تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 16 مرداد 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤثّرترين وسيله جلب رحمت خدا اين است كه خيرخواه همه مردم باشى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

الکترود استیل

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1809657104




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چقدر از ترك سيگار بگذرد خطر سرطان دور می‌شود؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
چقدر از ترك سيگار بگذرد خطر سرطان دور می‌شود؟




بدني كه سال‌ها با سيگار كشيدن‌تان شكنجه‌اش كرده‌ايد، نه‌تنها به چند ماه بلكه به چندين سال زمان براي ترميم خود نياز دارد. بررسي‌هايي كه نتيجه آن نشان مي‌دهد، تا 15 سال ديگر هم نمي‌توانيد از كم شدن خطر ابتلاي خود به سرطان مطمئن شويد.






برترین مجله اینترنتی ایران

مجله سیب سبز - آسا ابراهيمي: بدني كه سال‌ها با سيگار كشيدن‌تان شكنجه‌اش كرده‌ايد، نه‌تنها به چند ماه بلكه به چندين سال زمان براي ترميم خود نياز دارد. بررسي‌هايي كه نتيجه آن نشان مي‌دهد، تا 15 سال ديگر هم نمي‌توانيد از كم شدن خطر ابتلاي خود به سرطان مطمئن شويد.

20 دقيقه بدون سيگار

20 دقيقه پس از آخرين سيگار فشار خون و ضربات قلب به حالت عادي باز ‌مي‌گردند. نيكوتين موجود در سيگار اعصاب سمپاتيك را تحريك مي‌كند. اين اعصاب ضربان قلب و فشار خون را بالا مي‌برند و بدن را در حالت تحريك شده و آماده فرار قرار مي‌دهند.

12 ساعت بدون سيگار

با توقف 12 ساعته كشيدن سيگار، منوكسيد كربن خون كاهش پيدا مي‌كند و به اندازه طبيعي مي‌رسد. در مقابل اكسيژن خون بالا مي‌رود. منوكسيد كربن بخشي از دود سيگار است كه وارد گردش خون مي‌شود و از جذب اكسيژن توسط سلو‌ل‌هاي خوني جلوگيري مي‌كند.


هنوز خطر دور نشده!



2 روز بدون سيگار

دو روز پس از آخرين سيگار، كارآيي حس چشايي و بويايي بهتر مي‌شود. دود سيگار اين دو حس را تحت تاثير قرار مي‌داد و نمي‌گذاشت سيگاري‌ها از غذايي كه مي‌خورند لذت زيادي ببرند.

3 روز بدون سيگار

سه روز پس از آخرين سيگار، ريه‌ها آرامش پيدا مي‌كنند و نفس كشيدن راحت‌تر مي‌شود. در اين زمان ديگر نيكوتين در بدن نيست درنتيجه نشانه‌هاي ترك سيگار شديد مي‌شوند مثل سردرد، تهوع يا گرفتگي عضلات. بالا رفتن يكباره اشتها، افسردگي و ترس از نشانه‌هاي ترك سيگار هستند.

چند ماه بدون سيگار

چند ماه پس از آخرين سيگار گردش خون بهبود پيدا مي‌كند، ظرفيت شش‌ها براي جذب اكسيژن تا ۳۰ درصد بالاتر مي‌رود و سرفه‌هاي خشك كمتر مي‌شود. بررسي‌ها نشان مي‌دهند پرز‌هاي درون شش‌ها كه مولكول‌هاي خارجي را جذب و دفع مي‌كنند بعد از گذشت چند ماه دوباره رشد مي‌كنند.

يك سال بدون سيگار

يك سال پس از ترك سيگار ضريب خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلب و عروق تا ۵۰ درصد كاهش پيدا مي‌كند.

10 سال بدون سيگار

10 سال بعد احتمال مرگ در اثر سرطان ريه در ميان افرادي كه سابقه سيگار كشيدن داشته‌اند 50 درصد كمتر از افراد سيگاري خواهد بود.

