت: چند وقت اخیر وزارت راه و شهرسازی طرحی را با عنوان که برای هر کدام از خریداران و یا فروشندگان یک کارگزار وجود داشته باشد.


رئیس اتحادیه املاک کشوری گفت: این موضوع باید با بحث‌های کارشناس و اجرایی شدن کشور همچنین ساختار مدیریتی ما همگن باشد و درحال حاضر این ساختار در کشور قابلیت اجرایی ندارد.


عقبایی افزود: در حال حاضر هر دو طرف معامله یک درصد کارمزد دریافت می‌کند بنابراین اجرایی شدن این طرح نیازمند تصویب مجلس شورای نگهبان است.


انتهای پیام/



اشتراک گذاری







۱۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن