واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ شهريور ۱۳۹۴ (۱۱:۱ق.ظ)
عضو هيات رئيسه اتاق بازرگاني تهران در گفتگو با موج: سرکشي به حساب هاي بانکي واکنش منفي بخش خصوصي را به همراه دارد موج - منشي اتاق بازرگاني تهران با اشاره به لايحه اصلاح قانون مالياتي و سرکشي به حساب هاي بانکي گفت: امنيت اقتصادي و حفظ حريم خصوصي مردم از لازمههاي حياتي محيط کسبوکار است و اگر به اين فضا خدشهاي وارد شود، عواقب منفي شديدتري را به اقتصاد تحميل مي کند.
سيده فاطمه مقيمي، عضو هيات رئيسه اتاق بازرگاني تهران، به خبرنگار خبرگزاري موج اظهار کرد: زماني که جامعه امنيت اقتصادي و حفظ حريم خصوصي را احساس نکند، طبيعي است که واکنشهاي متقابلي را برابر خطرات ناشي از نبود امنيت اقتصادي از خود نشان ميدهد.
وي ادامه داد: همين مسئله درباره لايحه جديد قانون نظام مالياتي نيز صدق ميکند، هيچ فردي جستجوي مسئولين از حسابهاي بانکي را قبول نميکند و اگر اين مسئله بخواهد عملي شود، جابهجايي نقدينگي مردم از بانکها به داخل محيط خانه، دور از ذهن نيست.
عضو هيات نمايندگان اتاق بازرگاني ايران گفت: يکي از مکانهاي نگهداري اموال شخصي همانند جواهرات، طلا و ارز در خانهها است که گنجينه پرتوان و پرقدرتي را ايجاد ميکند، زيرا بهترين و امنترين پناهگاه حفظ اموال و نقدينگي مردم که دور از رصد مسئولان است در بقچههاي خانگي است.
منشي هيات رئيسه اتاق تهران با اشاره به معايب نگهداري نقدينگي مردم در خانهها، تاکيد کرد: انتقال نقدينگي اموال به خانهها، ابتدا ميزان دزدي خانه را افزايش ميدهد ضمن اينکه اثر مخربتر از آن، خارج شدن نقدينگي از بانکها است يعني بانکها از گردش سالم اقتصادي بهواسطه سپردههاي مردم محروم ميشوند و چرخه تأمين مالي بانکها، با بحران روبهرو ميشود.
وي گفت: اعضاي بخش خصوصي جرثومه فساد اقتصادي در کشور نيستند و بايد سازمان امور مالياتي درصدد برخورد با افرادي باشد که نه تنها مالياتي را پرداخت نميکند بلکه با اموال مردم بهراحتي براي خود درآمدزايي ميکنند.
مقيمي با اشاره به اينکه مؤديان مالياتي همواره داراي پروانه پرداخت هستند نيز افزود: مؤديان مالياتي افراد شناختهشدهاي براي دستگاه امور مالياتي کشور هستند که صاحب پرونده و کارت هستند و ماليات خود را هم هرساله بهصورت مرتب پرداخت کردهاند، سازمان امور مالياتي نبايد براي مقابله با فرارهاي مالياتي بهحساب افراد سرکشي کند.
وي تاکيد کرد: امروز مهمترين نياز جامعه و فعالان بنگاههاي اقتصادي احساس امنيت براي رونق توليد در کشور است تا با خود اظهاري نسبت به عملکرد سالانه خود، در پرداخت ماليات سهيم باشند.
عضو هيات رئيسه اتاق بازرگاني تهران در پاسخ به اين سوال که آيا تمامي افراد مشغول در بنگاههاي کسبوکار، خوداظهاري ميکنند وآياتمامي افراد رصد و مميزي ميشو ند، پاسخ داد: خير زيرا بسياري از افرادي که امروز فرار مالياتي دارند، اصلاً شناسنامهاي براي کسبوکار خود ندارند اما تمام اعضاي بخش خصوصي کشور داراي شناسنامه و اعتباري هستند که هرساله با خود اظهاري، پرونده مالياتي خود را تکميل ميکنند.
عضو هيات نمايندگان اتاق بازرگاني ايران در پايان با تاکيد بر آنکه بايد سازوکارهاي سازمان امور مالياتي به سمت شناسايي افراد بدون شناسنامه تغيير کند، گفت: اين سازمان بايد به سمت و سويي تغيير رويه بدهد تا بنگاههاي اقتصادي که فعاليتهاي زيرزميني و ناشناخته دارند شناسايي شود تا تمام بار مالياتي کشور بر دوش صاحبان کسبوکار معتبر نيفتد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]