15 سال بدون سيگار

محققان و متخصصان معتقدند، اثر سرطان‌زاي سيگار تا 15 سال پس از ترك آن در بدن افراد باقي مي‌ماند. البته برخي بررسي‌ها مي‌گويند پس از 51 سال ترک سیگار احتمال ابتلا به بيماري‌هاي قلبی- عروقی به اندازه فردي است كه هرگز سيگار نكشيده است.

شاید ندانید که . . .

مرگ تعقيب‌تان مي‌كند

درست است كه ترك سيگار خطر دچار شدن به بسياري از بيماري‌ها را كم مي‌كند، اما از نظر پژوهشگران بدن فردي كه سابقه سيگار كشيدن دارد، در همه زمينه‌ها مثل بدن غيرسيگاري‌ها نمي‌شود. به گزارش خبرگزاري «دي‌پي‌اي» آلمان، محققان مي‌گويند به‌طور متوسط افراد سيگاري 5/ 5 سال زودتر از كساني كه هرگز سيگار نكشيده‌اند، به دليل بيماري‌هاي قلبي- عروقي مي‌ميرند و اين احتمال براي افرادي كه سيگار را ترك كرده‌اند به 2/ 16 سال مي‌رسد.

بخوابيد و ترك كنيد

استفاده از برچسب‌هاي نيكوتين ديگر تنها راه ترك آسان سيگار نيست. به گزارش خبرگزاري رويترز، با استفاده از روش‌هاي طب سوزني و هيپنوتيزم مي‌توان مشكلات ناشي از ترك سيگار را كم و زمينه را براي ترك آسان آن فراهم كرد. از نظر محققان، اين روش‌هاي غيرتهاجمي، به‌خاطر نداشتن عوارض جانبي مي‌توانند به اصلي‌ترين راه‌هاي ترك سيگار تبديل شوند.

پول بدهيد، ترك مي‌كند

گروهي از محققان بر اين باورند كه باج دادن به سيگاري‌ها مي‌تواند انگيزه آنها براي ترك را بيشتر كند. ديلي ميل نوشته است، مشوق‌هاي پولي بهتر از رفتار درماني و برچسب‌هاي نيكوتين به ترك سيگار كمك مي‌كند. به گفته محققان، اگر براي سيگاري‌ها پاداشي در نظر بگيريد و بگوييد به ازاي هر ماهي كه بدون سيگار زندگي مي‌كنند، روي حساب پس‌انداز‌شان پول مي‌گذاريد، شانس موفق شدن‌شان در اين كار دشوار بالا مي‌رود.

يك شبه ترك كنيد

درحالي‌كه اغلب سيگاري‌ها هميشه با برنامه دقيق و قابل پيش‌بيني شده‌اي مي‌خواهند وابستگي‌شان به دود و نيكوتين را كنار بگذارند، محققان مي‌گويند هميشه در نظر گرفتن برنامه‌هايي كه همه جوانب‌شان بررسي شده و تلاش براي پيروي از جزئيات آنها نمي‌تواند به ترك موفق و دائمي سيگار منجر شود. به نوشته هلث دي، سيگاري‌هايي كه به‌طور خودانگيخته و بدون برنامه‌ريزي قبلي اقدام به ترك مي‌كنند در مقايسه با كساني كه با برنامه‌ريزي قبلي سيگار‌شان را كنار مي‌گذارند، شانس موفقيت بيشتري در ترك دارند.

سيگار الكترونيك نكشيد

درحالي‌كه سازندگان سيگار‌هاي الكترونيك مي‌گويند كساني كه خودشان توان ترك كردن سيگار را ندارند و دنبال يك ابزار كمكي براي ترك آن مي‌گردند، مي‌توانند روي كمك‌شان حساب كنند، پژوهشگران ادعاي ديگري را مطرح مي‌كنند. هلث نوشته از نظر گروهي از محققان، مصرف سيگارهاي الكترونيك 10 درصد شانس ترك را پايين مي‌آورد و درحالي‌كه 49 درصد مصرف‌كنندگان اين سيگارها موفق به ترك دود مي‌شوند، 59 درصد از كساني كه سراغ سيگار‌هاي الكترونيك نرفته‌اند از پس ترك اعتياد خود بر مي‌آيند.







تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۷:۱۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن