تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس يك روز ماه رمضان را (بدون عذر)، بخورد - روح ايمان از او جدا مى‏شود 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804401395




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تامين سلامت و بهبود الگوي تغذيه اي رسالت مهم صنعت روغن نباتي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۷ شهريور ۱۳۹۴ (۱۰:۴۳ق.ظ)
تامين سلامت و بهبود الگوي تغذيه اي رسالت مهم صنعت روغن نباتي موج - مدير نظارت بر مواد غذايي آرايشي و بهداشتي دانشگاه، تأمين سلامت و بهبود الگوي تغذيه اي را رسالت مهم صنعت روغن نباتي کشور بيان کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، تأمين سلامت و بهبود الگوي تغذيه اي را رسالت مهم صنعت روغن نباتي کشور بيان کرد.
محمد کاظم زاده به افزايش کشورهايي که به طور قانوني ميزان چربي اشباع و ايزومر ترانس را در همه مواد غذايي شامل توليد داخل و وارداتي در 10 سال گذشته به حد زير 2 درصد رسانده‌اند، اشاره کرد و گفت: براي آموزش و همکاري مردم ارائه برچسب تغذيه اي و درج ميزان چربي، روي انواع روغن‌ها و مواد غذايي آماده الزامي است به همين منظور اداره کل نظارت برمواد غذايي از دو سال پيش درج ترکيب اسيدهاي چرب روي برچسب روغن‌هاي جامد و مارگارين ها را الزامي کرده است.
وي يادآور شد: صنعت روغن نباتي به عنوان يکي از بزرگ‌ترين شاخه‌هاي صنايع غذايي کشور در تأمين روغن نباتي مصرفي جامعه، رسالت مهم و سنگيني براي تأمين سلامت و بهبود الگوي تغذيه اي جامعه به عهده دارد.
کاظم زاده با اشاره به افزايش 92 درصدي روغن نباتي وارداتي در 50 سال گذشته گفت: بر اساس اعلام مرکز پژوهش‌هاي مجلس شوراي اسلامي، سرانه مصرف روغن نباتي از 576 گرم براي هر نفر در سال 1330 به 15.57 کيلوگرم براي هر نفر در سال 1380 افزايش يافته که نشان دهنده 30 برابر شدن مصرف سرانه روغن گياهي در 50 سال گذشته است.
وي افزود: بررسي‌هاي انجام شده در کشور نشان مي‌دهد که ايران با واردات 850 هزار تن روغن گياهي در سال 2005 به عنوان دومين وارد کننده روغن گياهي، در سطح جهان و نخستين وارد کننده اين محصول در منطقه خاورميانه شناخته شده است.
مدير نظارت بر مواد غذايي آرايشي و بهداشتي دانشگاه با تاکيد بر استفاده از روغن حيواني و کره سنتي در سلامت قلب و عروق اظهار کرد: مصرف روغن حيواني که به روش سنتي تهيه مي‌شود به‌ويژه روغن حيواني کرمانشاهي براي سلامت قلب مفيد است. و بايد از مصرف روغن‌هاي نباتي جامد و يا حيواني صنعتي خودداري کرد.
کاظم زاده در ادامه به شيوه صحيح نگهداري و مصرف روغن نباتي مايع اشاره کرد و گفت: مهم‌ترين نکته در مورد مصرف روغن‌ها توجه به ميزان مصرف آن‌هاست تا از چاقي، گرفتگي رگ‌هاي خوني، فشار خون و بيماري‌هاي قلبي جلوگيري شود.
وي بابيان اينکه يک سوم عامل سرطان‌ها در دنيا در اثر تغذيه است افزود: زمينه بسياري از بيماري‌ها مثل چاقي، نارسايي قلبي - عروقي و سرطان‌ها، به علت تمايل زياد به مصرف غذاهاي چرب، شور، برشته، سرخ شده و دودي است و اگر اين عادت از کودکي شکل گرفته باشد، تغيير ذائقه در سنين بالاتر سخت تر خواهد بود.
کاظم زاده تاکيد کرد: ميزان استفاده از روغن‌هاي جامد بايد به صفر برسد؛ زيرا با اينکه امکان نگهداري از آن‌ها براي مدت طولاني وجود دارد و تحمل حرارت در آن‌ها بيشتر است ولي به علت اسيدهاي چرب اشباع شده و اسيدهاي چرب ترانس، براي سلامت زيان آور هستند.
وي افزود: براي سرخ کردن مواد غذايي حتماً از روغن مايع مخصوص سرخ کردن، و از روغن مايع (نباتي) براي پخت و پزهاي معمولي استفاده کنيد. روغن نباتي مايع اسيد چرب اشباع پاييني دارد و اسيدچرب ترانس هم ندارد. از روغن نباتي مايع به هيچ وجه براي سرخ کردن استفاده نکنيد.
کاظم زاده به حساس تر بودن روغن‌هاي مايع نسبت به فساد در مقابل روغن‌هاي جامد اشاره و تصريح کرد: روغن‌هاي مايع را نبايد در محيط‌هاي گرم نگهداري کرد و از نگهداري طولاني مدت آن‌ها بايد خودداري کرد.
روغن را بايد به آرامي و با شعله کم حرارت دهيد. حرارت زياد روغن را کدر مي‌کند و آن را مي‌سوزاند. مصرف روغن سوخته سرطان زا و خطرناک است.
مدير نظارت بر مواد غذايي آرايشي و بهداشتي دانشگاه، رعايت پنج اصل اساسي شامل کاهش مصرف نمک، چربي‌ها، شکر، افزايش مصرف ميوه، سبزيجات و ماهي و افزايش فعاليت‌هاي بدني را در کاهش 50 درصدي خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلب و عروق مؤثر بيان کرد.
کاظم زاده تاکيد کرد: هنگام خريد روغن‌هاي خوراکي و ديگر محصولات غذايي حتماً به برچسب سلامت وزارت بهداشت، آرم سازمان غذا و دارو و تاريخ توليد و انقضا آن‌ها دقت کنيد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن